- 2 Eylül 2016
- 217
- 194
- 34
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Cok Sagol cnm ins tek isteğim oY Yagiz kaganim geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıkla çok güzel haberler alırsın ,güzel dileklerim dualarım seninle
2 ay once kaybettigim icin gene yukselmicek diye korkuyorum cnm o yuzden erken yaptirdim bidahakine 2 gun sonra yaptircam iyimi senceCan'ım iki günde katlamasınlazım. Yarın 60 olması lazım . Artmaya başlamış erken yaptıröışsın
Evet canım sen de benim gibi yanlış yaptırmışsın yarın bekle cuma tekrar yaptır. Hem çok üstüste kan verme meleğine lazım kanKizlar degerim 38.3 olmus dunden bugune 28 den iyi mi sizce kafam cok karışık
Canim benim de hala olmadi korkma gecenlerde keseyi gordum bende insallah iyi olacak canını sıkmaKızlar bende dört haftalığım henüz gitmedim doktora kan testimde çıktı bir düşüğüm birde kimyasal gebeliğim var tedirginim çok inşallah bukez alırım kucagıma mide bulantım olmuyor ama hiç benim yaaa korkuyorum yine
Bence iyi tam 24 saat mi geçti. İnşlh alırsın tavrını kucağına ne düşünürsen o olur kötüyü çağırma2 ay once kaybettigim icin gene yukselmicek diye korkuyorum cnm o yuzden erken yaptirdim bidahakine 2 gun sonra yaptircam iyimi sence
Merakimdan yaptirdim canim ya cuma yaptircam artik ins yeterli artar cok sagol cnm destegin icinEvet canım sen de benim gibi yanlış yaptırmışsın yarın bekle cuma tekrar yaptır. Hem çok üstüste kan verme meleğine lazım kanhem de artışına bakarsın 38 e göre değerlendiririz iki kat mı die içini ferah tut stres yapma :)
Bir bucuk gun oldu cnm dun öğlen yaptırmıştmBence iyi tam 24 saat mi geçti. İnşlh alırsın tavrını kucağına ne düşünürsen o olur kötüyü çağırma
İyi gider inşlh. korkma ilerledikçe artış alıyo başını gidiyo zatenBir bucuk gun oldu cnm dun öğlen yaptırmıştm
Eyer sikinti oluyosa zaten illa kendini belli ediyor yani hafif kaveringi deyil kirmizi olurdu canim sikma canini benimde gecen damar seklinde kan geldi cok hafif ama kandi yani ben cokda ondan supe etmistim kanaman baslamadigi surece korkma..Kızlar bugün yum dan sonraki 12.gündü ve bugün hcg sonucum 51 çıkmıştı. Akşam tam kahverengimsi diyemem ama sarıdan biraz daha koyu renkte bi akıntı oldu. İlk gebeliğim düşük olunca bi an panikledim ama bu kadar erken olmaz diyorum kendi kendime, inşallah yerleşmenin işaretidir. Renk çok koyu olmayınca biraz rahatladım ama yinede sebebini çok merak ediyorum
kızlar nerdesiniz :) Y Yagiz kaganimZehna67 @eelliifFB @melegini_bekliyor @fatos55 ferishhh medgic26
haberleri beraber aldık beraber takip edelim
Canım benim de hiç mide bulantım yok. Bunları kafana takma bak bir düşük bir kimyasal yaşamışsın. Sıra sağlıklı bir gebelikte benceKızlar bende dört haftalığım henüz gitmedim doktora kan testimde çıktı bir düşüğüm birde kimyasal gebeliğim var tedirginim çok inşallah bukez alırım kucagıma mide bulantım olmuyor ama hiç benim yaaa korkuyorum yine