- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.341
İnşallah canım göreceksin allahın izniyle güzel olacak herşey :) ne zaman gideceksin doktora?Canım cok sevindim bebişini gormuşsun.. bişeycik olmaz Allahın izniyle.. içini ferah tut darısı bana inşallah bende gorurum keseyi
Valla benim beta problemim var bahsetmiştim size cok katlamadı gecen hafta.moralım bozuluyp dıye carsambadan beri kan vermedim doktor onumuzdekı carsamba 1500 lerde olur ozmn gel dedi ben hala doktor ayarlayamadım bakalım bakıyorum hala bursa medicabil zuhal hanımı istedim tee ocaga verıyo randevuyu.aynı yerde recep bey varmıs gata mezunu.ya ona gidicem yada pembe mavi nedret hanım.sena kutucudan vazgectim sanırımİnşallah canım göreceksin allahın izniyle güzel olacak herşey :) ne zaman gideceksin doktora?
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Ben de seçemedim daha. Cenk beye gittim ama beklediğimi bulamadım. Çok aceleci davrandı hiç bişe anlatmadı soracaklarımı bile soramadım tam olarak. Dpktorun tavrı çok önemli bence. Bakalım 5 aralıkta da ona gidicem yine aynı davranırsa ben de medicabile geçicem. Bi arkadaşım orda doğum yaptı çok memnnndu ama doktorun adını hatırlamıyorum. Faruk olabilir ama hiç emin değilim olmazsa onu deniycem bir de. Cenk çok pahalı sgk sı yok hem de memnun kalmadıkValla benim beta problemim var bahsetmiştim size cok katlamadı gecen hafta.moralım bozuluyp dıye carsambadan beri kan vermedim doktor onumuzdekı carsamba 1500 lerde olur ozmn gel dedi ben hala doktor ayarlayamadım bakalım bakıyorum hala bursa medicabil zuhal hanımı istedim tee ocaga verıyo randevuyu.aynı yerde recep bey varmıs gata mezunu.ya ona gidicem yada pembe mavi nedret hanım.sena kutucudan vazgectim sanırım
Evet cenk beyle zuhal hanımı cok duydum ama herkes ona gidiyomuş cok yogun oldukları ıcın cok ılgilenemiyolar artık dediler.bencede medicabil sanırım en iyisi hemde uygun.birde cok eski doktor diye sena kutucuyu demişti arkadasım ama o da anadolu hastanesindeymiş ordada yenidoğan unitesi bile yok o yuzden pek istemiyorum orayı.Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Ben de seçemedim daha. Cenk beye gittim ama beklediğimi bulamadım. Çok aceleci davrandı hiç bişe anlatmadı soracaklarımı bile soramadım tam olarak. Dpktorun tavrı çok önemli bence. Bakalım 5 aralıkta da ona gidicem yine aynı davranırsa ben de medicabile geçicem. Bi arkadaşım orda doğum yaptı çok memnnndu ama doktorun adını hatırlamıyorum. Faruk olabilir ama hiç emin değilim olmazsa onu deniycem bir de. Cenk çok pahalı sgk sı yok hem de memnun kalmadık
Nedret hanımı tanıyorum canım ben. Ama recep bey gata mezunu ve sert mizacli bir adam. Ben o yüzden çok memnun kalmamistim. Aynı hastanede oktay altun a gidiyorum ben.Valla benim beta problemim var bahsetmiştim size cok katlamadı gecen hafta.moralım bozuluyp dıye carsambadan beri kan vermedim doktor onumuzdekı carsamba 1500 lerde olur ozmn gel dedi ben hala doktor ayarlayamadım bakalım bakıyorum hala bursa medicabil zuhal hanımı istedim tee ocaga verıyo randevuyu.aynı yerde recep bey varmıs gata mezunu.ya ona gidicem yada pembe mavi nedret hanım.sena kutucudan vazgectim sanırım
Medicabil de faruk yok canım. Oktay altun yada recep doğanlar dir. Bende oktay bey e gidiyorum ve çok memnunum. Aklında olsun canımHakkımızda hayırlısı olsun canım. Ben de seçemedim daha. Cenk beye gittim ama beklediğimi bulamadım. Çok aceleci davrandı hiç bişe anlatmadı soracaklarımı bile soramadım tam olarak. Dpktorun tavrı çok önemli bence. Bakalım 5 aralıkta da ona gidicem yine aynı davranırsa ben de medicabile geçicem. Bi arkadaşım orda doğum yaptı çok memnnndu ama doktorun adını hatırlamıyorum. Faruk olabilir ama hiç emin değilim olmazsa onu deniycem bir de. Cenk çok pahalı sgk sı yok hem de memnun kalmadık
Sağol canım olmazsa onu deniycem :)Medicabil de faruk yok canım. Oktay altun yada recep doğanlar dir. Bende oktay bey e gidiyorum ve çok memnunum. Aklında olsun canım
Bence de anadoludan uzak dur devletten beter orası zaten. Hem de dediğin gibi yenidoğan yoğunbakımı olmayan yerleri direk elemek lazımEvet cenk beyle zuhal hanımı cok duydum ama herkes ona gidiyomuş cok yogun oldukları ıcın cok ılgilenemiyolar artık dediler.bencede medicabil sanırım en iyisi hemde uygun.birde cok eski doktor diye sena kutucuyu demişti arkadasım ama o da anadolu hastanesindeymiş ordada yenidoğan unitesi bile yok o yuzden pek istemiyorum orayı.
İnşallah keseyi de kalp atımını da görürsün canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)Ay kesinlikle öyle bulantısı bile güzel şimdilik ben daha önce düşük yaşadığım için biraz ağrı olsa çok tedirgin oluyorum yarın kesemizi görücez inşallah rüyamda kalp atışını bile duyuyodum :)
KiZlar iki gundun basimi kaldiramiyorum devamli yatiyom git gidede kotulesiyorum benim gebelik kotu gecicek gibi
Sagol canim inş hep kotu olmam ama hic ümitli deyilim gunden güne kötülesiyorum..Bazıların çok kötü geçiyor mesela ablammm 4 ay boyunca yerde oluyogeçmiş olsun
Canım kötü bile olsan kötüyüm deme kendine. Kendini dinledikçe daha da kötü olursun. İyiyim de telkin et kendini biraz.Sagol canim inş hep kotu olmam ama hic ümitli deyilim gunden güne kötülesiyorum..
Canım bu arada senin ultrason goruntunu merak ediyorum ben de yarın gidicem çok heyecanlıyım rüyamda kalp atisina kadar duyuyodumCanım kötü bile olsan kötüyüm deme kendine. Kendini dinledikçe daha da kötü olursun. İyiyim de telkin et kendini biraz.
Benimde akşam 11 e doğru uyulamam geçiyor 3 lere kadar ayaktayım herkeste farklı işteKiZlar iki gundun basimi kaldiramiyorum devamli yatiyom git gidede kotulesiyorum benim gebelik kotu gecicek gibi
Haftasonu ya yoğundur canım herkes :) ben de fırsat buldukça bakabiliyorum. :)Kızlar artık mesaj atmaz oldunuz hamile kalan ya yazmıo yada yazmayı azalttı
Ay minnak şey yaa köşede sanki yolk saçta görünüyor gibi
Görünüyor mu canım? :) bana hiç anlatmadı doktor sinir oldum o yüzden merak ediyorum çokAy minnak şey yaa köşede sanki yolk saçta görünüyor gibi