- 26 Kasım 2014
- 619
- 875
- 39
- Konu Sahibi baldan_madam
- #29.221
Ultrason çekildi karnında kitle vardı ateşi vardı o şekilde tespit edildiCok gecmiş olsun Allah şifa versin.Nasıl tespit edildi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrason çekildi karnında kitle vardı ateşi vardı o şekilde tespit edildiCok gecmiş olsun Allah şifa versin.Nasıl tespit edildi?
Gecmiş olsun Allah şifa versinUltrason çekildi karnında kitle vardı ateşi vardı o şekilde tespit edildi
Elmasli kuzucugun durumu nasilUltrason çekildi karnında kitle vardı ateşi vardı o şekilde tespit edildi
İyiyiz cnm. Genel durum hakkında pek bilgimiz yok mr çekilmeden dr bile bilmiyor. Belli bir ilaç protokolü var onu uyguluyorlar. 2 hafta sonra mr çekilecek ondan sonra önümüzü görebileceğiz inşallah.Elmasli kuzucugun durumu nasil
Allah yavrumuza sifa versin sanada sabir guc kuvvetİyiyiz cnm. Genel durum hakkında pek bilgimiz yok mr çekilmeden dr bile bilmiyor. Belli bir ilaç protokolü var onu uyguluyorlar. 2 hafta sonra mr çekilecek ondan sonra önümüzü görebileceğiz inşallah.
Cook gecmiss olsun. Rabbim acil sifalar versin insaAllah. Huzurla tez zamanda saglikli gunlere kavusun insaAllahSağolun arkadaşlar yoğunum alıntı yapamadım. Sorunumuz üroloji kanseri. Tümörleri var kötü huylu dediler. Kemoterapi tümörleri küçültürse ameliyat olacak. Çok zor sıkıntılı bir durum yavrum zayıfladı soldu saçları döküldü iştahı yok poposu yara ameliyat çok büyük çok zor ama üstesinden gelecek inşallah o güçlü bir bebek. Annesinin ruhu kanı canı. Hiç birşey olmasa yavrulara ama oluyor işte.
çok geçmiş olsun inşallah bu günleri çarçabuk atlatırsınız bol bol dua edelim Rabbim acil şifalar versin kuzucuğa.İyiyiz cnm. Genel durum hakkında pek bilgimiz yok mr çekilmeden dr bile bilmiyor. Belli bir ilaç protokolü var onu uyguluyorlar. 2 hafta sonra mr çekilecek ondan sonra önümüzü görebileceğiz inşallah.
kübraaaa doğum yaptın mı:)Cook gecmiss olsun. Rabbim acil sifalar versin insaAllah. Huzurla tez zamanda saglikli günler.e kavusun insaAllah
Evet yaptim:)) 3.gunumuzdeyiz bugun:)kübraaaa doğum yaptın mı:)
Canım Allah şifa versin dualarımız sizinle. Rabbim evlatlarımızi korusun her türlü felakettenHerkese merhaba uzun zamandır kimse girmiyor ama ben yazmak istedim. Oğlum kanser tedavisinde. 2 aydır uğraşıyoruz kemoterapi alıyor . Yakında ameliyat olacak. Bizim için zor onun için çok zor daha çok küçük ama sıkıntısı çok büyük. Rabbim kimseye böyle dert vermesin.
Gecmis olsun canim bu arada dogumuna da az kalmis :) cinsiyet belli miydi?Kızlar ıyı akşamlar.oğlumu cuma günü sünnet ettirdk.dogdugunda yarı peygamber sünneti oldugunu sünnet edilirken biraz farklı bir amelıyat gecıregı soylendı.ki oyle de oldu cocuk cerrahına gosterdık 1yasından sonra yapabılıroz dedi 15 aylık oldu doktor gun verdı ve amelıyat gibi narkoz alarak yapıldı.hastane evraklarnda hipospadias olarak gecıyor bu amelıyatın adı.cok sukur doktor agır gecebılır sonda ıle 7 gun yatışı yapılabılır demişti ama o şekilde olmadı ılk gun eve yolladılar.ama diğer sünnetler gibi ilk çişten sonra rahatlamadı bugun hala çişini yaparken aglıyor bagırıyor yarın pansumana cagırdılar aranızda bu süreci yaşayan varmı merak edıyorum biz iki gundur pipiye hıc dokunmadık zaten gorunmuyor pipi tamamen bantlı sadece ucundan çişini yapabılıyor.doktor bandaj cıktıktan sonra krem surmeye baslarsın dedi ama bişeyi atlıyor muyum endişelenmeye basladım varmı bu tip amelıyatı atlatanlar ?
Canım tekrar cok geçmiş olsun Allah sifa sabır versin. Hastaligi genetik falan mi acaba canim ne diyor doktorlarMerhaba evet oğlum peygamber sünnetli ama ameliyat ertelendi çünkü böbrek kanseri oldu. Böbreğini aldılat kemoterapi görüyor. İyileştiği zaman sünnet ameliyatı da olacak.
Cok gecmis olsun canim. Tez zamanda sifasini bulsun insallah.Merhaba evet oğlum peygamber sünnetli ama ameliyat ertelendi çünkü böbrek kanseri oldu. Böbreğini aldılat kemoterapi görüyor. İyileştiği zaman sünnet ameliyatı da olacak.
Sagol canım 10 gun oldu daha yeni yeni geçti cok zor atlattık bu sunnet işini.bandajını 3. Günde cıkardılar sonrasında rahatladı ama korku kaldı cocukta hala gece uykusunda bagırıyor ve uyuyamıyor . normalın dışında pipiyi boydan kesip dikiş atılmış o yuzden zorlandık bu kadar.normal sünnet olanlar aynı gun normale döndü inşallah sizde cok cabuk atlatırsınız. Evet ıkıncıde gelmek üzere bir de kızımız olacak kısmetse :)Gecmis olsun canim bu arada dogumuna da az kalmis :) cinsiyet belli miydi?
elmasli nin oglu da peygamber sunnetliydi diye hatirliyorum.
Biz hala sunnet ettirmedik ocak ayinda dusunuyorum 18 aylikken.
Genetik çok test yapıldı henüz kanıtlanmadı hala daha genetik testleri devam ediyor.Canım tekrar cok geçmiş olsun Allah sifa sabır versin. Hastaligi genetik falan mi acaba canim ne diyor doktorlar
Anladim canm Allah sifa versin inşalalhGenetik çok test yapıldı henüz kanıtlanmadı hala daha genetik testleri devam ediyor.