- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.161
Kızlar beta 2103 olmus pazartesi 383 çıkmıştı en azından öğrenmiş oldum pazartesi keseyi görmek de nasip olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim son adet tarihim 30 eylül normalde 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık dedi Dr geç döllenmiş olabilir dedi beta-hcg 12625 çıktıS
Bak ben son adet tarihine göre 8 dim. ama doktora gittim doktor 6 buçuk hafta dedi ve bebek kalp atışı başlamıştı çok yeniydi yavaştı kalbi bende o zaman korktum çok..... sen son adet tarihine göre mi 6 sın
o doğru değil öyle hesaplanıyor ama biliyorsun adetin ilk günü hamile olamazsın
Kabizlik sorunu bende de var canımKızlar Merhaba,
Reflü ve kabızlık sorunum var siz başa çıkmak için neler yapıyorsunuz? Özellikle kullandığınız bir yöntem var mı? Ben yemeklerden sonra 1 -2 saat yatmıyorum ve gece 2 yastıkla yüksekte yatıyorum ama baş edemiyorum yine de bol bol süt içip rahatlıyorum ama sonrası yine aynı :S
Sende mi kabizsin canim ya..Ben 2 defa icebildim canım midemi bulandırdı.faydasını gordun mu canım ? bende doktorumdan isteyeceğim
Canim benim de sat 18 ekimdi 4 gun once kanda hcg degerim 800 cikti. Eger hamileysen kesin cikar bence baktir hemen :)BENİM SAT 18-20 GİBİYDİ. O ZAMAN BU HESAPLAMALARA GÖRE ŞUAN TEST YAPSAM ÇIKMASI GEREKİYOR DEĞİLMİ KIZLAR..
Evet canim dun kullandim henüz sadece ama bugun bile baya rahatimfaydasını gordun mu canım ? bende doktorumdan isteyeceğim
Benim daha 4haftalikmiş gozuktuyse zaten o deyerde gozukuyor sende iyi hbrlerle gel.kızlaaarrr dünki sonucumu aldımm :) değerim 5801 olmuş bir haftada 137 den yarına 10bini geçer :) kese görünür değil mi :)
Gözün aydın canım çok güzel çıkmış değerin :)Kızlar beta 2103 olmus pazartesi 383 çıkmıştı en azından öğrenmiş oldum pazartesi keseyi görmek de nasip olsun inşallah
Canim benim de sat 18 ekimdi 4 gun once kanda hcg degerim 800 cikti. Eger hamileysen kesin cikar bence baktir hemen :)
Ayy inşallah canım 5801 çok yüksek acaba ikiz mi dedi kızlar içime kurt düştü yarın olsaydı biBenim daha 4haftalikmiş gozuktuyse zaten o deyerde gozukuyor sende iyi hbrlerle gel.
Bence o deger normal benimde 7gun sonra tekrar cagirdi kalkp atislari icin.Ayy inşallah canım 5801 çok yüksek acaba ikiz mi dedi kızlar içime kurt düştü yarın olsaydı bi
Bol su ve kuru meyveleri önerdi canımCanım ya kabızlık için ne sordun ? Doktor ne söyledi. Şu an kabizlik uğraşıyorum da
Tamam canim cok sagolBol su ve kuru meyveleri önerdi canım
Korkma canım benimki 2 hafta geride gayet normal bu da ortalama yumurtlama gününde tutmuş çok şükür demek.Kom
Benim son adet tarihim 30 eylül normalde 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık dedi Dr geç döllenmiş olabilir dedi beta-hcg 12625 çıktı
Sonuçtan bişey anlamıyom kese gözüktü bebek gözükmeyince normalmi diye merak ettim
çarşamba duydum çok şükür 6+1de 0.43 cm boncugumKızlar kimler kalp atışını duydu ve kaç cm sizin bebişler ya da kaç mm :)
Benim adet dongum duzenliydi 28 gunde bir oluyodum. Adetim 5 gun gecikince gebelik testi yaptim acik pembe cizgi cikti. Aksamina da kan tahlili yaptırdım oyle cikti. Insallah sen de hamilesindir, bence oylesin :) hayirli haberlerini bekliyorum :)sağol cnm valla moral verdin. peki normal zamanda adet döngün kaç günde bir?
Allah gonlune gore hayirla saglikla versin canim benim.. ben de gecen sene 8. Ayimda bebegimi kaybettim. Henuz keseyi gormedik ama hamileyim sanirim :) sali gunu kese icin gidicem. Insallah saglikla aliriz kucagimiza :) :)kızlarrr bende çok sevinçliyim 1 yıl once 37. haftamda ölü doğum yaptım bugun tekrar hamıle olduğumu öğrendim betahcg 2800 çıktı daha dr a gitmedım ama tahmınen 5 haftalık hamıleyım ınsallah lütfen dua edin benım için