- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.781
gözün aydın Tebrikler canımKızlar hepinize selam. Tekrar hamileyimçok zor olucak 2.çocukla falan biliyorum yaşım çok geçmeden aradan çıksın istiyodum, aslında bahara doğru planlıyodum ama vakti şimdiymiş demekki hayrlısı. Varmı başka düşünen merak ettim ?
Sağol canım, sizede çok geçmiş olsun iyileşir inşallah kuzular. Çocuk büyütmek zormuş gerçekten ama hastayken bakmak bi kat daha zor, allah herkesin evladına şifa versin inşallah.gözün aydın Tebrikler canım
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzularınaMerhaba kızlar umarım herkes iyidir giremedim pek öpüyorum bütün bebisleri
Benim bebegimde hasta abisiden geçti iki hasta çocuk bakmak çok zormuş inşallah bir an önce iyileşir ler çok yorgunum
Cok gecmis olsun cnm. Ayni durumdayiz gercekten 2 cocuk zormusMerhaba kızlar umarım herkes iyidir giremedim pek öpüyorum bütün bebisleri
Benim bebegimde hasta abisiden geçti iki hasta çocuk bakmak çok zormuş inşallah bir an önce iyileşir ler çok yorgunum
Gozunaydin cnm. Insallah cabucak iyilesir butun miniklerSağol canım, sizede çok geçmiş olsun iyileşir inşallah kuzular. Çocuk büyütmek zormuş gerçekten ama hastayken bakmak bi kat daha zor, allah herkesin evladına şifa versin inşallah.
Canim gecen gün tv de çocuk doktoru öksürük icin eger eczanede su satilsa reçeteye su yazarim çünkü annelere bol su ver desem garipsiyor dedi bol su verin dediCok gecmis olsun cnm. Ayni durumdayiz gercekten 2 cocuk zormus
Allah yardimcimiz olsun
oglum oksuruyordu bogaz enfeksiyonu da var antibiyotuk kullanirken dun gece kizim oksurmeye basladi surekli serum fizyolojik veriyorum burnu acilsa da oksuruyo kuzum bol bol emziriyorum ama esim dr agidelim diyo.
Bu oksuruk nasil gecer? Cok kucuk bebisim insallah cabuk atlatiriz
Canim biz 6 ayi doldurmadik daha dr su da verdirmiyor ama ben sirekli emziriyorum onun da cogunlugu su zaten :) kisa sureli de olsa rahatliyo hiriltisi da azaldi biraz. Umarim cabuk atlatiriz cnm. Senin bebisler nasil?Canim gecen gün tv de çocuk doktoru öksürük icin eger eczanede su satilsa reçeteye su yazarim çünkü annelere bol su ver desem garipsiyor dedi bol su verin dedi
Sesi degisirse mutlaka götür canım o zaman..malesef benimkilerde bogaz enfeksiyonu var ve surup içerken kiyametler kopuyor evde kafam cok doldu inanCanim biz 6 ayi doldurmadik daha dr su da verdirmiyor ama ben sirekli emziriyorum onun da cogunlugu su zaten :) kisa sureli de olsa rahatliyo hiriltisi da azaldi biraz. Umarim cabuk atlatiriz cnm. Senin bebisler nasil?
Allahim tez zamanda size de sifa versin sana da guc sabir versin canim...Sesi degisirse mutlaka götür canım o zaman..malesef benimkilerde bogaz enfeksiyonu var ve surup içerken kiyametler kopuyor evde kafam cok doldu inan
Ben normal Doğum yaptım eskisinden çok farklı eskiden ne kdar esnekse şuan o kadar kasıntı. İlişkiye girerken ilk zorlanma oluyor sonra biraz esniyor. Sanırım eskisinden daha dar dikti dr. Ben öyle düşünüyorum. Ama iyi ki normal Doğum yaptım. Doğumdan 40 gün sonra safra kesesinden ameliyat oldum eğer sezeryan olsaydım açık ameliyat olacaktım. Ama normal doğurdum diye kapalı oldum. Çabuk iyileştim.Hanımlar merhaba ben hamileyim bişeyi merak ediyorum.normal doğumdan sonra vajina genişliyormu yoksa eskisi gibi oluyormu.bi kaç kişi doğum sırasında doktora söyleyip 2 dikiş fazla attı dar oldu diyen var olabiliyormu ki oyle bişey.bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim
Geçmiş olsun.kaç dikişiniz vardı acabaBen normal Doğum yaptım eskisinden çok farklı eskiden ne kdar esnekse şuan o kadar kasıntı. İlişkiye girerken ilk zorlanma oluyor sonra biraz esniyor. Sanırım eskisinden daha dar dikti dr. Ben öyle düşünüyorum. Ama iyi ki normal Doğum yaptım. Doğumdan 40 gün sonra safra kesesinden ameliyat oldum eğer sezeryan olsaydım açık ameliyat olacaktım. Ama normal doğurdum diye kapalı oldum. Çabuk iyileştim.
Onu tam bilmiyorum ama 4 5 tane saymıştım altını üstünü bilmiyorum . Teşekkür ederim. Normal doğumdan korkmayın. Bir sağlık problemi yoksa sıkıntı olmaz. Ne kesik atıldığını anladım ne cnm yandı çocuk çıkarken. Mevzu sancı. Sancı çekmek zor ama bebek doğunca hiçbirşey hatırlamıyorsun.Geçmiş olsun.kaç dikişiniz vardı acaba
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.bende bi aksilik olmazsa normal istiyorum kesi ve dikiş ürkütüyor acıkcası.sancı nasıl bişey bilmediğim için korkmuyorum ondan başıma gelmeyince tabi.normalde adet sancısı nedir bilmem.allahım yardımcım olsun saglıcakla kucagıma alıyımda inşallahOnu tam bilmiyorum ama 4 5 tane saymıştım altını üstünü bilmiyorum . Teşekkür ederim. Normal doğumdan korkmayın. Bir sağlık problemi yoksa sıkıntı olmaz. Ne kesik atıldığını anladım ne cnm yandı çocuk çıkarken. Mevzu sancı. Sancı çekmek zor ama bebek doğunca hiçbirşey hatırlamıyorsun.
Bi götür canim o zaman ya ciğere inmesin..arada ağlarken sesi kalin gibi catalli gelio canimAllahim tez zamanda size de sifa versin sana da guc sabir versin canim...
Soyledigin ses degidikligi nasil cnm? bizimki aglarken ses de degisiklik yok da oksururken bole catalli olur ya ses ole oksuruyo. Dr a goturmek de tereddutte kaldim ?
Aaaaaa canım beniimmm, aksiliklerden pek giremiyorum artık. Şimdi okudum, çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Biraz erken olmuş sanki de hayırlısı bu zamanmış diyelim :) ben de düşünüyorum aslında yaşımı göz önüne alarak da bebişim daha küçük diye bikaç ay daha bekleyeyim diyodum. Bak şimdi beni de heveslendirdinKızlar hepinize selam. Tekrar hamileyimçok zor olucak 2.çocukla falan biliyorum yaşım çok geçmeden aradan çıksın istiyodum, aslında bahara doğru planlıyodum ama vakti şimdiymiş demekki hayrlısı. Varmı başka düşünen merak ettim ?
Yarin bi gotureyim cnm sagol...Bi götür canim o zaman ya ciğere inmesin..arada ağlarken sesi kalin gibi catalli gelio canim
hayırdır canım önemli birşey yoktur umarım?Aaaaaa canım beniimmm, aksiliklerden pek giremiyorum artık. Şimdi okudum, çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Biraz erken olmuş sanki de hayırlısı bu zamanmış diyelim :) ben de düşünüyorum aslında yaşımı göz önüne alarak da bebişim daha küçük diye bikaç ay daha bekleyeyim diyodum. Bak şimdi beni de heveslendirdin