temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

evet çığlık alerjik değil kesin çünkü sanki bianda canı yandı. anlık bişey gibi yani. sonrasında ağlamadı bile hemen uyudu.

Günaydın kızlar... doğumdu işti derken ben bayağı ara verdim buraya. Ağustos 14 doğumlu oğlum var. 8. ayımızı bitirdik. 5 aylıkken alttan 2 tane diş çıkardı öylece kaldıkdesteksiz oturabiliyor. ama birşeye uzandığında yamuluk düşüyor kalkamıyorda. Biraz tembeliz emekleme yok gideceği yere yuvarlanarak gidiyor. İştahımız beni deli edecek kadar çok iyi. Açlığa tahammülümüz yok bir oturuşta nerdeyse benimle bir yiyecek. Biz ailecek yemek ayırt etmeyiz hamileliktede çok güzel beslendim sanırım etkili. Birazda genetik.Tek sevmediği yoğurt oda midesine dokunuyor sanırım benim gibi Yoğurt yediği gün hep kusuyor. Suyu çok seviyor. Deli gibi su içiyor.
Kendi kendine yemeğe başlamadı bu ay sonundan itibaren kaşık çatalı eline vereceğim. bir iki denemem oldu kaşığı gırtlağına kadar soktu öğürdü:)
Kucak delisi beni yerimde oturtmuyor maalesef. odanın içinden yanından kalktığım gibi ortalığı ayağa kaldırıyor. Bu da beni çileden çıkarıyor. Yemek yiyemez tuvalete gidemez hale geldim. Diyeceksiniz hadi bırak ağlar ağlar alışır yok alışmıyor hiç

8 aylık bebeklerinize her yemeği yediriyormusunuz/yedirdinizmi. Yumurta akı, bal hariç.

Bizde 8 aylik olduk ikiside emeklemiyorlar desteksiz oturabiliyorlar biri donuyor digeri daha ogrenemedi 2 ser disimiz cikti demaklaricok kasiniyor kasik veriyorum ellerine oynuyorlar agzina sokup yasakli seyler dosinda herseyi tattiriyorum ayirt etmiyorlar ama az yiyorlar buyudukce zorlasiyor bakimlari nefes aldirmiyorlar

valla bende whatsapa katıldım. ama buranın tadı gibi olmuyor yetişemiyorum ben valla arkadaşlara hayranım hem çocuk bakıyorlar hem yazışıyorlar ben elime zor alıyorum tlf.

Gayet güzel yetişiyoz valla terapi gibi geliyo çocukla uğraşırken kafamız dağılıyo oh miss..  muhabbet güzel istediğimiz her konudan futursuzca bahsedebiliyoruz bebeklerimizi paylaşabiliyoruz agucuk bugucuk ağzını burnunu yiyebiliyoruz filan daha ne olsun burdan grup kurucumuz dileği kkdan uzaklaştıran moderatör arkadaşlara sesleniyorum anayız biz ana hemde bir değil o gurupta bulunan her bebeğin annesi gibiyiz artık öyle içten öyle samimi seviyoruz... Evet burdada herkesle samimiydik ama orda bambaşka bi ilişkimiz oldu arkadaşlarımızla.. İyiki dahil oldum iyiki grubu kurdun dilek seni seviyoz yöneticimisss kıymetlimissss.....

sahi
Neden bamlandi dilek

Ayyyy ben de epeydir giremiyordum canım, girip de hamile olduğunu okuyunca çok mutlu oldum. Hayırlı olsun, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Allah'ım iyilik versin canım, çok geçmiş olsun.

Hanımlar Merhaba bir şey sormak istiyorum 6. Aydan beridir regle oluyorum ama artık eskisi gibi değil 3.gune eh iste .Az görüyorum .sizlerin duzene girdimi.bu arada bizim ufaklikta yumurta sarisi dokunuyor.ne zaman yedirsek ertesi gun kollari ve bacaklarini bocek isirmis gibi oluyordu.tabii ben bunu kac ay sinra farkettim ne yazikki.cocugu birsey isiriyor diye her hafta sonu dip kose temizlik.evi ilaclattir sonradan jeton dustu..1 haftadir vermiyorum kizarikliklar söndü.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…