- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.961
Selam canim ıyiyim cok şükür kosturuyorum bebisle napalim sen nasilsin? Aynen canim bende kabullendim ki boylr demek ki bu süreç yapicak bisey yok alışıyor insan degil mi :)Selam canım, nasılsın görüşmeyeli. Ben de eskisi kadar sık giremesem de uğruyorum fırsat buldukça. Bazen okuyorum cevap yazmaya fırsatım olmuyo bazen de hiç giremiyorum benim yaramazdan :) benim fıstığım da öyle canım, gece geç uyusak da uykumuz fena değil, ara ara uyanıp ağlamaları tepinmeleri saymıyorumgündüz de az uyuyor. Bazen bi güzel uyuyor tamam artık bi düzen tutturacaz diyorum ertesi gün duymuş gibi sapıtıyor. Her gün bi maceramız var, her gün büyüyolar ama normal sanırım. Dert etme, sağlıklı olsunlar da bu günler böyle geçecek demek ki.
Bizim kulağında enfeksiyon varmış ama çok belirti vermedi. Dr kontrol de söyledi antibiyotik başladık.Kızlar bu ara evet yine gecede 1 kez kalkıyor ama ne kalkma. Ağlıyor kendini atıyor ordan oraya ve kuşağını asılıyor. Dün gece önce gazı var sandım baktım Yok biraz kucakta gezdirip sakinleştirdim meme verdim uyudu. Ama çok acıklı ağlıyor. Diş olabilir mi artık? Kulak enfeksiyonu falan nasıl anlaşılır ki? Doktora götürsem mi bilemedim. Hayır öyle bi enfeksiyon olsa sürekli ağrır diye düşünüyorum ama bu ara ara gün içinde de mızmız.
Ben en başından beri wellcare kullanıyorum bir sorun olmadı o yüzden hiç araştırmadım. Sen dr sor bence . Ya da güvendiğin bir eczacı tanıdığın varsa onlar iyi bilir.Kizlar d vitamini wellcareden baska ne kullaniyorsunuz? Bizim bingildagimiz cok acikmis degistirmek istiyorum 2 kutu wellcare kullanmistik bu sefer baska alayim dedim.
götürdüm doktora cnm enfeksiyon fln değil de dişler artık yüzeye doğru çıkmış. jel verdi sürüyorum ama mızmız olduğu zamanlar oluyor. geceleri de bir kere de kalksak ağlayarak devam...Bizim kulağında enfeksiyon varmış ama çok belirti vermedi. Dr kontrol de söyledi antibiyotik başladık.
Geçmiş olsun geçer inşallah aft iştahsızlık yapar bir kaç gün sonra geçerKızım yedi aylık olacak ağzında aftlar çıktıbiberonu çekemiyor kaşık mama sürekli vermek istemiyorum karbonatli su dışında ne yapabilirim eczacı sağolsun bi ilaç vermiş dün eşime bi okudum ki 16 yaşından küçükler kullanamaz diyo eşim de kopurdu o kadar bebek dedim diş çıkaracak dedim diyo
Ayy çok sevindim gözün aydınTeyzelerimiiizz, hepinize selamlar olsun. Benim Prensesimin de dişler göründü, ayyy nasıl heyecanladımalttan iki ufacıcık dişimiz çıkacak inşallah. Hatta bugün diş jelini sürerken elime de değdi, çok mutlu oldum. Her gün bir gelişme ve değişme görmek müthiş rabbime şükürler olsun. Darısı başınıza inşallah
Al bizden de o kadarAyy çok sevindim gözün aydıninci gibi dişleri olur inşallah
Biz hala beklemedeyiz bizimkiler pek nazlı çıktı
Geçmiş olsun ağız yaralari için en iyi çözüm Karadut surubu canım eczaneden hunnapin olmasi gerekiyorKızım yedi aylık olacak ağzında aftlar çıktıbiberonu çekemiyor kaşık mama sürekli vermek istemiyorum karbonatli su dışında ne yapabilirim eczacı sağolsun bi ilaç vermiş dün eşime bi okudum ki 16 yaşından küçükler kullanamaz diyo eşim de kopurdu o kadar bebek dedim diş çıkaracak dedim diyo
Geçmiş olsun geçer inşallah aft iştahsızlık yapar bir kaç gün sonra geçer
Sağolun kızlar aldım bakalım inşallah iyi gelirGeçmiş olsun ağız yaralari için en iyi çözüm Karadut surubu canım eczaneden hunnapin olmasi gerekiyor
geçmiş olsun canımSağolun kızlar aldım bakalım inşallah iyi gelir
Sağol canım benimm, çok teşekkür ederim. Sizin de olur inşallah, daha vakit var bebişten bebişe değişiyo bu iş olayı. Hayırlısıyla sağlıkla çıkarsınlar inşallah.Ayy çok sevindim gözün aydıninci gibi dişleri olur inşallah
Biz hala beklemedeyiz bizimkiler pek nazlı çıktı
Sağol canım şu dişleri bi görsek rahat edicez oy oygeçmiş olsun canım
İnşallah canım ya var mi belirtiSağol canım şu dişleri bi görsek rahat edicez oy oy
Malesef ağzının içi hala bembeyazİnşallah canım ya var mi belirti