temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam canım, nasılsın görüşmeyeli. Ben de eskisi kadar sık giremesem de uğruyorum fırsat buldukça. Bazen okuyorum cevap yazmaya fırsatım olmuyo bazen de hiç giremiyorum benim yaramazdan :) benim fıstığım da öyle canım, gece geç uyusak da uykumuz fena değil, ara ara uyanıp ağlamaları tepinmeleri saymıyorum :KK70:gündüz de az uyuyor. Bazen bi güzel uyuyor tamam artık bi düzen tutturacaz diyorum ertesi gün duymuş gibi sapıtıyor. Her gün bi maceramız var, her gün büyüyolar ama normal sanırım. Dert etme, sağlıklı olsunlar da bu günler böyle geçecek demek ki.
Selam canim ıyiyim cok şükür kosturuyorum bebisle napalim sen nasilsin? Aynen canim bende kabullendim ki boylr demek ki bu süreç yapicak bisey yok alışıyor insan degil mi :)

Kızlar bu ara evet yine gecede 1 kez kalkıyor ama ne kalkma. Ağlıyor kendini atıyor ordan oraya ve kuşağını asılıyor. Dün gece önce gazı var sandım baktım Yok biraz kucakta gezdirip sakinleştirdim meme verdim uyudu. Ama çok acıklı ağlıyor. Diş olabilir mi artık? Kulak enfeksiyonu falan nasıl anlaşılır ki? Doktora götürsem mi bilemedim. Hayır öyle bi enfeksiyon olsa sürekli ağrır diye düşünüyorum ama bu ara ara gün içinde de mızmız.
Bizim kulağında enfeksiyon varmış ama çok belirti vermedi. Dr kontrol de söyledi antibiyotik başladık.

Kizlar d vitamini wellcareden baska ne kullaniyorsunuz? Bizim bingildagimiz cok acikmis degistirmek istiyorum 2 kutu wellcare kullanmistik bu sefer baska alayim dedim.

Kizlar d vitamini wellcareden baska ne kullaniyorsunuz? Bizim bingildagimiz cok acikmis degistirmek istiyorum 2 kutu wellcare kullanmistik bu sefer baska alayim dedim.
Ben en başından beri wellcare kullanıyorum bir sorun olmadı o yüzden hiç araştırmadım. Sen dr sor bence . Ya da güvendiğin bir eczacı tanıdığın varsa onlar iyi bilir.

Kızım yedi aylık olacak ağzında aftlar çıktı :KK43: biberonu çekemiyor kaşık mama sürekli vermek istemiyorum karbonatli su dışında ne yapabilirim eczacı sağolsun bi ilaç vermiş dün eşime bi okudum ki 16 yaşından küçükler kullanamaz diyo eşim de kopurdu o kadar bebek dedim diş çıkaracak dedim diyo

Bizim kulağında enfeksiyon varmış ama çok belirti vermedi. Dr kontrol de söyledi antibiyotik başladık.
götürdüm doktora cnm enfeksiyon fln değil de dişler artık yüzeye doğru çıkmış. jel verdi sürüyorum ama mızmız olduğu zamanlar oluyor. geceleri de bir kere de kalksak ağlayarak devam...

Teyzelerimiiizz, hepinize selamlar olsun. Benim Prensesimin de dişler göründü, ayyy nasıl heyecanladım :KK24:alttan iki ufacıcık dişimiz çıkacak inşallah. Hatta bugün diş jelini sürerken elime de değdi, çok mutlu oldum. Her gün bir gelişme ve değişme görmek müthiş:KK71:rabbime şükürler olsun. Darısı başınıza inşallah :dua:

Kızım yedi aylık olacak ağzında aftlar çıktı :KK43: biberonu çekemiyor kaşık mama sürekli vermek istemiyorum karbonatli su dışında ne yapabilirim eczacı sağolsun bi ilaç vermiş dün eşime bi okudum ki 16 yaşından küçükler kullanamaz diyo eşim de kopurdu o kadar bebek dedim diş çıkaracak dedim diyo
Geçmiş olsun geçer inşallah aft iştahsızlık yapar bir kaç gün sonra geçer

Teyzelerimiiizz, hepinize selamlar olsun. Benim Prensesimin de dişler göründü, ayyy nasıl heyecanladım :KK24:alttan iki ufacıcık dişimiz çıkacak inşallah. Hatta bugün diş jelini sürerken elime de değdi, çok mutlu oldum. Her gün bir gelişme ve değişme görmek müthiş:KK71:rabbime şükürler olsun. Darısı başınıza inşallah :dua:
Ayy çok sevindim gözün aydın :KK9: inci gibi dişleri olur inşallah :KK37::nazar:
Biz hala beklemedeyiz bizimkiler pek nazlı çıktı :KK30:

Ya diş mevzusunu oludum da genetik olarak anne baba ne zmn çıkardıysa o zmn çokarırmış bebekler ben erken çıkarmışım eşim de o yüzden bizim oğlanın dişleri erkenden çıktı. Şuan iki altta var iki de üstten patladı. Üst yan dişlerde damakta şişmeye başladı. Çok sıkıntılı oldu uykusuzluk üstüne hastaydı hala da kaşınıyor salyalanıyor dişleri. Ama çok sevimli duruyor. Bazı bebekler 13. Ayda bile çıkarıyormuş ilk dişini ve hiç problem değilmiş.

Geçmiş olsun ağız yaralari için en iyi çözüm Karadut surubu canım eczaneden hunnapin olmasi gerekiyor

Güzel anneler merhaba ben de eylül annesiyim. Ek gıdaya baslayınca bebeğinize nekadarlık anne sütü veriyorsunuz acaba? Benim bir süt oğlum var sütümün fazlasını bagıslıyorum da ek gıdaya gectiğinizde kullanmak üzere kendi kızıma nekadar süt stoklamalıyım acaba yaklasık olarak belli bir ml rakamı verebılır mısınız? Sımdıden tesekkurler

slm arkadalar bebeğim önce bronşit oldu çok ağır tedavi uygulandı neyse ise başladım şimdi de ek gıda olayı problem annem biraktiğin sütü de iciremiyor ne yapacağım bilmiyorum kaşık mama aldık ben işteyken versin diye yok onu da yemiyor bu arada dişi de cıktı huysuzluk cabasi kilosu çok iyiydi bu bir ay almadi gibi sanirim o da dişten. bu sabah evdeyim yumurta sarısı yedirdim. alışması icn neler yapmalıyım. 7 aylik oldu nerdeyse bu arada.

X