- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.361
Bi beyazlık yok mu altta köşede ben mi benzettim ki canımGörünüyor mu canım? :) bana hiç anlatmadı doktor sinir oldum o yüzden merak ediyorum çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi beyazlık yok mu altta köşede ben mi benzettim ki canımGörünüyor mu canım? :) bana hiç anlatmadı doktor sinir oldum o yüzden merak ediyorum çok
Var canım böyle ip gibi kıvrılıyor o mudur acaba? Pek bildiğim birşey de değil. Şuan moralim düzeldi biraz canım ya sağol. Şu şekil işine epey kafamı takmıştım. Kanama olabilir falan dedi bugün de akşamdan beri ağrım var. Moralim bozulmuştu birazBi beyazlık yok mu altta köşede ben mi benzettim ki canım
Tam canım o zaman yolk saç o sağlıklı bi gebelik demek oluyo inşallah kalp atışını da duydun mu çok güzel olacak devamı canım moralini bozma benim de bazen ağrım giriyo epey bi korkuyorum ama geçiyo çok şükürVar canım böyle ip gibi kıvrılıyor o mudur acaba? Pek bildiğim birşey de değil. Şuan moralim düzeldi biraz canım ya sağol. Şu şekil işine epey kafamı takmıştım. Kanama olabilir falan dedi bugün de akşamdan beri ağrım var. Moralim bozulmuştu biraz
Hayırlı olsun canım gördün mü bebisini kalp atışını falan ?25 temmuz da bekliyorum bebeğimi inşallah
Merhaba canım o zaman ben sana sorayim benimle en yakın sensin galiba ben de 7+6 bugün. Bebeğin kaç cm :) kalp atışını duydun inşallah7+4 olduk biz de :)
Allah nasip ederse 13 temmuzda bekliyoruz biz de yavrumuzu inşallah :)
Allah hepimize sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Merhaba canım o zaman ben sana sorayim benimle en yakın sensin galiba ben de 7+6 bugün. Bebeğin kaç cm :) kalp atışını duydun inşallah
Ultrason fotoğrafını atsana swn mi gördün el kolunu yoksa doktor mu söyledi :) 1.1 ooo maşallah büyümüş kaç haftalıkken gittin en sonMerhaba canım 1.1 cm olmuş bizim fındık kalp atışlarını da duyduk çok şükür :) kolları bacakları görünüyordu usg de kibrit çöpü gibi :)
Ultrason fotoğrafını atsana swn mi gördün el kolunu yoksa doktor mu söyledi :)
Bence erkek seninki
Hım sizin 7+1 de bu görüntü..Doktor söyledi :)
Oğlan bizim kız bizim sağlıklı olsun da :)
Bir kucak olacaklar inşallahHım sizin 7+1 de bu görüntü..
Evet erkeklerin eli kolu erken belli oluyor derler:) benimde 7+3 de 1.23 cm maşallah maşallah ikiside koskocaman olmuş
Normal canım nas Felak okuKızlar varmı benim gibi uyuyamayan uykusuzluktan gözlerim kapanıyo uyuyorum yarım saat içinde çok kötü bi kabus görmüş gibi uyanıyorum o kısacık yarım saatlik uykuda hep hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum uyumadan önce dua ediyorum rahat uyumak için olmuyo galiba çok kafama taktım bebişi
canım kaç mm dedi doktor bi de nerden baktı keseye karından mı asagıdan mı ? bu arada tebrikler arkadasımHaftasonu ya yoğundur canım herkes :) ben de fırsat buldukça bakabiliyorum. :)
neye istinaden kanama olabilir dedi anlamadım . daha yolun basındasın ve moralini alt ust eden bir doktor bence baslamadan baska doktor bul .Var canım böyle ip gibi kıvrılıyor o mudur acaba? Pek bildiğim birşey de değil. Şuan moralim düzeldi biraz canım ya sağol. Şu şekil işine epey kafamı takmıştım. Kanama olabilir falan dedi bugün de akşamdan beri ağrım var. Moralim bozulmuştu biraz