temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Allah gönlüne göre versin canım :) inşallah sağlıklı bir kızın olur :) benim de başta sivilcem çoktu şimdi bir iki tane kaldı ama kendimi çok çirkin hissediyorum bakalım kız mı erkek mi çok merak ediyorum :) ben dediğin gibi hafta hesabını yanlış yapmışım canım 4+3 üz şimdi. seninle aynıyız. inşallah görürsün keseyi. ben de bugün kan vercem cts kese için gidicem :) haber ver bize de

Allah gönlüne göre versin canım :) inşallah sağlıklı bir kızın olur :) benim de başta sivilcem çoktu şimdi bir iki tane kaldı ama kendimi çok çirkin hissediyorum bakalım kız mı erkek mi çok merak ediyorum :) ben dediğin gibi hafta hesabını yanlış yapmışım canım 4+3 üm şimdi. seninle aynıyız. inşallah görürsün keseyi. ben de bugün kan vercem cts kese için gidicem :) haber ver bize de

tamam canım yazarım. sağlık ocağı bizim ertesi gün çıkıyor yarın on gibi çıkar dedi ben dokuzda başlarım aramaya :)
Saglik bakanliginin LABIM diye sitesi var.saglik ocagindan sifreni istersen kendin kimlik numaranla kontrol ddersin.zaten aksama kalmaz sitede gorunur sonuclar.ben her sonucuma kendim bakarim.en gec sabah gorursun[/QUOTE]

Saglik bakanliginin LABIM diye sitesi var.saglik ocagindan sifreni istersen kendin kimlik numaranla kontrol ddersin.zaten aksama kalmaz sitede gorunur sonuclar.ben her sonucuma kendim bakarim.en gec sabah gorursun
[/QUOTE]
hemen bakıyorum canım çok sağol. e nabızda aradım bende çıkmadı

Gunaydin kizlar bugun doktor kontrolu var cok heyecanlıyım. Bu arada kabizlik bendede var zaten normaldede yasadigim bi. Sıkıntıydi doktora söylüycen bende cok zorlaniyorum cokta canim yanıyor insallah bi zarari olmaz

Gunaydin kizlar bugun doktor kontrolu var cok heyecanlıyım. Bu arada kabizlik bendede var zaten normaldede yasadigim bi. Sıkıntıydi doktora söylüycen bende cok zorlaniyorum cokta canim yanıyor insallah bi zarari olmaz
canım kuru kayısı tüket ara öğünlerde. bir de hoşafı çok işe yarıyor. az şekerli yap aç karna ılık tüket. İnşallah güzel şeyler duyarsın doktorundan mesela kalp atışları falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…