temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kom
S

Bak ben son adet tarihine göre 8 dim. ama doktora gittim doktor 6 buçuk hafta dedi ve bebek kalp atışı başlamıştı çok yeniydi yavaştı kalbi bende o zaman korktum çok..... sen son adet tarihine göre mi 6 sın
o doğru değil öyle hesaplanıyor ama biliyorsun adetin ilk günü hamile olamazsın
Benim son adet tarihim 30 eylül normalde 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık dedi Dr geç döllenmiş olabilir dedi beta-hcg 12625 çıktı
Sonuçtan bişey anlamıyom kese gözüktü bebek gözükmeyince normalmi diye merak ettim

Kızlar Merhaba,
Reflü ve kabızlık sorunum var siz başa çıkmak için neler yapıyorsunuz? Özellikle kullandığınız bir yöntem var mı? Ben yemeklerden sonra 1 -2 saat yatmıyorum ve gece 2 yastıkla yüksekte yatıyorum ama baş edemiyorum yine de bol bol süt içip rahatlıyorum ama sonrası yine aynı :S
Kabizlik sorunu bende de var canım :KK43:

Kom
Benim son adet tarihim 30 eylül normalde 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık dedi Dr geç döllenmiş olabilir dedi beta-hcg 12625 çıktı
Sonuçtan bişey anlamıyom kese gözüktü bebek gözükmeyince normalmi diye merak ettim
Korkma canım benimki 2 hafta geride gayet normal bu da ortalama yumurtlama gününde tutmuş çok şükür demek.

Sen kendin korkma zaten ilk kese görünür sonraki hafta bebek görünür sonraki hafta kalp atışı inşallah

sağol cnm valla moral verdin. peki normal zamanda adet döngün kaç günde bir?
Benim adet dongum duzenliydi 28 gunde bir oluyodum. Adetim 5 gun gecikince gebelik testi yaptim acik pembe cizgi cikti. Aksamina da kan tahlili yaptırdım oyle cikti. Insallah sen de hamilesindir, bence oylesin :) hayirli haberlerini bekliyorum :)

kızlarrr bende çok sevinçliyim 1 yıl once 37. haftamda ölü doğum yaptım bugun tekrar hamıle olduğumu öğrendim betahcg 2800 çıktı daha dr a gitmedım ama tahmınen 5 haftalık hamıleyım ınsallah lütfen dua edin benım için
Allah gonlune gore hayirla saglikla versin canim benim.. ben de gecen sene 8. Ayimda bebegimi kaybettim. Henuz keseyi gormedik ama hamileyim sanirim :) sali gunu kese icin gidicem. Insallah saglikla aliriz kucagimiza :) :)

X