temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Âmin Can'ım inşallahhhh

Canim cok sevindim sen de kendini uzme insallah sag salim kavusursun bebeğine :) olumlu düşün olumlu olsun Allah dualarimizi kabul etsin insallah.

Ca
Canim sende iyki varsin tabikide biz dert ortagiyiz.

Kizlarrr
Benim üçgündür akintim hiç yok niye böyle oldum
İlk gunlerde baya fazlaydi bir damlacik bile gelmiyo
Sizin akintiniz varmi inş hersey yolundadir

Hepimiz öyleyiz canım ben de burda paylaşıyorum tüm mutluluğumu sıkıntımı herşeyimi. Başkaları anlayamaz bizi aynı şeyleri yaşıyoruz aynı sıkıntılardan geçiyoruz. Senin bugünki stresini mutluluğunu bizim kadar kimse anlayamaz bence. Sen de iyi ki varsın canım :) iyi olun hepiniz

Kızlar akşam yemek yediğimden beri midem bulanıyor yemek mi dokundu yoksa bulantı mi başlayacak biraz erken değil mi ki daha kese bile görmedik 6 haftadan sonra başlar deniyor

Kızlar akşam yemek yediğimden beri midem bulanıyor yemek mi dokundu yoksa bulantı mi başlayacak biraz erken değil mi ki daha kese bile görmedik 6 haftadan sonra başlar deniyor
Bence daha cok erken canim benimde dün gece sabaha kadar miydem yandi bogazimdan asagi insan biraz hassas oluyor gebeyken canim sikma canini..

kızlarr bende geldim bugün öğrendim gebelik testiyle yarın doktora gidicem de randevu almaya gerek varmı gidince ne dicem
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah günün geçti mi ? gebelik şüphem var evde testte çıktı dersin en son adetini sorar muhtemelen bazıları günün bir hafta gecmediyse bir hafta sonra gel diyebiliyor ama kan testi yapar muhtemelen

günaydın herekese :) bende çok kötü üşütmüşüm boğaz enfeksiyonu var nasıl geçer bi fikri olan var mı sabah uyandığımda nefes alamıyorum.

Ayyy cok kotu yaa ilik suya tuz koy bayagg limonda damlat gargara yap... sonra tansiyonun yok ise sabah sicak su ve limon ic icine at.. bayağ yumuşatır..

Kizlarrr
Benim üçgündür akintim hiç yok niye böyle oldum
İlk gunlerde baya fazlaydi bir damlacik bile gelmiyo
Sizin akintiniz varmi inş hersey yolundadir

Ara ara oluyor öyle..baslar gene akintin merak etme benimde oyle bi var bi yok.. korkma sakin gayet doğal :)

Ayy baslamasin insallah,ben kendime nazar deydirdim valla bulantim yok dedim ne guzel herseyi yiyom dedim,3 4 gundur hic biseyi midem almiyor,bulanmiyoda ama surekli agriyo,lokmalar agzimda buyuyo surekli acim ama yiyemiyorum.allah yardimcimiz olsun,bu mide yanmasida cok fena bisey,napalım katlancaz.3 aydan sonra geciyonus hepsi insallah oledir

Senin sonuçlar ne alemde Can'ım iyidir inşallah ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…