temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben hâlâ regl olamadim canım

Benim lohusaliktan snra duzene girmisti hemen. Ama normlde 10 gun surerdi dogumdan sonra 7ye dustu. Belki sennde azalmistr

Benim kiz da 16 agustos dogumlu. Henuz disimiz yok ama el hep agizda salyalar surekli akiyor. Istah disinda dediklerin hep ayni. kasigini eline alinca oyle salliyor her ye yemek oluyo sac bas cok komik oluyo kucakci ve tembel ne zaman emekleyecek bilmiyorum yere yatirinca kiyamet kopuyo napcam boyle bilmiyorum ev isi yemek zor yetistiriyorum

Canim bende 6 aydan itibaren 2 ay boyunca sadece 1 gün sürdu. Sonra 3. Ay duzelmeye başladı insallah emin degilim hala

8 aylık bebeklerinize her yemeği yediriyormusunuz/yedirdinizmi. Yumurta akı, bal hariç.
3 gun kuralindan dolayi herseyi tattiramadim daha. Ama cogu seyi tatti bugun mercimek corbasi yaptim patates havuc kabak sogan ekledim sevdi. Kuzumda makat darligi ve ek gidaya basladigimizdan beri kabizlik oldugu icin patates irmik pirinc cok az ekliyorum muzu biraktik simdilik. Hergun avakado ve kuru kayisi fix bagirsaklari calistiriyo cunku onun disinda sebze ve meyveleri donusumlu veriyorum. portakali tattiramadim pisik yapar asitli diye erteledim simdi de zamani gecoliyo diye tereddutteyim. Kefiri cok seviyo hergun versem icecek. yogurtla pek arasi yok. Kuzu kiymayi corbalarina koyuyorum 1 haftadir. Tavuga cesaret edemiyorum. Balik mevsimini de kacirdik yediremeden

Benim kiz 8 aylik 10 gun once ilk kez regl oldum ve 1 gun surdu agri felan da olmadi ben de dr a gitmeyi dusunuyorum. Ama onumuzdeki ay da bi takip edetim diyorum

Hayirli olsun cnm. Allah saglilla kucagina almayi nasip etsin

ben de regl olmadım cnm ve olmayı o kadar çok istiyorım ki

N Naturera gecmis olsun cnm yeni okudum distemdir diye dusunuyorum bizde de benzer ciglikla uyanmalar huzursuzluk vardi dun ilk disi gordum ve daha bi huzurlu sanki insallah kolaylikla cikarir bebislrimiz incilerini

N Naturera gecmis olsun cnm yeni okudum distemdir diye dusunuyorum bizde de benzer ciglikla uyanmalar huzursuzluk vardi dun ilk disi gordum ve daha bi huzurlu sanki insallah kolaylikla cikarir bebislrimiz incilerini

canım evet dişmiş cumartesi günü ilk dişini gösterdi =) ama hala alerji kaynaklı burun tıkanıklığı devam ediyor. doktorun önerdiği damlayı kullanıyorum çok iyi geliyor. belki de zamanla bağışıklığı güçlenip kendi kendine geçecek. ama sadece burun tıkanıklığı var çok uyuz bişey. yarın akşam kontrol randevusu var bakalım belki kan tahlili de yapacak sonrasında gerek duyarsa. zaten 3 yaşından sonra alerji aşıları oluyormuş çok rahatlatıyormuş.

Merhaba arkadaşlar, 9.ay tam kan tahlili sonuçlarında NEU değeri düşük çıkan var mı aranızda acaba? Varsa doktorunuzun nasıl yorumladığını yazabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, 9.ay tam kan tahlili sonuçlarında NEU değeri düşük çıkan var mı aranızda acaba? Varsa doktorunuzun nasıl yorumladığını yazabilir misiniz?
biz kan tahlili son aylarda yaptırmadık ancak gecen ay az kilo aldığı için bu ay tekrar cağırdı yarın kontrole gideceğiz ayrıca bırde son 15 gunde devamlı burnu akıyor şimdide balgamlı oksuruk basladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…