temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bana bugün ablam söyledi ooh karnın da büyümüş fln diye kafamı aşağı eydigimde farkettim şokkkkk. gazdandir dimi yangöbeğim n böyle olursa 9. Ay naparim ne hale gelirim bilemedim :KK17:

Yok canım. Gazdir benim 9+3 bende bile yok daha dogru duzgun hafif bi gaz şişligi gibi erken daha ama insan bi an once buyusun istiyo keske hamile kalir kalmaz ciksa gobegimiz:anneadayı:

Ayy canim benim insallah. Ilk hamileligim kürtajla sonuçlanınca bunda hep bu tedirginim. Ama bu sefer inanıyorum Allah in izniyle duyucam kalp atışlarını. Sağ salim de alicam kucağına insallah

InşaAllah pozitif düşün bebeğin de mutlu olsun sonuçta his ediyor içimizde onu tedirgin etme daha minicik benim ilk bebeğim hiç hamile kalmadım daha önce inşaallah Rabbim kimseyi korktuğunu uğratmasin şimdiden içimde öyle büyük bi sevgisi var ki Ayy hormonlar :KK61: herseye agliyorum simdi jiye aglayasim tuttuysa

InşaAllah pozitif düşün bebeğin de mutlu olsun sonuçta his ediyor içimizde onu tedirgin etme daha minicik benim ilk bebeğim hiç hamile kalmadım daha önce inşaallah Rabbim kimseyi korktuğunu uğratmasin şimdiden içimde öyle büyük bi sevgisi var ki Ayy hormonlar :KK61: herseye agliyorum simdi jiye aglayasim tuttuysa
Geçen hamileligimde kafamı kalp atisina takmistim. Kalp atışını duyayım şunu yapcam bunu yapcam, bi duyayim herkese soylicem falan. Sonuç duyamadim. Şimdi takilmiyorum kalp atisina duyucam Allah in izniyle yürekten inanıyorum buna. Senin duygusallık ne zaman başladı? Bende çok uyku hali var. 1 haftadır yataktan kalkamiyorum resmen

Geçen hamileligimde kafamı kalp atisina takmistim. Kalp atışını duyayım şunu yapcam bunu yapcam, bi duyayim herkese soylicem falan. Sonuç duyamadim. Şimdi takilmiyorum kalp atisina duyucam Allah in izniyle yürekten inanıyorum buna. Senin duygusallık ne zaman başladı? Bende çok uyku hali var. 1 haftadır yataktan kalkamiyorum resmen

Bende halsizlik var ama uyku çok değil ama 7. Haftadan beri reklamlara bile agliyorum eşimin yüzüne baktıkça hele bağıra bağıra aglayasim geliyo çok çok duygusal geçiyo normalde ağlamazdim bu kadar kalbini duydum zaten bende film koptu

Arkadaşlar geldim hastaneden değerim pazar günü 116'dı şimdi 157 olmuş başka hastanede yaptırdığım için ilk tahlili söylemedim doktora hiç ama çok iyi artışmış takibe aldılar bişey söyleyemeyiz şimdiden dedi perşembe yeniden tahlil vericem durum çokta iyi diil gibi şimdilik :KK43:

:KK76: bilmeeem bekleyip gorucez artik ama dunyanin en guzel seyi bu icinde bi insan buyutmek rabbim ne kadar buyuk kimin gucu yeter boyle biseye sonsuz sukurler olsun bol dua sabir hersey cok guzel olucak insaallah :KK54:
Insallah canim sag salim kucagimiza alicaz insallah. Cinsiyetlerini ogrenicez daha ayy cook heyecanli :KK70:

X