Günaydın kızlar... doğumdu işti derken ben bayağı ara verdim buraya. Ağustos 14 doğumlu oğlum var. 8. ayımızı bitirdik. 5 aylıkken alttan 2 tane diş çıkardı öylece kaldık
desteksiz oturabiliyor. ama birşeye uzandığında yamuluk düşüyor kalkamıyorda. Biraz tembeliz emekleme yok gideceği yere yuvarlanarak gidiyor. İştahımız beni deli edecek kadar çok iyi
. Açlığa tahammülümüz yok bir oturuşta nerdeyse benimle bir yiyecek. Biz ailecek yemek ayırt etmeyiz hamileliktede çok güzel beslendim sanırım etkili. Birazda genetik.Tek sevmediği yoğurt oda midesine dokunuyor sanırım benim gibi Yoğurt yediği gün hep kusuyor. Suyu çok seviyor. Deli gibi su içiyor.
Kendi kendine yemeğe başlamadı bu ay sonundan itibaren kaşık çatalı eline vereceğim. bir iki denemem oldu kaşığı gırtlağına kadar soktu öğürdü:)
Kucak delisi beni yerimde oturtmuyor maalesef. odanın içinden yanından kalktığım gibi ortalığı ayağa kaldırıyor. Bu da beni çileden çıkarıyor. Yemek yiyemez tuvalete gidemez hale geldim. Diyeceksiniz hadi bırak ağlar ağlar alışır yok alışmıyor hiç