temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

arkadaslar ben çalışıuorum ve hala sağıyorum sütümü.artık eskisi gibide sık sağmıyorum.işyerinde bir kere sağıyorum azaldı ama artık bayağı.siz hala süt sağıyormusnuz kac cc geliyor.acaba bıraksam mı sağmayı gerci onzamanda hepten azalır

Cook gecmiss olsun. Rabbim acil sifalar versin insaAllah. Huzurla tez zamanda saglikli gunlere kavusun insaAllah

İyiyiz cnm. Genel durum hakkında pek bilgimiz yok mr çekilmeden dr bile bilmiyor. Belli bir ilaç protokolü var onu uyguluyorlar. 2 hafta sonra mr çekilecek ondan sonra önümüzü görebileceğiz inşallah.
çok geçmiş olsun inşallah bu günleri çarçabuk atlatırsınız bol bol dua edelim Rabbim acil şifalar versin kuzucuğa.

Canım Allah şifa versin dualarımız sizinle. Rabbim evlatlarımızi korusun her türlü felaketten

Kızlar ıyı akşamlar.oğlumu cuma günü sünnet ettirdk.dogdugunda yarı peygamber sünneti oldugunu sünnet edilirken biraz farklı bir amelıyat gecıregı soylendı.ki oyle de oldu cocuk cerrahına gosterdık 1yasından sonra yapabılıroz dedi 15 aylık oldu doktor gun verdı ve amelıyat gibi narkoz alarak yapıldı.hastane evraklarnda hipospadias olarak gecıyor bu amelıyatın adı.cok sukur doktor agır gecebılır sonda ıle 7 gun yatışı yapılabılır demişti ama o şekilde olmadı ılk gun eve yolladılar.ama diğer sünnetler gibi ilk çişten sonra rahatlamadı bugun hala çişini yaparken aglıyor bagırıyor yarın pansumana cagırdılar aranızda bu süreci yaşayan varmı merak edıyorum biz iki gundur pipiye hıc dokunmadık zaten gorunmuyor pipi tamamen bantlı sadece ucundan çişini yapabılıyor.doktor bandaj cıktıktan sonra krem surmeye baslarsın dedi ama bişeyi atlıyor muyum endişelenmeye basladım varmı bu tip amelıyatı atlatanlar ?

Gecmis olsun canim bu arada dogumuna da az kalmis :) cinsiyet belli miydi?
elmasli nin oglu da peygamber sunnetliydi diye hatirliyorum.
Biz hala sunnet ettirmedik ocak ayinda dusunuyorum 18 aylikken.

Merhaba evet oğlum peygamber sünnetli ama ameliyat ertelendi çünkü böbrek kanseri oldu. Böbreğini aldılat kemoterapi görüyor. İyileştiği zaman sünnet ameliyatı da olacak.

Merhaba evet oğlum peygamber sünnetli ama ameliyat ertelendi çünkü böbrek kanseri oldu. Böbreğini aldılat kemoterapi görüyor. İyileştiği zaman sünnet ameliyatı da olacak.
Canım tekrar cok geçmiş olsun Allah sifa sabır versin. Hastaligi genetik falan mi acaba canim ne diyor doktorlar

Gecmis olsun canim bu arada dogumuna da az kalmis :) cinsiyet belli miydi?
elmasli nin oglu da peygamber sunnetliydi diye hatirliyorum.
Biz hala sunnet ettirmedik ocak ayinda dusunuyorum 18 aylikken.
Sagol canım 10 gun oldu daha yeni yeni geçti cok zor atlattık bu sunnet işini.bandajını 3. Günde cıkardılar sonrasında rahatladı ama korku kaldı cocukta hala gece uykusunda bagırıyor ve uyuyamıyor . normalın dışında pipiyi boydan kesip dikiş atılmış o yuzden zorlandık bu kadar.normal sünnet olanlar aynı gun normale döndü inşallah sizde cok cabuk atlatırsınız. Evet ıkıncıde gelmek üzere bir de kızımız olacak kısmetse :)
elmasli Allah şifa versin en kısa zamanda saglıgına kavuşur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…