temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam hanımlar kızımın kollarında böyle kızarıklıklar oluşuyor.yumurtaya alerjisi var deneye yanıla bulduk.ben çalışıyorum hafta sonu sadece yumurta yiyorum ben yiyince bile çıkıyor olabilir mi acaba.bu haftada farklı domates yedi o dokundu galiba.

Eklentiler

• 8FB4875C-F391-4885-9F1E-F49CA5363954.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 31
  • 9BF15ADE-B29E-4ABC-B220-8B6479796EB3.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 43
Birde bir şey soracağım benim kız yaşına girecek neredeyse son iki gündür Emmeyi reddediyor üstüne üstelik biberonla verdiğimiz anne sütünüde emmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım.Neden öyle yapıyor anlamadım.B vitamini eksikliği var vitamin kullanmaya başladım idrardan anne sütüne kadar sapsarı çıkmaya başladı ve koku oldu.b vitamini öyle zaten.ondan mı oldu acaba.dişler kabardı iyice ondandır yapıyor ya.ilk kızım anca 7 ay emdi bunu bunu emzirmeyi çok istiyorumm

Dis agrisindandir canim benim kizin biride oyle yapiyor emmiycem diye gecen gogsumu bir isirdi canim gitti simdi emiyor ama ben kokarak emziriyorum isiracak diye

Herkese merhaba uzun zamandır kimse girmiyor ama ben yazmak istedim. Oğlum kanser tedavisinde. 2 aydır uğraşıyoruz kemoterapi alıyor . Yakında ameliyat olacak. Bizim için zor onun için çok zor daha çok küçük ama sıkıntısı çok büyük. Rabbim kimseye böyle dert vermesin.

ah canim coook gecmis olsun Rabbim sifa versin Allah o kucuk melegi korusun kurba olurum ya ne yazacigami bilemedim yaa

Canım ne kanseri? Daha minicik Rabbım şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlıkla evine gelsin kuzu

Sağolun arkadaşlar yoğunum alıntı yapamadım. Sorunumuz üroloji kanseri. Tümörleri var kötü huylu dediler. Kemoterapi tümörleri küçültürse ameliyat olacak. Çok zor sıkıntılı bir durum yavrum zayıfladı soldu saçları döküldü iştahı yok poposu yara ameliyat çok büyük çok zor ama üstesinden gelecek inşallah o güçlü bir bebek. Annesinin ruhu kanı canı. Hiç birşey olmasa yavrulara ama oluyor işte.

Allah im acil şifalar versin benim kızımın ayağı yandı bir aydan fazladır tedavide insanın ciğeri parçalanıyor onlara en ufak bisey olduğunda senin kuzun neler atlatiyor yavrum benim biz anneler güçlü olup elini tutuncaz çok iyi hissediyorlar bunu sen de yavruna şifa ol düzelir inşallah hersey güzel sonuçlanır saçları çıkar kilo alır hersey sağlığı için

Allah acil sifalar versin kuzuna canim, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur bugunleri de atlatirsiniz.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Zor bir süreç ama birlikte atlatacaksınız inşallah

Rabbim acil şifalar versin kuzuna
Evlat cok baska bisey burnu kanasa dünyanın sonu gibi geliyor
Tüm annelere güç versin Rabbim
Senin imtihanin cok agir Allah yardimciniz olsun canım
Dualarini eksik etme

Merhaba.
Cok ama cok gecmis olsun... insan ne diyecegini bilmiyor yasamadan anlamak zor. Allah kimseye yasatmasin...
Allahim size bebise sabir guc versin. en kisa zamanda minik kuzuya sifa versin. Ameliyati da basariyla saglikla sonuclansin insallah. Dualarim sizinle...

Cok gecmiş olsun Allah şifa versin.Nasıl tespit edildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…