- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
iki günde iki kat hesabı doğruysa benim o tarihlerde yaklaşık 4000 falan olması gerekiyor canımcanım benim doktorum hcg 2000 üzerinde keseyi görürüz demişti önceki gebeliğimde
o zaman kesin görünür diye düşünüyorum 10000 üzerinde de sanırım kalp atışı alınabiliyor ama en sağlıklı tabi ultrasona göre 6 haftadan sonra ay zaman geçer miiiiiki günde iki kat hesabı doğruysa benim o tarihlerde yaklaşık 4000 falan olması gerekiyor canım
zor kısmını atlattık bence gerisi su gibi akıp geçicek güzel heyecanlar. biz 3 ay bekledik olsun diye ömür gibi geldi. bir de ilk hamileliğim acaba birimizde bir sorun mu var ya hiç olmazsa epey stres yaptık. şimdi var ya elbet büyüyecek nohutumo zaman kesin görünür diye düşünüyorum 10000 üzerinde de sanırım kalp atışı alınabiliyor ama en sağlıklı tabi ultrasona göre 6 haftadan sonra ay zaman geçer miiii
çok bekletmemiş canım ne güzel ben tam bir sene olacak eylülde bi tane düşük var bu sağlıkla devam eder inşallahzor kısmını atlattık bence gerisi su gibi akıp geçicek güzel heyecanlar. biz 3 ay bekledik olsun diye ömür gibi geldi. bir de ilk hamileliğim acaba birimizde bir sorun mu var ya hiç olmazsa epey stres yaptık. şimdi var ya elbet büyüyecek nohutum
inşallah canım sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz bebişlerimize :) allahım olmayanlara da nasip etsin bu güzel duyguları yaşamayıçok bekletmemiş canım ne güzel ben tam bir sene olacak eylülde bi tane düşük var bu sağlıkla devam eder inşallah
Benim kasik ağrısı ve baskı çok olmuyor ama goguslerim aciyor hala.kızlar bedeninizde şu an değişim hissediyormusunuz? ya da devam eden belirtileriniz var mı? benim özelliklede 2-3 gündür alt karın bölgemde tuhaf şeyler hissediyorum, ağrıyor gibi, baskı gibi sanki. Böyle hisseden var mı aranızda?
Hemde çok heyecanlıyım canım yaa . Bir an önce hissetmek istiyorum melegimikızlar hepiniz hoşgeldiniz :) herkes benim kadar heyecanlı mı merak ediyorum9 ay nasıl geçecek bilmiyorum @fatos55 melegini_bekliyor @serenapak
Selam canim yeni gordum cok iyi olmus bu topigi acman. Merak icindeyim aksam vericem bende acilde kan 1.5 gun olmus oluyor bakalim ne kadar yukseldi umarim yeterlidir moralimi duzelttim bu arada inanıyorum yükselecek bu seferkızlar nerdesiniz :) Y Yagiz kaganim @Zehna67 @eelliifFBmelegini_bekliyor @fatos55 ferishhh @medgic26
haberleri beraber aldık beraber takip edelim
süper :) tam iki kat bekleme 2 kattan biraz az olabilir çünkü tam iki gün olmuyor aradaSelam canim yeni gordum cok iyi olmus bu topigi acman. Merak icindeyim aksam vericem bende acilde kan 1.5 gun olmus oluyor bakalim ne kadar yukseldi umarim yeterlidir moralimi duzelttim bu arada inanıyorum yükselecek bu sefer
Bende bulantı yok daha canimselam kızlar bende temmuz annesi olcam Allah'ın izni ile. Sabah bulantı ile uyanıyorum öğleye doğru bişeyim kalmıyor? Sizde bulantılar ne durumda ?
Kaçtı kan değerin canimcanım ben de 26 sına doktordan randevu alıcam sence kese görünür mü o zamana?
İnşlh olmaz çok zor vallaBende bulantı yok daha canim
Inşallah canım. Senin yeni mi başladı bulantilar?İnşlh olmaz çok zor valla
Aynen canim 2 kat olmaz zaten ins icime su serpcek kadar artmistirsüper :) tam iki kat bekleme 2 kattan biraz az olabilir çünkü tam iki gün olmuyor aradahaber ver bizlere de
Seninle ayni cikmis kan değerlerimiz canim benimde 28 cikti dun bat 17 kasim bende cokmu dusuk ki diye uzuluyorum umarim yukselir gider degerlerimiz4 kasımda yumurtlama oldu 15 kasımda kan 26,81 çıktı canım :)
evet canım benim de dün çıktı öyle benim bat 18 kasımdı daha günü gelmeden böyle çıkması normal canım adet geçince daha hızlı yükseliyomuş hcg değeri hayırlısıyla keseyi görmek de nasip olsun sıradaki heyecanımız buSeninle ayni cikmis kan değerlerimiz canim benimde 28 cikti dun bat 17 kasim bende cokmu dusuk ki diye uzuluyorum umarim yukselir gider degerlerimiz