temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar şimdi öğrendim sonucumu. Yum gününden sonra bugün 12.gün ve sonucum 51 çıktı. :halay: Tam beklediğim gibi çıkmış. Rabbim daim etsin inşallah. İnşallah daha önce yitip giden bebeğim gibi olmaz sonu. Allahım sağlıkla hayırlısıyla gelişip büyümesini, vaktiylede kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Tabi hepimizin bebişlerini inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, bekleyen herkesede bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah :dua: Artık burdan sonrada kalp atışını duyma merakı başlar :emir_bebek: :KK200:
Masallah cok iyi cikmis degerin cnm saglikli bir şekilde ilerler ins bat kacti senin

Merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
Daha önceki mesajlarınızı okuduğumda bazı arkadaşların sık aralıklarla kan testi yaptırdığını gördüm. Her doktora göre değişiyor tabi ama , özellikle ilk 5-6 haftalık dönemde vücudun kana çok ihtiyacı var ve bu sebeple bu kadar sık kan vermek doğru değil diye düşünüyorum. Bazı doktorlar testleri bile 5.haftadan sonra başlatıyor sırf bu sebepten. Tek bir doktora bağlı kalmayıp başka doktorlara ya da farklı doktorlara giden arkadaşlarınıza da danışın derim.
Değerler 1000-1500 arasındayken vajinal usg de , 5000 iken de karından yapılan usg de kese görülebiliyormuş.
Ayrıca folik asit kullanmayan arkadaşlar var ise bir an önce başlamalarını ve 13 hafta boyunca düzenli olarak kullanmalarını tavsiye ederim, doktorumun bana tavsiyesi bu yönde. Çocuğun tutunması ve düşüğün önlenmesi için gerekli.

Kızlar şimdi öğrendim sonucumu. Yum gününden sonra bugün 12.gün ve sonucum 51 çıktı. :halay: Tam beklediğim gibi çıkmış. Rabbim daim etsin inşallah. İnşallah daha önce yitip giden bebeğim gibi olmaz sonu. Allahım sağlıkla hayırlısıyla gelişip büyümesini, vaktiylede kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Tabi hepimizin bebişlerini inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, bekleyen herkesede bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah :dua: Artık burdan sonrada kalp atışını duyma merakı başlar :emir_bebek: :KK200:
canımm çok sevindim çok şükür :) inşallah çok güzel olacak bu sefer herşey çok mutlu sağlıklı huzurlu bebeklerimiz olacak ve bu konunun adını yenidoğan bebişlerimiz ve sorunları olacak :KK66: :KK48::KK76:

Merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
Daha önceki mesajlarınızı okuduğumda bazı arkadaşların sık aralıklarla kan testi yaptırdığını gördüm. Her doktora göre değişiyor tabi ama , özellikle ilk 5-6 haftalık dönemde vücudun kana çok ihtiyacı var ve bu sebeple bu kadar sık kan vermek doğru değil diye düşünüyorum. Bazı doktorlar testleri bile 5.haftadan sonra başlatıyor sırf bu sebepten. Tek bir doktora bağlı kalmayıp başka doktorlara ya da farklı doktorlara giden arkadaşlarınıza da danışın derim.
Değerler 1000-1500 arasındayken vajinal usg de , 5000 iken de karından yapılan usg de kese görülebiliyormuş.
Ayrıca folik asit kullanmayan arkadaşlar var ise bir an önce başlamalarını ve 13 hafta boyunca düzenli olarak kullanmalarını tavsiye ederim, doktorumun bana tavsiyesi bu yönde. Çocuğun tutunması ve düşüğün önlenmesi için gerekli.
Can'ım hamileliği öğrenmek için yaptırıyorsun Bi tane Bi tüp kan alıyorlar. Sonra doktora gidiyorsun oda Bi tane yapıyor emin olup artışı görmek için bide gebeliğin başında yapılması şart bazı tahliller var mesela ilk gebeliğimde tsh çıktı bunda şeker. Bide hcg artısı keseyi görene kadar bu gebeliğin sağlıklı olup olmadığını gösteriyor. Üç kere yaptırdım doktor kontrolünde dış gebelik yada kimyasal gebelik riskin yok dedi. Buradaki arkadaşların çoğu malesef kimyasal gebelik dış gebelik ve düşük yaşadıkları için kendi evhamlarında var. Ama alınan Bi kaç tüp kanın Bi zararı olduğunu düşünmüyorum

Allah nasip ederse bir temmuz annesi de ben olaçağım inşallah...kesemizi gördük sıra haftaya kalp atışında.benim bebis geç döllenme ve kanamalarım dan dolayi 2 hafta küçük :anne: allahım isteyen herkese nasip etsin yani sırada bizlere saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :nazar: ilk başta çok iştahım vardı 3 gundur tiksinti başladı.evde yemek pişsin istemiyorum.hafif şeyler yemek istiyorum...

Allah nasip ederse bir temmuz annesi de ben olaçağım inşallah...kesemizi gördük sıra haftaya kalp atışında.benim bebis geç döllenme ve kanamalarım dan dolayi 2 hafta küçük :anne: allahım isteyen herkese nasip etsin yani sırada bizlere saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :nazar: ilk başta çok iştahım vardı 3 gundur tiksinti başladı.evde yemek pişsin istemiyorum.hafif şeyler yemek istiyorum...
Canım benimde baştaki istahim yok. 2 saatte bir acikiyorum diye sasiriyordum kendime. Şimdi bişey yiyesim gelmiyor. Ama mide bulantısı kusma da yok.

Canım benimde baştaki istahim yok. 2 saatte bir acikiyorum diye sasiriyordum kendime. Şimdi bişey yiyesim gelmiyor. Ama mide bulantısı kusma da yok.
aynen benimde kusma bulantı yok ama bole Salçalı yemek falan aklıma gelince midem almıyor ve 2 gün önce tavuk yiyeNedim burnuma bozulmuş gibi koktu

evet canım benim de dün çıktı öyle benim bat 18 kasımdı daha günü gelmeden böyle çıkması normal canım adet geçince daha hızlı yükseliyomuş hcg değeri hayırlısıyla keseyi görmek de nasip olsun sıradaki heyecanımız bu
Adet gecmeden yavasmi yukseliyormus cnm aksam yaptircam bidaha tahlil bakalim umarim yukselmistir aynen haftaya gel bakalim keseye dedi doktor gozukur ins

Y Yagiz kaganim merhaba mesela benim adetime 4 gun varken 11.5 cıkmıstı , 2 gun varken 55.15 oldu şimdi adet geceli 1 gun oldu testı tekrarlamamı ıstedı doktor bakalım
Merhaba canim benimde dun 2 gun vardi 28 cikti bugun tekrar yaptircam az da olsa yukselmismi merak ediyorum 2 ay önce degerlerim yukselmedi bebegim gelismedi kurtaj oldum oyuzden korkuyorum gene yukselmezse diye
Iyi yukselmis senin degerlerin ins dahada yukselmistir canim

Merhaba Bende 7.haftalık hamileyim. Herkesin bebeğine sağlık ve bizlere de sağlıkla kucagımıza almayı diliyorum. Benimde ilk hamileliğim biraz okumaya meraklıyım bu yüzden. adetim 2 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım 707 çıktı. Ardından 6.haftada karından ultrasona girdim keseyi gördüm. Sıra Allah izin verirse kalp atışlarını duyup bebeği görmekte :) Benim yaklaşık doğum tarihim 05.07.2017 yazıyor. Ama sizinki gibi hamilelik resimleri koyamadım :) Allah hepimizin bebeğini korusun inşallah :)

Arkadaslar bisey sorabilir miyim ben supheli iliski sonrasi adet gecikmemin 3.gununde kan testi yapmistim 0.100 cikmisti.iliskiden sonra ella hapi kulanmistim tarlusal verdi doktor.ultrasonda bisey gozukmedi cunku.adet oldum ama ustune gorme durumdan korktum evde adet bitiminden sonra idrar testi yaptim 3 tane.biri kesin negatif ama iki testte belli belirsiz cizgi var ben mi kuruntu yapiyorum yoksa hamile olabilir miyim var mi bole bisey yasayan?

X