- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.221
Günaydın canım değerim fazla yükseldi bana da herkes aynı şeyi söylüyor:) ben de korkuyordum eskiden istemiyordum ikiz zor diye ama şimdi allah nasip ederse bakarım napalım :) bugün doktora gidicem bakalım ne çıkacak çok heyecanlıyım :) hakkımızda hayırlısı olsun canım :)gunaydın kızlar... garip bır durum ıle karsı karsıyayım... teyzem dun aradı kızım ıkızın olcakmıs tebrık ederım dedı... ben şokk... babam dedı ıkız olursa napacaksın sok 2.... ıs yerındekı arkadasım ıkızın olcak ıcıme doguyoo dedı... fal baktık fıncanda kafa kafaya 2 mınık bırsey.... korkuyorumm :):):)
Hadi güzel haberlerle gel canım bekliyoruzGözün aydın canım :) inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah:) ben de öğleden sonra gidicem. Hayırlısı. Dua edin bana da
Günaydın canım değerim fazla yükseldi bana da herkes aynı şeyi söylüyor:) ben de korkuyordum eskiden istemiyordum ikiz zor diye ama şimdi allah nasip ederse bakarım napalım :) bugün doktora gidicem bakalım ne çıkacak çok heyecanlıyım :) hakkımızda hayırlısı olsun canım :)
Amin şekerim RABBİM umutlarınızı boşa cikarmasinGözün aydın canım :) inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah:) ben de öğleden sonra gidicem. Hayırlısı. Dua edin bana da
Günaydın canım değerim fazla yükseldi bana da herkes aynı şeyi söylüyor:) ben de korkuyordum eskiden istemiyordum ikiz zor diye ama şimdi allah nasip ederse bakarım napalım :) bugün doktora gidicem bakalım ne çıkacak çok heyecanlıyım :) hakkımızda hayırlısı olsun canım :)
Karindan degil altan gördük zaten canim bi gun once 650ydi ertesi gun 800 olmustur gördüğümüze gore dedi doktor cok kucuk yeni geliyo dedi fotosuda varCanım 650 değerle keseyı görmen mümkün değil o işte bir yanlış var alttan belki görünür ama karında mümkün değil öyle bir teknoloji yok daha
Toz canım 1 bardak suyun içerisine katip iciyorsun. 2 defa icebildim. Ilk ictigimde bişey olmadı ama 2. Ictigimde sanki kirecli şu içiyorum öyle fena midem bulandı kiçok şükür miğde bulantım yok yanmalarımm vardı çok azaldı... evet wc sorunum var da çok mu ağır ılac nasıl bırsey kuzum?
maalesef artık bu grupta olamıcam :-( bebeği kaybettim daha doğrusu oluşamamış bile . hayırlısı olsun diye dua ettim durdum buymuş demek ki. Allah sizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Canım çok üzüldüm geçmiş olsunmaalesef artık bu grupta olamıcam :-( bebeği kaybettim daha doğrusu oluşamamış bile . hayırlısı olsun diye dua ettim durdum buymuş demek ki. Allah sizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
kısmet böyleymiş canım.. Allah sağlıklı bebeğini kucagına almayı nasip etsin.. kesemi oluşmamış peki?
Canım çok üzüldüm geçmiş olsunallah en hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin sana inşallah
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip olsunkese var ama içinde bebekde var aslında ama büyümemiş gelişmemiş. oluştuğu gibi kalmış daha da ilerlememiş.
Gözün aydın darısı başıma bende haftaya görürüm inşallahKıalar dün dayanamadım doktora gittimultrasona baktirdim kese gorundu 4mm di çok mutlu olduk esimle.inşallah daim olur
Merhaba, Bende Ankara da yaşıyorum Zekai Tahir Burak doğum hastanesine gidiyorum. bende dün öğrendim kan testim 185,7 çıktı.Aranızda ankarada oturan var mı hangi hastaneye gidiyorsunuz