temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar bedeninizde şu an değişim hissediyormusunuz? ya da devam eden belirtileriniz var mı? benim özelliklede 2-3 gündür alt karın bölgemde tuhaf şeyler hissediyorum, ağrıyor gibi, baskı gibi sanki. Böyle hisseden var mı aranızda?

evet canım ara ara batma sancılar giriyo ve belim ağrıyo devam eden belirtilerim de aşırı susamam ve idrara çıkmam göğüs acıması

canım bende de var zaman zaman böyle adet ağrısı gibi saplanıyor ama çok kısa sürüyor. bebişlerimiz tutunmaya çalışıyor sanırım birde karnım sanki 3-4 aylık gibi şiş oluyor arada. gazımda yok ama şişiyorum taş gibi oluyor karnım

Var canım olmazmı, aynı bnmde öle, bazen batma bazen regl ağrısı bazen karın sertliği şişkinliği, bazen bel ağrısı vb değişkenlikler. Hepimizde vardır. Sonuçta rahimde günden güne büyüyüp gelişen ve dahada yerleşen kese var. Panik yapma normal hepsi canm

normalde fazla su içmeyen biriyken çok fazla su içiyorum ben de. ayrıca geceleri de 3-4 defa lavaboya gitmek zorunda kalıyorum
gece kalkmadım hiç ama yatmadan on kere gidiyorum belki de suya evet ya çok içerdim ama şimdi içim yanıyo öyle içiyorum çok daha fazla

selam kızlar bende temmuz annesi olcam Allah'ın izni ile. Sabah bulantı ile uyanıyorum öğleye doğru bişeyim kalmıyor? Sizde bulantılar ne durumda ?
hoşgeldin canım :) bugün ilk defa midem bulandı sabah ama biraz tuzlu peynir yiyince geçti ama benim daha çok yeni :) geldiğin iyi oldu seni takip edicez tecrübelerinden yararlanırız

hoşgeldin canım :) bugün ilk defa midem bulandı sabah ama biraz tuzlu peynir yiyince geçti ama benim daha çok yeni :) geldiğin iyi oldu seni takip edicez tecrübelerinden yararlanırız
Benim ikinci gebeliğim Can'ım. Hepinizin yavrusu hayırlı olsun inşlh. İlkinde sürekli kusardım bunda sadece sabah bulanıyo içim. Çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

biz daha akşam eşimle "nasıl yani, 250 gün sonra biz artık 3 kişi mi olacağız" diye şaşırmış halde konuşuyoruz. o da ben de alışmaya çalışıyoruz :))
biz cinsiyetini öğrenene kadar ona "nohut" ismini taktık nohut öyle nohut böyle konuşuyoruz sürekli :) ama hala durup durup birbirimize anneee babaaa die sesleniyoruz kabullenemedik

Benim yumurtlamam 1kasimda oldu muhtemelen cunki iki gun adet oldum o aralar biseyler oldu :) heralde benim deyer baya yuksekti adete 5gun kala pazartesi yine kan vereyim bklm ne durumdayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…