temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydın canım değerim fazla yükseldi bana da herkes aynı şeyi söylüyor:) ben de korkuyordum eskiden istemiyordum ikiz zor diye ama şimdi allah nasip ederse bakarım napalım :) bugün doktora gidicem bakalım ne çıkacak çok heyecanlıyım :) hakkımızda hayırlısı olsun canım :)

HADİ İNŞALLAH DILEDIGIN GIBIDIR HERSEY HAYIRLI HABERLRLE GEL INSALLAH

Şekerler benim regl günüm 2300lerdeydi ama 1 oğlum var , bir bayanla tanıştım hastanede ayrı yumurta ikizleri olacakmış değerlerim yüksek değildi diyor birde düşünün 2 kese var bhcg nin tavan yapması lazım .ama yine de belli olmaz herşey gönlünüzce olsun

çok şükür miğde bulantım yok yanmalarımm vardı çok azaldı... evet wc sorunum var da çok mu ağır ılac nasıl bırsey kuzum?
Toz canım 1 bardak suyun içerisine katip iciyorsun. 2 defa icebildim. Ilk ictigimde bişey olmadı ama 2. Ictigimde sanki kirecli şu içiyorum öyle fena midem bulandı ki

maalesef artık bu grupta olamıcam :-( bebeği kaybettim daha doğrusu oluşamamış bile . hayırlısı olsun diye dua ettim durdum buymuş demek ki. Allah sizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

kısmet böyleymiş canım.. Allah sağlıklı bebeğini kucagına almayı nasip etsin.. kesemi oluşmamış peki?

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun allah en hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin sana inşallah

Kızlar merhaba. aranızda benim gibi hiçbişey hissedemeyen var mı?

Kasıklarım ağrıyordu ama simdi yok mide bulantısı, göğüs hassasiyeti, bel ağrısı hiçbişey yok. Allaha emanetiz çok şükür ama endişeleniyorum

kese var ama içinde bebekde var aslında ama büyümemiş gelişmemiş. oluştuğu gibi kalmış daha da ilerlememiş.
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip olsun peki ne kadarlikti bu anlasildiginda yani benim arkadaşımın da aynısı oldu yedi haftalikti ama bebek beş haftada kalmış kalp atışı yoktu kese yapısı da bozulmaya başlamış lekelenmesi olduğu için aldılar

Kızlar merhaba ,
Yeni üye oldum Regl imin başlamasına 8 gün kala idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı ertesi gün doktora gittim çok erken daha günün gelmemiş hiç birşey göremeyiz dedi . Ultrasonla baktı kese Tabiki yok fakat rahimde kalınlaşma var dedi. kan testi istedi fakat yaptırmadım 29 u tarihim 1 hafta geçtikten sonra doktora gitmeyi düşünüyorum İstanbul Avrupa yakası için doktor tavsiyesi istiyorum çünkü çok kararsızım Ataköy de oturuyorum Bakırköy,Bahçelievler olabilir şimdiden tşkler

Geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda tekrar hamile olursun sağlıklı bi bebeğin olur inşallah Rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…