- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #29.201
Cok sukur yolunda gidiyor smdilik. :):) nasılsın cnm bebişinle hamileliğin nasol gidiyo herşey yolunda mı ?
Burasi 2017 temmuz agustos canim. Sen yeni mi hamilesin. Bizim bebisler yasina gelck artik:))Kaç haftalıksınız arkadaşlar allah hepimize yardımcı olsun
Ah kafa mı kaldı:)Burasi 2017 temmuz agustos canim. Sen yeni mi hamilesin. Bizim bebisler yasina gelck artik:))
Dis agrisindandir canim benim kizin biride oyle yapiyor emmiycem diye gecen gogsumu bir isirdi canim gitti simdi emiyor ama ben kokarak emziriyorum isiracak diyeBirde bir şey soracağım benim kız yaşına girecek neredeyse son iki gündür Emmeyi reddediyor üstüne üstelik biberonla verdiğimiz anne sütünüde emmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım.Neden öyle yapıyor anlamadım.B vitamini eksikliği var vitamin kullanmaya başladım idrardan anne sütüne kadar sapsarı çıkmaya başladı ve koku oldu.b vitamini öyle zaten.ondan mı oldu acaba.dişler kabardı iyice ondandır yapıyor ya.ilk kızım anca 7 ay emdi bunu bunu emzirmeyi çok istiyorumm
ah canim coook gecmis olsun Rabbim sifa versin Allah o kucuk melegi korusun kurba olurum ya ne yazacigami bilemedim yaaHerkese merhaba uzun zamandır kimse girmiyor ama ben yazmak istedim. Oğlum kanser tedavisinde. 2 aydır uğraşıyoruz kemoterapi alıyor . Yakında ameliyat olacak. Bizim için zor onun için çok zor daha çok küçük ama sıkıntısı çok büyük. Rabbim kimseye böyle dert vermesin.
Canım ne kanseri? Daha minicikHerkese merhaba uzun zamandır kimse girmiyor ama ben yazmak istedim. Oğlum kanser tedavisinde. 2 aydır uğraşıyoruz kemoterapi alıyor . Yakında ameliyat olacak. Bizim için zor onun için çok zor daha çok küçük ama sıkıntısı çok büyük. Rabbim kimseye böyle dert vermesin.
Allah im acil şifalar versinSağolun arkadaşlar yoğunum alıntı yapamadım. Sorunumuz üroloji kanseri. Tümörleri var kötü huylu dediler. Kemoterapi tümörleri küçültürse ameliyat olacak. Çok zor sıkıntılı bir durumyavrum zayıfladı soldu saçları döküldü iştahı yok poposu yara ameliyat çok büyük çok zor ama üstesinden gelecek inşallah o güçlü bir bebek. Annesinin ruhu kanı canı. Hiç birşey olmasa yavrulara ama oluyor işte.
Allah acil sifalar versin kuzuna canim, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur bugunleri de atlatirsiniz.Herkese merhaba uzun zamandır kimse girmiyor ama ben yazmak istedim. Oğlum kanser tedavisinde. 2 aydır uğraşıyoruz kemoterapi alıyor . Yakında ameliyat olacak. Bizim için zor onun için çok zor daha çok küçük ama sıkıntısı çok büyük. Rabbim kimseye böyle dert vermesin.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Zor bir süreç ama birlikte atlatacaksınız inşallahSağolun arkadaşlar yoğunum alıntı yapamadım. Sorunumuz üroloji kanseri. Tümörleri var kötü huylu dediler. Kemoterapi tümörleri küçültürse ameliyat olacak. Çok zor sıkıntılı bir durumyavrum zayıfladı soldu saçları döküldü iştahı yok poposu yara ameliyat çok büyük çok zor ama üstesinden gelecek inşallah o güçlü bir bebek. Annesinin ruhu kanı canı. Hiç birşey olmasa yavrulara ama oluyor işte.
Rabbim acil şifalar versin kuzunaHerkese merhaba uzun zamandır kimse girmiyor ama ben yazmak istedim. Oğlum kanser tedavisinde. 2 aydır uğraşıyoruz kemoterapi alıyor . Yakında ameliyat olacak. Bizim için zor onun için çok zor daha çok küçük ama sıkıntısı çok büyük. Rabbim kimseye böyle dert vermesin.
Merhaba.Herkese merhaba uzun zamandır kimse girmiyor ama ben yazmak istedim. Oğlum kanser tedavisinde. 2 aydır uğraşıyoruz kemoterapi alıyor . Yakında ameliyat olacak. Bizim için zor onun için çok zor daha çok küçük ama sıkıntısı çok büyük. Rabbim kimseye böyle dert vermesin.
Cok ama cok gecmis olsun... insan ne diyecegini bilmiyor yasamadan anlamak zor. Allah kimseye yasatmasin...Herkese merhaba uzun zamandır kimse girmiyor ama ben yazmak istedim. Oğlum kanser tedavisinde. 2 aydır uğraşıyoruz kemoterapi alıyor . Yakında ameliyat olacak. Bizim için zor onun için çok zor daha çok küçük ama sıkıntısı çok büyük. Rabbim kimseye böyle dert vermesin.
Cok gecmiş olsun Allah şifa versin.Nasıl tespit edildi?Herkese merhaba uzun zamandır kimse girmiyor ama ben yazmak istedim. Oğlum kanser tedavisinde. 2 aydır uğraşıyoruz kemoterapi alıyor . Yakında ameliyat olacak. Bizim için zor onun için çok zor daha çok küçük ama sıkıntısı çok büyük. Rabbim kimseye böyle dert vermesin.