-
- Konu Sahibi baldan_madam
TeşekkürlerHayırlı olsun inşaAllah
Sen yurt dışındamısınTeşekkürler
Evet yurtdisindayimSen yurt dışındamısın
Allah gönlüne göre versin canım :) inşallah sağlıklı bir kızın olur :) benim de başta sivilcem çoktu şimdi bir iki tane kaldı ama kendimi çok çirkin hissediyorumKizlar kiz kardeşimin 3kizi var demin yuzumun resmini attim kesin kizin olcak diyo simdiden isim düşün diyo cok cirkinlesmişim ve yuzum sivilce dolu ayy inş önce saglikli olsunda am kiz cok istiyorum inş yarin keseyi gorurum rabbim..
Allah gönlüne göre versin canım :) inşallah sağlıklı bir kızın olur :) benim de başta sivilcem çoktu şimdi bir iki tane kaldı ama kendimi çok çirkin hissediyorumKizlar kiz kardeşimin 3kizi var demin yuzumun resmini attim kesin kizin olcak diyo simdiden isim düşün diyo cok cirkinlesmişim ve yuzum sivilce dolu ayy inş önce saglikli olsunda am kiz cok istiyorum inş yarin keseyi gorurum rabbim..
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBende hamileyiiimm :) çoooook şükür
çok kötü gerçekten gece uyanıyorum nefes alamıyorum boğazım çok fena yanıyo denicem bugün iyi gelir inş. teşk ederim canımAyyy cok kotu yaa ilik suya tuz koy bayagg limonda damlat gargara yap... sonra tansiyonun yok ise sabah sicak su ve limon ic icine at.. bayağ yumuşatır..
ilk testlerim de 3 gün üstüste 38-71-137 çıkmıştıkızlar bugün kan verdim :) en son 8 gün önce yaptırmıştım 137 çıkmıştı. sizce kaç çıkar yaklaşık? sonucu yarın sabah alıcam çok merak ediyorum :)
2 GUNDE 2 kat artış dersek, 1900- 2200 fln bencekızlar bugün kan verdim :) en son 8 gün önce yaptırmıştım 137 çıkmıştı. sizce kaç çıkar yaklaşık? sonucu yarın sabah alıcam çok merak ediyorum :)
Canım 2800 3000 lerde çıkar muhtemelen ay merak ettim mutlaka yazilk testlerim de 3 gün üstüste 38-71-137 çıkmıştı
ama benim nerdeyse hergün iki kat artmıştı. aynı hızla devam eder mi ki bilemedim2 GUNDE 2 kat artış dersek, 1900- 2200 fln bence
tamam canım yazarım. sağlık ocağı bizim ertesi gün çıkıyor yarın on gibi çıkar dedi ben dokuzda başlarım aramaya :)Canım 2800 3000 lerde çıkar muhtemelen ay merak ettim mutlaka yaz
Ay bizim de öyle canım ama ben netten takip ediyorum öğreniyorum sonucu :))tamam canım yazarım. sağlık ocağı bizim ertesi gün çıkıyor yarın on gibi çıkar dedi ben dokuzda başlarım aramaya :)
Saglik bakanliginin LABIM diye sitesi var.saglik ocagindan sifreni istersen kendin kimlik numaranla kontrol ddersin.zaten aksama kalmaz sitede gorunur sonuclar.ben her sonucuma kendim bakarim.en gec sabah gorursun[/QUOTE]tamam canım yazarım. sağlık ocağı bizim ertesi gün çıkıyor yarın on gibi çıkar dedi ben dokuzda başlarım aramaya :)
zimkinin sitesi yok e nabızda da en son 2015 tahlillerim çıkıyor mecbur bekliycemAy bizim de öyle canım ama ben netten takip ediyorum öğreniyorum sonucu :))
[/QUOTE]Saglik bakanliginin LABIM diye sitesi var.saglik ocagindan sifreni istersen kendin kimlik numaranla kontrol ddersin.zaten aksama kalmaz sitede gorunur sonuclar.ben her sonucuma kendim bakarim.en gec sabah gorursun
canım kuru kayısı tüket ara öğünlerde. bir de hoşafı çok işe yarıyor. az şekerli yap aç karna ılık tüket. İnşallah güzel şeyler duyarsın doktorundan mesela kalp atışları falanGunaydin kizlar bugun doktor kontrolu var cok heyecanlıyım. Bu arada kabizlik bendede var zaten normaldede yasadigim bi. Sıkıntıydi doktora söylüycen bende cok zorlaniyorum cokta canim yanıyor insallah bi zarari olmaz