- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.381
arkadaslar nerede oturuosunuz ve ne işle mesgulsnuz? birbirimizi tanıyalım ben manisada oturuyorum beden eğitimi oğretmeniyim dalımda yuksek lisans yapıyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sakaryadayim canım ben de memurum :)arkadaslar nerede oturuosunuz ve ne işle mesgulsnuz? birbirimizi tanıyalım ben manisada oturuyorum beden eğitimi oğretmeniyim dalımda yuksek lisans yapıyorum .
Ben sakaryadayim canım ben de memurum :)
Yakinmisiz Kocaeli Sakarya ne ki benim de memleket Düzce Sakarya hepsi varaslen kocaeliliyim ben hatta su an burdayım aileme geldim
Ben sakaryadayim canım ben de memurum :)
Yakinmisiz Kocaeli Sakarya ne ki benim de memleket Düzce Sakarya hepsi var
Inşallah canım bebekler rizkiyla gelirmiş senin ikinci mi ? ilki ne kadarlık ?en iyisi canım ben calısmıyorum su anda insallah ugurlu gelir 2.bebişim
Hayır ama eşim Çerkezabhaza kızımısın ?
6+6 haftalik hamileyim canim bende çarşamba kalp atışını ve minikim i gördüm ...allahım hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsinKaç haftalık hamilesiniz kızlar galiba ben hepibizden ondeyim kalp atışını duyduk çok şükür darısı size :)
masallah maşallah sanki erkek gibiDoktor söyledi :)
Oğlan bizim kız bizim sağlıklı olsun da :)
mersindeyim bende ev hanimiyimarkadaslar nerede oturuosunuz ve ne işle mesgulsnuz? birbirimizi tanıyalım ben manisada oturuyorum beden eğitimi oğretmeniyim dalımda yuksek lisans yapıyorum .
mersindeyim bende ev hanimiyim
3 yaşına girecek 1 ay sonraInşallah canım bebekler rizkiyla gelirmiş senin ikinci mi ? ilki ne kadarlık ?
iyiki de calismiyorum diyorum.mide bulantım ve halsizlik başladı.bide riskli gebelik geciriyorum yatiyorumCanım bende çalışmıyorum şu anda ev hanimiyim
Yolk saç ne canım ben anlamıyorum onuTam canım o zaman yolk saç o sağlıklı bi gebelik demek oluyo inşallah kalp atışını da duydun mu çok güzel olacak devamı canım moralini bozma benim de bazen ağrım giriyo epey bi korkuyorum ama geçiyo çok şükür
Bursa da oturuyorum canım tekstil mühendisiyimarkadaslar nerede oturuosunuz ve ne işle mesgulsnuz? birbirimizi tanıyalım ben manisada oturuyorum beden eğitimi oğretmeniyim dalımda yuksek lisans yapıyorum .
aynı sehirde olanımız yok sanırım en azından birbirimizden doktor tavsiyeleri alabilirdik.destek olmak acısından iyi olurdu .calısıyor musun ? gebelikte calısmak zordur hem iş hem gebelikBursa da oturuyorum canım tekstil mühendisiyim
iyiki de calismiyorum diyorum.mide bulantım ve halsizlik başladı.bide riskli gebelik geciriyorum yatiyorum
Yolk saç ne canım ben anlamıyorum onu
☝☝☝ Allah nasip ederse temmuza dogumum olucak inşaalahkızlar merhaba hepiniz hoşgeldiniz :) hamileliğini yeni öğrenenler, gelin beraber bekleyelim. belirtilerimizi sorunlarımızı paylaşalım beraber çözüm bulalım. stresimizden uzaklaşalım. Bebişlerimize aldığımız şeyleri, yaptığımız yapacağımız güzel fikirleri paylaşalım. hadi gelin. mesela bugün ilk defa midem bulandı benim Mide bulantısının bu kadar mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi ilk klp atışları, ilk tekmeler hadi kötü şeyler paylaştıkça küçülür, güzel şeyler paylaştıkça büyür. bu süreci hep beraber yaşayalım