temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bi beyazlık yok mu altta köşede ben mi benzettim ki canım
Var canım böyle ip gibi kıvrılıyor o mudur acaba? Pek bildiğim birşey de değil. Şuan moralim düzeldi biraz canım ya sağol. Şu şekil işine epey kafamı takmıştım. Kanama olabilir falan dedi bugün de akşamdan beri ağrım var. Moralim bozulmuştu biraz

Tam canım o zaman yolk saç o sağlıklı bi gebelik demek oluyo inşallah kalp atışını da duydun mu çok güzel olacak devamı canım moralini bozma benim de bazen ağrım giriyo epey bi korkuyorum ama geçiyo çok şükür

Kızlar bugün sürekli yattım koltukta ve mide yanması bulantısı da var haftaya cumartesi kalp atışı için gideceğim . o zamana kadar cok umutlanmamaya calisiyrm

7+4 olduk biz de :)
Allah nasip ederse 13 temmuzda bekliyoruz biz de yavrumuzu inşallah :)
Allah hepimize sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Merhaba canım o zaman ben sana sorayim benimle en yakın sensin galiba ben de 7+6 bugün. Bebeğin kaç cm :) kalp atışını duydun inşallah

Merhaba canım o zaman ben sana sorayim benimle en yakın sensin galiba ben de 7+6 bugün. Bebeğin kaç cm :) kalp atışını duydun inşallah

Merhaba canım 1.1 cm olmuş bizim fındık kalp atışlarını da duyduk çok şükür :) kolları bacakları görünüyordu usg de kibrit çöpü gibi :)

Merhaba canım 1.1 cm olmuş bizim fındık kalp atışlarını da duyduk çok şükür :) kolları bacakları görünüyordu usg de kibrit çöpü gibi :)
Ultrason fotoğrafını atsana swn mi gördün el kolunu yoksa doktor mu söyledi :) 1.1 ooo maşallah büyümüş kaç haftalıkken gittin en son
Bence erkek seninki

Kızlar varmı benim gibi uyuyamayan uykusuzluktan gözlerim kapanıyo uyuyorum yarım saat içinde çok kötü bi kabus görmüş gibi uyanıyorum o kısacık yarım saatlik uykuda hep hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum uyumadan önce dua ediyorum rahat uyumak için olmuyo galiba çok kafama taktım bebişi

Normal canım nas Felak oku

Bende cok sikildim yatmaktan off ilk defa boyle oldu ogluşumda boyle olmamistim gayet canliydim bu kizmi acep

neye istinaden kanama olabilir dedi anlamadım . daha yolun basındasın ve moralini alt ust eden bir doktor bence baslamadan baska doktor bul .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…