temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah canım. Ben dearabada arkada tek durabileceği günleri bekliyorum çınarın o zaman atıcam arabaya gezdircem heryere
Canım ben ayna koydum arkaya ve yaklaşık 3 aydır hergün çıkıyoruz arabayla çok da keyifli oluyor iyice alıştı o da. Otomatiğe bağladık oğluşla :)

Kızlar bu ara evet yine gecede 1 kez kalkıyor ama ne kalkma. Ağlıyor kendini atıyor ordan oraya ve kuşağını asılıyor. Dün gece önce gazı var sandım baktım Yok biraz kucakta gezdirip sakinleştirdim meme verdim uyudu. Ama çok acıklı ağlıyor. Diş olabilir mi artık? Kulak enfeksiyonu falan nasıl anlaşılır ki? Doktora götürsem mi bilemedim. Hayır öyle bi enfeksiyon olsa sürekli ağrır diye düşünüyorum ama bu ara ara gün içinde de mızmız.

Canım ben ayna koydum arkaya ve yaklaşık 3 aydır hergün çıkıyoruz arabayla çok da keyifli oluyor iyice alıştı o da. Otomatiğe bağladık oğluşla :)
Canım bizimki huzursuzlandı mı durmuyor keyfi yerinde olursa sıkıntı yok. Gidebileceğim en yakın mesafeler hep 30-45 dk uzaklıkta. Oyalayamazsam yolda çok zorlanırım o yüzden cesaret edemiyorum henüz. Ama eminim çok keyiflidir :)

TUz değilde bizimkilere yakın yöntemle pişirip vermeyi denesemmi diye düşünüyorum(mesela soğan ve baharat ekleyip)şu an hasta olduğu için zaten iştahsız 3-4 günhiç birşey vermeyip sonra yine bebek maması gibi yapıp yemezse sonra dediğim şekilde pişirmeyi denesemmi acaba

Baharatlardan ayına uygun olanlara bak onlardan çok az ekle. Kapya biberin tuzsuz katkısız salçasından biraz koy. Yanlış hatırlamıyorsam 7 aydan sonraydı. Blw sayfasında ilk mesajda tablo var. Hangi ayda ne yenir diye. Ona bak onda baharatlar da var. Uygun olanlardan katarsın. Özeniyorsa bence direk sizin yemekleriniz gibi yap :) belki blw yapmak istiyordur kuzucuk

Canim cok gecmis olsun vardir bundada bir hayir

Cok uzuldum gecmis olsun. Allah gonlune gore versin insallah.

Geçmiş olsun canım, Allahım bir daha yaşatmasın inşallah. Vardır bir hayır, rabbim tekrar nasip etsin.

Insallah canım ya bakalim henüz bir degisiklik yok gibi

Ya canik belli olmuyor ki en son dün gece saymayi biraktim bir ara sonra bi ara uyandım cocuk yanımızda yatiyor sandim karanlikta yatakta çocuğu ariyorun ay cocugu ezdik diye korkarak baktım beşiğine yatirmisim haberim bile yok. Yanu uykusuzluktan farkinda bile değilim. Ben hala gece uyaninca emziriyorum bu yuzden mi alismadi acaba bilmiyorum ki. Emzirmeden de nasil uyucak cok zor

Canik bizde boyleyiz ya. Ama sabahlari oynuyor yatakta hatta babasinin üstüne tutunarak ayaga falan kalkmaya çalışıyor oyalaniyor öyle. Kulaklarini falan isiriyir. Anlayacagin oyuncak diye bizle oynuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…