- 19 Kasım 2016
- 128
- 260
- 43
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Âmin Can'ım inşallahhhhAY MASALLAH .. ALLAHTAN BASKA KIMSE BILEMEZ ISTE NE OLACAGINI.. INSALLAH KUCAGINA ALMAKTA NASIP OLUR.. UZME KENDINI DAHA FAZLA BEBEKTE ETKILENMESIN.. BENIMDE DURUMUM AYNI SANRIM SNINLE BIRAZDAN GIDECEGIM BENDE KAN VERMEYE.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..BEBEKLERIMIZ BIZE NASİP OLSUN..
Canim cok sevindim sen de kendini uzme insallah sag salim kavusursun bebeğine :) olumlu düşün olumlu olsun Allah dualarimizi kabul etsin insallah.Kızlarrrrr az önce tahlil sonuçları geldi doktorla konuştum elim ayağım titriyo valla çok Mutlu oldum bhcg dün akşam 157'di bu sabah bakıldı 207 olmuş prgestrna da bakıldı o da 17 çıkmış gayet iyi dedi yarında büyük doğumda randevum var daha 24 saat bile olmadı değer Nasıl sizce dış gebelik diil ama sağlıksız olabilir dedi annesinin yavrusu bırakmıcak beni heralde yarın ki tahlil de önemli onu da paylaşırım sizle sabahtan beri üzüntüden ağlıyodum şimdi mutluluktan nolur dualarınızı eksik etmeyin inşallah benim doğumumda sizlerle olcak bende çaylardan çiğköftelerden sütlerden konuşcam sizinle rabbim şükürler olsun sana senin Hikmet'inden sual olunmaz :)
Canim sende iyki varsin tabikide biz dert ortagiyiz.İnsanın hiç tanımadığı insanlara iyi ki varlar demesi garip ama güzel :) eşim bile benimsedi sizleri. Bi konuda tereddüt yaşadığımızda üzüldüğümde ağladığımda sizi soruyo arkadaşların ne diyo arkadaşlarına bi sor bakalım onlar ne dicek hemen size yönlendiriyo :) ailemin haberi yok bu yaşadıklarımdan onlara belli etmiyorum hastaneye gittiğimi bile bilmiyorlar ilk defa haftaya gidicem sanıyorlar herşeyi burda paylaşıyorum sizinle :)
Hepimiz öyleyiz canım ben de burda paylaşıyorum tüm mutluluğumu sıkıntımı herşeyimi. Başkaları anlayamaz bizi aynı şeyleri yaşıyoruz aynı sıkıntılardan geçiyoruz. Senin bugünki stresini mutluluğunu bizim kadar kimse anlayamaz bence. Sen de iyi ki varsın canım :) iyi olun hepinizİnsanın hiç tanımadığı insanlara iyi ki varlar demesi garip ama güzel :) eşim bile benimsedi sizleri. Bi konuda tereddüt yaşadığımızda üzüldüğümde ağladığımda sizi soruyo arkadaşların ne diyo arkadaşlarına bi sor bakalım onlar ne dicek hemen size yönlendiriyo :) ailemin haberi yok bu yaşadıklarımdan onlara belli etmiyorum hastaneye gittiğimi bile bilmiyorlar ilk defa haftaya gidicem sanıyorlar herşeyi burda paylaşıyorum sizinle :)
Bence daha cok erken canim benimde dün gece sabaha kadar miydem yandi bogazimdan asagi insan biraz hassas oluyor gebeyken canim sikma canini..Kızlar akşam yemek yediğimden beri midem bulanıyor yemek mi dokundu yoksa bulantı mi başlayacak biraz erken değil mi ki daha kese bile görmedik 6 haftadan sonra başlar deniyor
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah günün geçti mi ? gebelik şüphem var evde testte çıktı dersin en son adetini sorar muhtemelen bazıları günün bir hafta gecmediyse bir hafta sonra gel diyebiliyor ama kan testi yapar muhtemelenkızlarr bende geldim bugün öğrendim gebelik testiyle yarın doktora gidicem de randevu almaya gerek varmı gidince ne dicem
Hoşbuldumm günüm 2 gün geçti yapmazsa beklicem mecburHoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah günün geçti mi ? gebelik şüphem var evde testte çıktı dersin en son adetini sorar muhtemelen bazıları günün bir hafta gecmediyse bir hafta sonra gel diyebiliyor ama kan testi yapar muhtemelen
günaydın herekese :) bende çok kötü üşütmüşüm boğaz enfeksiyonu var nasıl geçer bi fikri olan var mısabah uyandığımda nefes alamıyorum.
Kizlarrr
Benim üçgündür akintim hiç yok niye böyle oldum
İlk gunlerde baya fazlaydi bir damlacik bile gelmiyo
Sizin akintiniz varmi inş hersey yolundadir
Ayy baslamasin insallah,ben kendime nazar deydirdim valla bulantim yok dedim ne guzel herseyi yiyom dedim,3 4 gundur hic biseyi midem almiyor,bulanmiyoda ama surekli agriyo,lokmalar agzimda buyuyo surekli acim ama yiyemiyorum.allah yardimcimiz olsun,bu mide yanmasida cok fena bisey,napalım katlancaz.3 aydan sonra geciyonus hepsi insallah oledirKızlar akşam yemek yediğimden beri midem bulanıyor yemek mi dokundu yoksa bulantı mi başlayacak biraz erken değil mi ki daha kese bile görmedik 6 haftadan sonra başlar deniyor
gozun aydin canm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahBende hamileyiiimm :) çoooook şükür
Senin sonuçlar ne alemde Can'ım iyidir inşallah ??AY MASALLAH .. ALLAHTAN BASKA KIMSE BILEMEZ ISTE NE OLACAGINI.. INSALLAH KUCAGINA ALMAKTA NASIP OLUR.. UZME KENDINI DAHA FAZLA BEBEKTE ETKILENMESIN.. BENIMDE DURUMUM AYNI SANRIM SNINLE BIRAZDAN GIDECEGIM BENDE KAN VERMEYE.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..BEBEKLERIMIZ BIZE NASİP OLSUN..
Gözün Aydınnnn :)Bende hamileyiiimm :) çoooook şükür
Gözün Aydınnnn :)
Teşekkür ediyorum kızlargozun aydin canm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
hayir ben 4 haftaligim doktorum ayin besinde gel bakalm dedi senin duyulur bence dinledinmi sen canmTeşekkür ediyorum kızlarben 6 haftalık gebeyim siz :) kalp atışlarını gördünüz mü