- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 27
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Doktor kalp atışı başlamış yavaş dedi dua et inşallah hızlanmıştır. Yeni olduğu için yavaştı bence. yani inşallah.h
hayir ben 4 haftaligim doktorum ayin besinde gel bakalm dedi senin duyulur bence dinledinmi sen canm
amin insallah canm duyulur daha kucuk ondandrYarın gidicem geçen çarşamba gittim
Doktor kalp atışı başlamış yavaş dedi dua et inşallah hızlanmıştır. Yeni olduğu için yavaştı bence. yani inşallah.
Ama kendimi hiç.üzmedim çünkü bebeğim yokken de hayırlısını istedim Rabbim versin şimdide hayırlısını istiyorum :)
Senin sonuçlar ne alemde Can'ım iyidir inşallah ??
Benim de oluyor canım bi sağda bi solda normal olduğu söyleniyorKizzlar yaa. Kasığıma batma gibi degil de biraz daha fazlasi bir anlik bicak saplaniyo ya da igne batiyo gibi bisiler oluyor. Size oluyor mu? Minik Minik degil bayagi hissettirdi kendisini :/ bi skinti yoktur ins di mi yaa
Bende deoluuor öyle agrilar. Ama henuz ultrason bakilmadiKizzlar yaa. Kasığıma batma gibi degil de biraz daha fazlasi bir anlik bicak saplaniyo ya da igne batiyo gibi bisiler oluyor. Size oluyor mu? Minik Minik degil bayagi hissettirdi kendisini :/ bi skinti yoktur ins di mi yaa
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah günün geçti mi ? gebelik şüphem var evde testte çıktı dersin en son adetini sorar muhtemelen bazıları günün bir hafta gecmediyse bir hafta sonra gel diyebiliyor ama kan testi yapar muhtemelen
Canım iş yerini kafana takmamaya çalışacaksın ben de sorunlar yaşıyorum bir haftadır ama bebeğimi düşünüyorum ben üzülürsem o ne yapsın susam kadar canı varKizlar merabalar iyi akşamlar insallah yarin doktor randevum var. Dua edin banada lütfen güzel seyler duyayim insallah. Birdr işyerinde bazi problemler olacak gibi canimi sıkıyor insallah hersey yoluna girer lütfen kafama takmamam icin banda yardimci olun
Yok canım başka yaptırmadım güzel çıkmış sonucun cuma kese görülür muhtemelen gidecek misin ben kararsızım pazartesiye aldım randevu ama cuma gitsem mi diyorumcanım bhcg yaptrıdın mı son konustugumuzdan beri. ben bugun yaptırdım 1038 cıktı insallahdevamı gelir sonuna kadar artık yaptırmaya gerek yok die dusunuyorum.
Dogru söylüyorsun canim .Canım iş yerini kafana takmamaya çalışacaksın ben de sorunlar yaşıyorum bir haftadır ama bebeğimi düşünüyorum ben üzülürsem o ne yapsın susam kadar canı varbebeğin dışında hiçbirşey düşünmemeye çalış doktorda da herşey çok güzel olacak inşallah :) bizlere de haber ver
kızlar iyi akşamlar nasılsınız?Benim ağlayasım var...
Neden canim ne oldukızlar iyi akşamlar nasılsınız?Benim ağlayasım var...
Çok sevindim canım senin adına. Darısı başımıza inşallahBen geldim kizlar Çok sukur bebisim oluşmuş kalp atışı da var .adete göre 8+2 yim geç dollenmeden 6+1 im ultrasonda ...bebisin kalp atışı 100un üstünde olması gerekirken 96 ...yeni okustu gu için olabilir dedi.10gun sonra kontrole gitcem dua edin olurmu
amin inşallah canım darisi sana ve isteyen herkeseeeeÇok sevindim canım senin adına. Darısı başımıza inşallah
ah ah o kabızlık sorunu bendede varrr....yavaş yavaş geçiyor ama bu seferde ağrı başladıKizlaaarrr ya ben yine kabiz olmuşumgeçen hamileligimde de kabiz olmuştum ve o hamileligim iyi bitmemişti. Şimdi yine aynı şeyleri yasiyacam diye korkuyorum