- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- Konu Sahibi baldan_madam
Hoşgeldin canım :)edelim canım edelim yarın kese görmeye gidicem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım :)edelim canım edelim yarın kese görmeye gidicem :)
Hoşgeldin canım :)
Canım bu ay hiç olmuş muydu böyle akıntın? Bende de böyle akıntı oldu hatta o yüzden pturdum ağlıyordum hasta olucam die ama yerleşme kanamasıymış? Gelmişmiydi sende ilk mi? Bir de devamı gelmiyorsa o önemliKızlar bugün yum dan sonraki 12.gündü ve bugün hcg sonucum 51 çıkmıştı. Akşam tam kahverengimsi diyemem ama sarıdan biraz daha koyu renkte bi akıntı oldu. İlk gebeliğim düşük olunca bi an panikledim ama bu kadar erken olmaz diyorum kendi kendime, inşallah yerleşmenin işaretidir. Renk çok koyu olmayınca biraz rahatladım ama yinede sebebini çok merak ediyorum
Gel bırda hanerdar olalım birbirimizden. Nasıl gidiyor hamilelik?hoşbuldum :) kız ben hergun gırıyorum da kımse bırsey yazmayınca bakıp bakıp çıkıyorum :)
Canım daha ilk oldu bugün gebelik 3+3 te döllenmenin 13. Günü bnde büyük ihtimalle yerleşmeden dolayıdır diye umud ediyorum. Devamıda yok takip edicem bugün yarın. Bi kez geldi inşallah devam etmez bakalım hayrlısı inşallah. Sağol canm ilgin için. Senin rengi nasıldı ve ne kadar sürdü ?Canım bu ay hiç olmuş muydu böyle akıntın? Bende de böyle akıntı oldu hatta o yüzden pturdum ağlıyordum hasta olucam die ama yerleşme kanamasıymış? Gelmişmiydi sende ilk mi? Bir de devamı gelmiyorsa o önemli
Canım benin de bugün adet günüm ben de sabah bildiğim adet sancilariyla uyandım ama çok şükür bişey yok şimdi kanı tekrarlicam yükseliş nasıl bakalım zaten aynı bel kasık ağrısı oluyo ılk zamanlar ama önceki düşük olunca korktum açıkçasıKızlar benim de dünden beri karın ve bel ağrım başladı tedirgin oldum normalde batım yarın ya bir sıkıntı olmaz inşallah. gerçi değerim yükselmişti önceki gün ama kafam karıştı
Gel bırda hanerdar olalım birbirimizden. Nasıl gidiyor hamilelik?
kaç çıktı degerlerını yaz bı bana ... kötu dusunmeKızlar benim de dünden beri karın ve bel ağrım başladı tedirgin oldum normalde batım yarın ya bir sıkıntı olmaz inşallah. gerçi değerim yükselmişti önceki gün ama kafam karıştı
Canım ilki 38 çıktı 22 saat sonra 70 çıktı doktor 2 .gün tekrar ver dedi dün de verdim ama o çıkmadı daha adet döneminde oluyormuş die duydum. Açıkcası şuan elmol yazdığın da çok rahatlattı canımkaç çıktı degerlerını yaz bı bana ... kötu dusunme
Canım benim de koyu renkti kırmızı değil kahveye yakın iki kere oldu sonra geçtiCanım daha ilk oldu bugün gebelik 3+3 te döllenmenin 13. Günü bnde büyük ihtimalle yerleşmeden dolayıdır diye umud ediyorum. Devamıda yok takip edicem bugün yarın. Bi kez geldi inşallah devam etmez bakalım hayrlısı inşallah. Sağol canm ilgin için. Senin rengi nasıldı ve ne kadar sürdü ?
Normalde iki günde iki kat olması gerekiyormuş ama ben ertesi gün de hastanedeydim gitmişken verdim 22 saat geçmesine rağmen merdeyse iki kat olmuş doktor iyi yükselmiş ama tekrar bakalım takip edelim dedi. Değerim iyi çok şükür sadece katın ağrısı beni huzursuz etti ama normalmiş sanırımaynı saatlerde verırsen net 2 katı cıkıyor canım bana gore 1 hafta gerıden gelıyorsun.. ayrıca yuksek cıkacak dıye de kaıde yok ... senın suan moral depolaman lazım... dua et sana sıkı sıkı tutunsun
Normalde iki günde iki kat olması gerekiyormuş ama ben ertesi gün de hastanedeydim gitmişken verdim 22 saat geçmesine rağmen merdeyse iki kat olmuş doktor iyi yükselmiş ama tekrar bakalım takip edelim dedi. Değerim iyi çok şükür sadece katın ağrısı beni huzursuz etti ama normalmiş sanırım
İnşallah cnm çok yıprandım bu uğurda bukez kucagıma alayım istiyorum vajinal ultrason benim rahim ağzını kötü etkiliyor açılma oluyor o yuzden bekliyorum üstten görmeyi bunun içine az yedi haftaya kadar beklemem gerekiyor sanırım
Normal canım ağrılar kafana takma. Benim bugün midem kötüKızlar benim de dünden beri karın ve bel ağrım başladı tedirgin oldum normalde batım yarın ya bir sıkıntı olmaz inşallah. gerçi değerim yükselmişti önceki gün ama kafam karıştı
kızlar nerdesiniz :) @Yagiz kaganim @Zehna67 eelliifFB melegini_bekliyor @fatos55 ferishhh medgic26
haberleri beraber aldık beraber takip edelim
Kızlar iki gün önce 26.81 sonuç bugün 69.70 olmuş çok şükür devamı gelsin inşallah