temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ah ah o kabızlık sorunu bendede varrr....yavaş yavaş geçiyor ama bu seferde ağrı başladı
Nasıl geçirdin canım ne kullanıyorsun. Resmen ağladım az önce. Kabizdaki kasilmalardan dolayı kötü şeyler yaşamaktan korkuyorum. Bebegime bisey olmasın diye dua ettim hep

Yarın gidicem geçen çarşamba gittim

Doktor kalp atışı başlamış yavaş dedi dua et inşallah hızlanmıştır. Yeni olduğu için yavaştı bence. yani inşallah.
Ama kendimi hiç.üzmedim çünkü bebeğim yokken de hayırlısını istedim Rabbim versin şimdide hayırlısını istiyorum :)
Canım bende bugün gittim 6+1 iz vajinal baktı.kalp atışını 100 un üstünde bekliyordum 96 dedi.daha yeni olduğu için olabilir dedi.10 gün sonra tekrar gitcem.gönlünü ferah tut yukselir hayırlısı ile.

Nasıl geçirdin canım ne kullanıyorsun. Resmen ağladım az önce. Kabizdaki kasilmalardan dolayı kötü şeyler yaşamaktan korkuyorum. Bebegime bisey olmasın diye dua ettim hep
sabahları aç karnına kuru kayısı yedim.bol şu içiyorum bide sabah akşam ılık süt içiyorum..sakin ikinma wc de.dr una söyle mutlaka ara kabiz olduğunu

:nazar:
Kızlarrrrr az önce tahlil sonuçları geldi doktorla konuştum elim ayağım titriyo valla çok Mutlu oldum bhcg dün akşam 157'di bu sabah bakıldı 207 olmuş prgestrna da bakıldı o da 17 çıkmış gayet iyi dedi yarında büyük doğumda randevum var daha 24 saat bile olmadı değer Nasıl sizce dış gebelik diil ama sağlıksız olabilir dedi annesinin yavrusu bırakmıcak beni heralde yarın ki tahlil de önemli onu da paylaşırım sizle sabahtan beri üzüntüden ağlıyodum şimdi mutluluktan nolur dualarınızı eksik etmeyin inşallah benim doğumumda sizlerle olcak bende çaylardan çiğköftelerden sütlerden konuşcam sizinle rabbim şükürler olsun sana senin Hikmet'inden sual olunmaz :)
Canım benim çok sevindim iyi haberler almana inşallah bidahada hiç canın bu denli sıkılmaz üzülmez. Sana hepimiz erken karar verdirme bu kadar erken dış gebelik belli olmaz demiştik ki nitekim sonuçta o yönde çıkmış. Çok şükür gözün aydın. Sana bi tavsiye hiçbişeye hiçkimseye takılma. Herkesten herşeyi duyar hamileler. Mutlaka çok bilenleri olur etrafında hamilenin. Yada mesleğini mesai doldurmak olarak gören dr lara denk geliriz elbette bazen. Hepsini boşver. Hislerine güven. Bebişine inan. Allah'a sığın. Bunun kuralı bu kadar basit. :emir_bebek::nazar:

Kizlar kiz kardeşimin 3kizi var demin yuzumun resmini attim kesin kizin olcak diyo simdiden isim düşün diyo cok cirkinlesmişim ve yuzum sivilce dolu ayy inş önce saglikli olsunda am kiz cok istiyorum inş yarin keseyi gorurum rabbim..

Bilmiyorum ki iyi mi pazartesi 231 olan degerim 390 olmus yine %60-70 artis . Buyuk ihtimalle tutanamiycak saglikli bi gebelik degil dedi doktor.kanama agri olup olmadigini sordu yok dedim.yarin poliklinige gidip muayene ol vajinal ultrasonla Dis gebelik kesesi mi baksinlar dedi. Yarin 1.30a randevu aldim isyerime yakin bi hastaneden.umarim dis gebelik degildir ozmn bi umudum olur bebegime dair.
Allah yardımcımız olsun dış gebelik dildir inşallah bende sabah aynı senin gibi muayeneye gidiyorum Hakkı'mızda hayırlısı üzülme yarın inşallah hayırlı haberleri veririz burdan

Kızlarrrrr az önce tahlil sonuçları geldi doktorla konuştum elim ayağım titriyo valla çok Mutlu oldum bhcg dün akşam 157'di bu sabah bakıldı 207 olmuş prgestrna da bakıldı o da 17 çıkmış gayet iyi dedi yarında büyük doğumda randevum var daha 24 saat bile olmadı değer Nasıl sizce dış gebelik diil ama sağlıksız olabilir dedi annesinin yavrusu bırakmıcak beni heralde yarın ki tahlil de önemli onu da paylaşırım sizle sabahtan beri üzüntüden ağlıyodum şimdi mutluluktan nolur dualarınızı eksik etmeyin inşallah benim doğumumda sizlerle olcak bende çaylardan çiğköftelerden sütlerden konuşcam sizinle rabbim şükürler olsun sana senin Hikmet'inden sual olunmaz :)
Yazini okurken bnde gercekten duygulandim cnm cok sevindim senin adina ins artisin devam eder bebegin sana sımsıkı tutunur. Kalbini ferah tut hersey guzel olucak ins dualarimiz seninle

Kizlar kiz kardeşimin 3kizi var demin yuzumun resmini attim kesin kizin olcak diyo simdiden isim düşün diyo cok cirkinlesmişim ve yuzum sivilce dolu ayy inş önce saglikli olsunda am kiz cok istiyorum inş yarin keseyi gorurum rabbim..
Aynen bende cirkinlestim resmen ya cildim puruzsuzdur benim hep bisiler cikti putur putur oldu oglumda hic olmamisti bendr kiz diye umut ediyorum:KK15:

Selam kizlar dunku lekelenmem bugun sabah da oldu icim rahat etmedi kontrole gittim ve birde ne gorelim kesemiz olusmus:halay:lekeyide onemsemedi doktorum iltihapdandir dedi hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyor dedi cok sukur ins boyle devam eder:KK36: darisi kese gormeyi bekleyenlerin basina

Maaşallah subhanallah diyeyim. Başlığı gördüm yazınızı okuyunca da yazmaktan alıkoyamadım kendimi. Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip eder :nazar:

Selam kizlar dunku lekelenmem bugun sabah da oldu icim rahat etmedi kontrole gittim ve birde ne gorelim kesemiz olusmus:halay:lekeyide onemsemedi doktorum iltihapdandir dedi hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyor dedi cok sukur ins boyle devam eder:KK36: darisi kese gormeyi bekleyenlerin basina
İnşallahhhhhh :)) gözün aydın hayırlısıyla doğurursun inşallah cücüğünü :)

Yok canım başka yaptırmadım güzel çıkmış sonucun cuma kese görülür muhtemelen gidecek misin ben kararsızım pazartesiye aldım randevu ama cuma gitsem mi diyorum
Yok canım gitmicem ilk bebeğimde çok telas yaptım bunda rahat davranmak istiyorum bu sefer psikolojim bozuluyor . ama bende bulantılar başlamasına az kaldi tiksonmelerim başladımesela beyaz ekmekten tiksiniyorum

X