temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bu ay hiç olmuş muydu böyle akıntın? Bende de böyle akıntı oldu hatta o yüzden pturdum ağlıyordum hasta olucam die ama yerleşme kanamasıymış? Gelmişmiydi sende ilk mi? Bir de devamı gelmiyorsa o önemli

Canım daha ilk oldu bugün gebelik 3+3 te döllenmenin 13. Günü bnde büyük ihtimalle yerleşmeden dolayıdır diye umud ediyorum. Devamıda yok takip edicem bugün yarın. Bi kez geldi inşallah devam etmez bakalım hayrlısı inşallah. Sağol canm ilgin için. Senin rengi nasıldı ve ne kadar sürdü ?

Kızlar benim de dünden beri karın ve bel ağrım başladı tedirgin oldum normalde batım yarın ya bir sıkıntı olmaz inşallah. gerçi değerim yükselmişti önceki gün ama kafam karıştı
Canım benin de bugün adet günüm ben de sabah bildiğim adet sancilariyla uyandım ama çok şükür bişey yok şimdi kanı tekrarlicam yükseliş nasıl bakalım zaten aynı bel kasık ağrısı oluyo ılk zamanlar ama önceki düşük olunca korktum açıkçası

Gel bırda hanerdar olalım birbirimizden. Nasıl gidiyor hamilelik?

bacak agrım.. kasık agrımm. bel agrım... mıgde yanmam... ay daha bırsuru sey vardı 2 gundur yok sukur bırsey :):) ıyıyım yanı boyle saflık var hala ınanamıyorum... uyku var bırde sureklıı beyaz panda modunda ellemeseler hep uyuycam :) senın nasıl gecıyor canım

Canım benim de koyu renkti kırmızı değil kahveye yakın iki kere oldu sonra geçti

aynı saatlerde verırsen net 2 katı cıkıyor canım bana gore 1 hafta gerıden gelıyorsun.. ayrıca yuksek cıkacak dıye de kaıde yok ... senın suan moral depolaman lazım... dua et sana sıkı sıkı tutunsun

Normalde iki günde iki kat olması gerekiyormuş ama ben ertesi gün de hastanedeydim gitmişken verdim 22 saat geçmesine rağmen merdeyse iki kat olmuş doktor iyi yükselmiş ama tekrar bakalım takip edelim dedi. Değerim iyi çok şükür sadece katın ağrısı beni huzursuz etti ama normalmiş sanırım

tatlım benım daha 2 gun once azaldı agrım... agrı olması normal... bu olumlu ısaret... lekelenme geldımı bende hıc gelmedı meselaaa... ıyı dusun... benım en sonkı degerler 252.7 dı sonra 36 saat sonra 500.8 olmus ama 36 saat dedı dr yarım 12 saat eksık çok normal dedı... mesela bende de pazarteso gunu gıttık kese gormeye goruyorum sankı ama emın degılım yanıltıcıda oluyo dedı yarın yıne gıdıcem.. moralımı yuksek tutuyorum... ıllakı vardır... 5 gun gectı ustunden dıyorum hayatım... pozıtıf olalım bebıs heyecanını yasaa :)

İnşallah cnm çok yıprandım bu uğurda bukez kucagıma alayım istiyorum vajinal ultrason benim rahim ağzını kötü etkiliyor açılma oluyor o yuzden bekliyorum üstten görmeyi bunun içine az yedi haftaya kadar beklemem gerekiyor sanırım

Ben 6+6 üstten gördüm bebeğimi çok şükür. 5+6 da vajinal görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…