temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hos bulduk canim.. tam kan sayimi, anti cmv igg, anti cmv igm, tsh, anti toxoplasma, anti rubella (kizamik testi) rpr sifiliz serbest t4 bunlarin icinden biri evcil hayvanlarda oluyomys genelde kedilerden bulasiyormus.m
Evet yapıyorlar bunları bana da yaptı gebelik istiyoruz diince. Ama bunlardan bazıları pozitif bazıları negatif çıkması gerekiyormuş sonuçları alınca endişelenme

Kızlar değerim dün 137 çıkmış çok mutluyum çok şükür allahıma. 3 gün üstüste yaptırdım 38-71-137 çıktı değerler. İyi değil mi sizce de :)
Canim gayet iyi sonucun hic takma kafaya demekki bebişler buyuyo ben direk doktora gidicem haftaya cuma..

Kızlar, Allah nasip ederse ben de temmuz annesi olacağım. Cumartesi kalp atışı için gideceğiz. İnşallah duyurur bize minik kalbini. Hafif hafif bulantım var, bazı kokulara hassasiyetim var. Bir de adet olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşıyorum da bu iyi bişey sanırım diye düşünmek istiyorum. İnşallah her şey yolundadır. 6+3 olacam doktora gideceğim gün. Sizce duyar mıyım kalp atışını? Benle aynı olup da duyan var mı?

Duyarsın Can'ım haftan ileri ama vajinal bakabilir. Bugün 6+6 benim karından gördük şükür

Duyarsın Can'ım haftan ileri ama vajinal bakabilir. Bugün 6+6 benim karından gördük şükür

Kizlar degerim 38.3 olmus dunden bugune 28 den iyi mi sizce kafam cok karışık

merhaba canım... okudum yazdıkalrıın hepsını değerin 28 ıken saat kacta kan verdıysen yarın yıne o saatte ver tam 48 saat gecmesı gerekıyor... dua et korkma uzulmede...dua et sev karnını pozıtıf ol ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…