- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Ne istedi canım? Hoşgeldin :)Geldimm geldimmm kizlar benden doktorum bayag test istedi onlari verdim..
Ne istedi canım? Hoşgeldin :)
Maşallah canım :) inşallah herşey çok güzel olacakKızlar iki gün önce 26.81 sonuç bugün 69.70 olmuş çok şükür devamı gelsin inşallah
Evet yapıyorlar bunları bana da yaptı gebelik istiyoruz diince. Ama bunlardan bazıları pozitif bazıları negatif çıkması gerekiyormuş sonuçları alınca endişelenmeHos bulduk canim.. tam kan sayimi, anti cmv igg, anti cmv igm, tsh, anti toxoplasma, anti rubella (kizamik testi) rpr sifiliz serbest t4 bunlarin icinden biri evcil hayvanlarda oluyomys genelde kedilerden bulasiyormus.m
Kızlar değerim dün 137 çıkmış çok mutluyum çok şükür allahıma. 3 gün üstüste yaptırdım 38-71-137 çıktı değerler. İyi değil mi sizce de :)
Evet yapıyorlar bunları bana da yaptı gebelik istiyoruz diince. Ama bunlardan bazıları pozitif bazıları negatif çıkması gerekiyormuş sonuçları alınca endişelenme
Igg ler pozitif olmalı canım benim öyle çıkmıştı iyi dedi doktor diğerleri negatifigg ve igm birinin pozitif digerinin negatif cikmasi gerekiyormus evet.. ama hangisi neyin anlamadim ben
Çok güzel canım hadi hayırlısı güzelce ilerliyoruz inşallahKızlar değerim dün 137 çıkmış çok mutluyum çok şükür allahıma. 3 gün üstüste yaptırdım 38-71-137 çıktı değerler. İyi değil mi sizce de :)
Canim gayet iyi sonucun hic takma kafaya demekki bebişler buyuyo ben direk doktora gidicem haftaya cuma..Kızlar değerim dün 137 çıkmış çok mutluyum çok şükür allahıma. 3 gün üstüste yaptırdım 38-71-137 çıktı değerler. İyi değil mi sizce de :)
Masallah canim cok guzel yukseliyo degerlerin bebisin tutunuyor demekkiKızlar değerim dün 137 çıkmış çok mutluyum çok şükür allahıma. 3 gün üstüste yaptırdım 38-71-137 çıktı değerler. İyi değil mi sizce de :)
Gozunaydin canim cok iyi yukselmis devami da gelir insKızlar iki gün önce 26.81 sonuç bugün 69.70 olmuş çok şükür devamı gelsin inşallah
Sağol canım aşağı yukarı hepimiz aynı haftalarda ilerlicez galiba inşallahGozunaydin canim cok iyi yukselmis devami da gelir ins
Ins canim ben yarin aksam yaptircam bakalim pztde doktora gitmeyi dusunuyorum umarim yukselirSağol canım aşağı yukarı hepimiz aynı haftalarda ilerlicez galiba inşallah
Inşallah canım sağlıkla büyüsün gelsin canımIns canim ben yarin aksam yaptircam bakalim pztde doktora gitmeyi dusunuyorum umarim yukselir
Duyarsın Can'ım haftan ileri ama vajinal bakabilir. Bugün 6+6 benim karından gördük şükürKızlar, Allah nasip ederse ben de temmuz annesi olacağım. Cumartesi kalp atışı için gideceğiz. İnşallah duyurur bize minik kalbini. Hafif hafif bulantım var, bazı kokulara hassasiyetim var. Bir de adet olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşıyorum da bu iyi bişey sanırım diye düşünmek istiyorum. İnşallah her şey yolundadır. 6+3 olacam doktora gideceğim gün. Sizce duyar mıyım kalp atışını? Benle aynı olup da duyan var mı?
Duyarsın Can'ım haftan ileri ama vajinal bakabilir. Bugün 6+6 benim karından gördük şükürKızlar, Allah nasip ederse ben de temmuz annesi olacağım. Cumartesi kalp atışı için gideceğiz. İnşallah duyurur bize minik kalbini. Hafif hafif bulantım var, bazı kokulara hassasiyetim var. Bir de adet olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşıyorum da bu iyi bişey sanırım diye düşünmek istiyorum. İnşallah her şey yolundadır. 6+3 olacam doktora gideceğim gün. Sizce duyar mıyım kalp atışını? Benle aynı olup da duyan var mı?
Kizlar degerim 38.3 olmus dunden bugune 28 den iyi mi sizce kafam cok karışık