- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #29.241
Cok gecmiş olsun Allah şifa versin.Nasıl tespit edildi?
Mrb canimferishhh Hepfitim ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım sizler nasılsınız, bebişleriniz nasıl? Burda birbirimize destek olup hamileliği de doğumları da birlikte yaşamıştık. Ailemden akrabalarımdan biri gibi olmuştunuz. Napıyolar acaba diye merak ediyodum. Benim kızçem biraz yaramaz, o yüzden giremez olmuştum buraya. Bir de çalışmaya başladım tekrar, adaptasyon falan zor oldu. Sizlerle konuşmayı özledim ama Hepinizi öpüyorum
Bir de konu sahibimizbaldan_madam sen nasılsın? Çınar kuzun nasıl?
Allahım bol bol kolaylık versin canım. Ben bi tanecik kuzuyla başa çıkamıyorum senin bi de ikiz Allahım iki kat sabır versin. Tabi sevgisi de iki kat olmalıMrb canim
Bende ikizlerle koşturuyorum iste
Bi yandan kilo vermeye uğraşıyorum
Aminnn
Allahım bol bol kolaylık versin canım. Ben bi tanecik kuzuyla başa çıkamıyorum senin bi de ikiz Allahım iki kat sabır versin. Tabi sevgisi de iki kat olmalıAllahım yardımcın olsun
Aynen öyle, hiç bir şeye benzemiyor annelik duygusu, evladın sevgisiAminnn
Bazen tamam artık kesin kafayı yerim diyorum
10 dk sonra oyy kuzularım yavrularım başlıyorum
Değişik bi duygu annelik
Aminnnn canım aminnnAynen öyle, hiç bir şeye benzemiyor annelik duygusu, evladın sevgisirabbim acılarını göstermesin inşallah
Ameliyat oldu böbreklerinden biri alındı diğeri de temizlendi bir kısmu yok. Kemoterapi alıyor işte . Bundan sonra haytı hep hastane ev arası git gel. Buna da şükürelmasli Canım epeydir giremiyordum ben. Şimdi aklıma geldiniz de bi bakayım dedim okuyunca kalakaldım ne diyeceğimi bilemiyorum. Geçmiş olsun, Allahım tez zamanda şifa versin inşallah. Nasıl şimdi oğlunun durumu
Çok teşekkür ederim çocuk başka bir şey. Evlat tırnağı candan öte. Biz çok acılarla boğuştul şuan sınavımız devam ediyor ama inşallah kurtulacak bu ilketten.elmasli bende çok zamandır girmiyorum canım benim, şimdi geçmişe dönük okudum, nasıl ne yazsam bilemedim hepimiz insanız herşey allahtan diyoruz bugünümüze binşükür ama insan yinede üzülüyor işte elde değilki keşke hiçbi yavrunun canı yanmasa, hiçbirine hastalık uğramasa ama hayat bu işte hiçbişeyimizin garantisi yok, rabbim herşeyin hayrlısını versin hepimize. İnşaallah oğluşunada tez zamanda şafii ismiyle şifa nasip etsin rabbim, sizlerede bu süreçte maddi manevi dayanma gücü bolca sabır versin inşaallah, en kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz, allaha emanet olun
Canımmm benimmm, Allahım inşallah tez zamanda şifa versin. Geçmiş olsun. Öğrendiğimden beri aklımda kuzun, dua ediyorum onun içinAmeliyat oldu böbreklerinden biri alındı diğeri de temizlendi bir kısmu yok. Kemoterapi alıyor işte . Bundan sonra haytı hep hastane ev arası git gel. Buna da şükür
İnşaallah canım benim inşaallahÇok teşekkür ederim çocuk başka bir şey. Evlat tırnağı candan öte. Biz çok acılarla boğuştul şuan sınavımız devam ediyor ama inşallah kurtulacak bu ilketten.
Canım merhaba :)ferishhh Hepfitim ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım sizler nasılsınız, bebişleriniz nasıl? Burda birbirimize destek olup hamileliği de doğumları da birlikte yaşamıştık. Ailemden akrabalarımdan biri gibi olmuştunuz. Napıyolar acaba diye merak ediyodum. Benim kızçem biraz yaramaz, o yüzden giremez olmuştum buraya. Bir de çalışmaya başladım tekrar, adaptasyon falan zor oldu. Sizlerle konuşmayı özledim ama Hepinizi öpüyorum
Bir de konu sahibimizbaldan_madam sen nasılsın? Çınar kuzun nasıl?
Ayyy canımm benimmm, mesajını görünce nasıl Mutlu oldum anlatamam :) bizim bal, girmiyor artık heralde diyordum. Çok sevindim çınarın iyi olmasına, maşallah paşamıza. Benim kızım da iyi çok şükür, tek derdimiz yaramazlık :)Canım merhaba :)
Uzun süredir yoktum buralarda yeni okuyorum mesajları. Çınar iyi. 18 aylık oldu. ama daha yeni yeni yürüyor. erken doğumun farkını kapattı sayılır :) sen nasılsın kuzun nasıl?
Canım merhaba :)
Uzun süredir yoktum buralarda yeni okuyorum mesajları. Çınar iyi. 18 aylık oldu. ama daha yeni yeni yürüyor. erken doğumun farkını kapattı sayılır :) sen nasılsın kuzun nasıl?
Ayyy canımm benimmm, mesajını görünce nasıl Mutlu oldum anlatamam :) bizim bal, girmiyor artık heralde diyordum. Çok sevindim çınarın iyi olmasına, maşallah paşamıza. Benim kızım da iyi çok şükür, tek derdimiz yaramazlık :)
Ben de bi ara girmiyordum da şimdilerde daha düzenli giriyorum. Az konuşmadık buralarda, özleniyorsunuz
İyiyim canım benim, çok şükür. Sen nasılsın? Seni gördüğüme de mutlu oldum.Slm kızlar nasılsınız
Msjinizi görünce bende çok mutlu oldum
Bende iyiyim canım çok şükürİyiyim canım benim, çok şükür. Sen nasılsın? Seni gördüğüme de mutlu oldum.Nasıl gidiyor hayat? Burda dostluk kurunca yokluk hemen farkediliyor. Arada bi de olsa uğrayıp görüşelim.
Ben de şu aralar eskiye nazaran sık giriyorum tatlım. Benim yaş iyice gitmeden ikinciyi istiyoruz :)) ama hormon engeline takıldım bu defa da. Geçen ay tahlil verdim fsh ve lh yüksek çıktı, moralim bozulduBende iyiyim canım çok şükür
Zayıflamaya calistigim için hergun burdayım ben