temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hanımlar pek giremiyorum şu sıralar eve geldim temizlik yaptım derken fırsat bulamadım , ek gıdaya geçtim iki haftadır veriyorum pazartesi 6. Ay kontrolü var sizin minikler çok sıkıntılı geçirdi mi aşıları. ? Bu arada benim sıpa rahatsız olan mememi emmeye başladı çok şükür iki aylık çabamın üstümden, vazgeçmedim sonunda ben kazandım :) öptüm bütün bebişleri
Iyilesmene ve emzirmene cok sevindim canim emeklerin bosa gitmedi cok sukur :dua: opuyorum minigini ellerinden :KK66:

@ferishhh heveslendırıyosun insanı ya :KK70: :

Bende ilk adetımı oldum gecen ay bu ay yumurtlama zamanından ıtıbaren ınanılmaz agrım oldu hatta hamılelıkten suphelenıp kan verdım adete bı hafta kala :) gunumde gectı hala gelen giden yok ama acayıp agrım var butun kemıklerım başım karnım belim :KK43: hepsi normalmiş gecıkmesı cok gelmesı hıc gelmemesı .. düzene girmesi zaman alıyormus ozellikle emzırenlerde daha da düzensizmiş.
Benim emmeyi bıraktı bir hafta sonra adet oldum bu ay da zamanında oldum ama nr oldum kalan hasta bezini kullandım kızımın 4 numara bezini koydum ya böyle bi rezalet geçti :olamaz:

Benim emmeyi bıraktı bir hafta sonra adet oldum bu ay da zamanında oldum ama nr oldum kalan hasta bezini kullandım kızımın 4 numara bezini koydum ya böyle bi rezalet geçti :olamaz:
Ben henüz olmadim canim hatirliyosan bende piko vardi sanirim onun etkisi

Ben henüz olmadim canim hatirliyosan bende piko vardi sanirim onun etkisi
Bende de pko var canım ama çok düzensiz adet gormuyodum inşallah doğumla o da geçmiştir hiç doktora da çıkmadım sağlık ocağında tahlilleri yaptırdım doktor aşırı kansızlık ve tiroid yüksek dahiliyeye çıkman lazım dedi hala çıkmadım

Bende de pko var canım ama çok düzensiz adet gormuyodum inşallah doğumla o da geçmiştir hiç doktora da çıkmadım sağlık ocağında tahlilleri yaptırdım doktor aşırı kansızlık ve tiroid yüksek dahiliyeye çıkman lazım dedi hala çıkmadım
İhmal etme canim ya bide calisiyosun vücudunu güçlendirmen lazım

Formül mamadan mı mayalıyorsun canım o nasıl tutuyor ayy?
Evet cnm hipp2 kullanıyorum ama herhangi bir mama da olur demişti doktorumuz. 90 cc sıcak suya, 4 ölçek devam sütü hazırlıyorum. Babymix yoğurdu bu formül mamadan az bişey alıp ılıtıp sonra formül mamanın içine koyup karıştırıyorum yaklaşık 1,5 mama kaşığı kadar babymix koyuyorum mayalansın diye. 50 derecede 8 saat tuttum sonrasında da buzdolabında beklettim ve hiç Sünmeden süper bi yoğurt oldu afiyetle yiyor valla :)

Evet cnm hipp2 kullanıyorum ama herhangi bir mama da olur demişti doktorumuz. 90 cc sıcak suya, 4 ölçek devam sütü hazırlıyorum. Babymix yoğurdu bu formül mamadan az bişey alıp ılıtıp sonra formül mamanın içine koyup karıştırıyorum yaklaşık 1,5 mama kaşığı kadar babymix koyuyorum mayalansın diye. 50 derecede 8 saat tuttum sonrasında da buzdolabında beklettim ve hiç Sünmeden süper bi yoğurt oldu afiyetle yiyor valla :)
Anne sütünden duymuştum ama mamadan ilk defa duyuyorum canım afiyet olsun sıpaya:) normal ev yoğurduna göre ne avantajı var acaba yani inek sütünden yapılmış yoğurt da zaten alerjik değil. Bende mesela lor peyniri ve labne yaptım kahvaltılarında veriyorum. Peynir altı suyunu da dolaba atıyorum çorbalarına karıştırıyorum. Onlarda yoğurt gibi fermantasyonla yapılıyor. Peyniri de mi mamadan yapıyorsun yoksa

Anne sütünden duymuştum ama mamadan ilk defa duyuyorum canım afiyet olsun sıpaya:) normal ev yoğurduna göre ne avantajı var acaba yani inek sütünden yapılmış yoğurt da zaten alerjik değil. Bende mesela lor peyniri ve labne yaptım kahvaltılarında veriyorum. Peynir altı suyunu da dolaba atıyorum çorbalarına karıştırıyorum. Onlarda yoğurt gibi fermantasyonla yapılıyor. Peyniri de mi mamadan yapıyorsun yoksa
Canım doktorumuz öyle verdi çok sorgulamadım açıkcası ama beğendi yani kakasını da yaptı bi sorun olmadı çok şükür. Ama alerjiden dolayı değil de daha vitaminli olduğu için verdiğini düşünüyorum mamayı. Peynire bizim başlamamıza var daha ona nasıl bir tarif verir bilmiyorum verince yazarım yine.

elmol elmol canım doğumdan sonra nırmalmiş sanırım ben de öyle oluyorum hala. Hatta depend kullanıyorum 2. Ve 3. Günlerinde. Zamanla düzeliyormuş. İnşallah düzene girer biran önce :KK43:

Bizimkide yaza doğru olacakmış yarı sunnetli oldugu ıcin erken yapmadılar :KK43: bizimki fıtık amelıyatı olduktan sonra daha dirayetli bi anne oldum sanırım ama eşim cok kprkuyor :KK70:
Maşallah canım valla ben de dik durdum yanında oldum ama sen gel bir de bana sor içimde yanardağlar patladı :KK70:

Kızlar iki gecedir bebeklerin uyku düzeninde bir değişiklik var mı? Bizimki uyumuyor sürekli uyanıyor. Face de bir grupta dolunayla ilişkilendirmişler. Gerçekten de tesadüf olamayacak kadar çok kişi yaşamış aynı sorunu. Ve her dolunayda yaşıyorlarmış. Sizde oldumu merak ettim. Bu gece de dolunay ve uykusuz 3. Gecem olacak yarın işte ne yapacağım bilmiyorum. Durup dururken chucky gibi açıyor gözleri biranda :olamaz: :KK70:

X