- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.761
Haber verıcem cnm zaten eşim işten donerken ugrayıp sonucları alcakHakkınızda hayırlısı olsun canım:) evet allah gücünü de sabrını da verir. Sonuçta şuan da eski hayatımıza göre daha zor ama birşekilde başaçıkıyoruzhaber bekliyoruz biz de
Ayy çok heyecanlıHaber verıcem cnm zaten eşim işten donerken ugrayıp sonucları alcakbu sefer de o versın haberı :) soylemedım gebelıge bakcaklar dıye sadece enfeksıyon ıcın kan aldılar dedım :)
Saglık ocagındakı aıle hekımıne soyleyemedım yanında hasta vardı.ben ebe-hemsıreyle gorusuruyorum gıttıgımde ona soyledım gebelık ve enfeksıyon mu bı bakalım dıye.doktorda sonucları cıkarıp degerlendırır su soyle bu boyle dıye hamılelık varsa soyler muhtmeelen veya dayanamayıp pglen arayıp ogrenırımAyy çok heyecanlıbakıp anlar mı acaba? Ya da dr gösterecek mi? Varsa çok gzel olur dr orda söylese
buyuduler canim şükür gecmis olsun fıstık aKoşturmaca geçiyo zaman canım ben bile diyorum bazen nerdeyim diye :) benim kız iyi yaramaz çok hareketli öksürüyor biraz bugün doktora cikaricam , senin ikizler ne alemde kocaman oldular tabi :)
Geçmiş olsun canım biz de bişey çıkmadı mevsimsel olabilir dedi doktor zaten çok arada öksürüyor bazen de numara yapıyo şaka mi ciddi mi çözemedim ki kaloriferler de çok etkiliyor kuruyo herhalde boğazı ne kadar su koysak da buhar makinesi almak lazımbuyuduler canim şükür gecmis olsun fıstık abizde bogaz enfeksiyonu var bizimde doktor antibiyotik verdi
Sagol canim ...buhar makinesini de sağlıklı bulmuyorlar canım ya nemi fazla artırdığı icinGeçmiş olsun canım biz de bişey çıkmadı mevsimsel olabilir dedi doktor zaten çok arada öksürüyor bazen de numara yapıyo şaka mi ciddi mi çözemedim ki kaloriferler de çok etkiliyor kuruyo herhalde boğazı ne kadar su koysak da buhar makinesi almak lazım
e hadi hayirli olsun o zamanSaglık ocagındakı aıle hekımıne soyleyemedım yanında hasta vardı.ben ebe-hemsıreyle gorusuruyorum gıttıgımde ona soyledım gebelık ve enfeksıyon mu bı bakalım dıye.doktorda sonucları cıkarıp degerlendırır su soyle bu boyle dıye hamılelık varsa soyler muhtmeelen veya dayanamayıp pglen arayıp ogrenırım
Bence de cok heyecanlıAyy çok heyecanlıbakıp anlar mı acaba? Ya da dr gösterecek mi? Varsa çok gzel olur dr orda söylese
Sagol canım ikizleri olan ınsanların hep cok şanslı odlugunu dusunmusumdur ıkıze yakın olurlar artık :)e hadi hayirli olsun o zaman
Bende o yuzden hep sansli hissediyorum kendimiSagol canım ikizleri olan ınsanların hep cok şanslı odlugunu dusunmusumdur ıkıze yakın olurlar artık :)
Daha ogrenmedim canım :) Saglık ocagı acılınca arayacagım sonuc ıcın. Eşim ben giderim falan dedi ama geç kalıcakmış yetişemem dedi bir saate kadar ogrenmıs olurum yazıcam buraya da :)fly0513 canım belli oldumu sonuç ?
Az once aradım negatıf dedıler enfeksıyonda degıl ilişki üzerınden 12 gun gecmıstı cıkardı heralde olsaydı .sanırım yenı yenı adet oldugum ıcın agrılarım oluyor :) neyse bnde baya alıstırmıstım kendımıfly0513 canım belli oldumu sonuç ?
İstiyorsan eşin de olumluysa sprial taktırıp kendini hırpalama. Hazır değilseniz tabii ki önlem alın.Az once aradım negatıf dedıler enfeksıyonda degıl ilişki üzerınden 12 gun gecmıstı cıkardı heralde olsaydı .sanırım yenı yenı adet oldugum ıcın agrılarım oluyor :) neyse bnde baya alıstırmıstım kendımıadet olayımda bn gıdıp spiral taktırayım macera aramayayım hıc
Ikınci çocugu bn istiyorum biraz daha gec dusunuyordum eşim istemıyor zaten spiral taktırma konusunu konuşmuştuk bu ay için.madem kısmet olmadı bi süre oğlumla ilgilenıp ıkıncı cocuga eşimi ve kndımı hazırlamak daaha iyi olacak sanırım.bu kadar bel agrısı kasık agrısı gebelık sandım ama kist falan sanırım hayırlısı artık :)İstiyorsan eşin de olumluysa sprial taktırıp kendini hırpalama. Hazır değilseniz tabii ki önlem alın.
Malesef gelemedımBende o yuzden hep sansli hissediyorum kendimihosgeldin dünyama
Neyse canım olsun hayrlısı herşeyinAz once aradım negatıf dedıler enfeksıyonda degıl ilişki üzerınden 12 gun gecmıstı cıkardı heralde olsaydı .sanırım yenı yenı adet oldugum ıcın agrılarım oluyor :) neyse bnde baya alıstırmıstım kendımıadet olayımda bn gıdıp spiral taktırayım macera aramayayım hıc
Hayırlısı olsun canım:) önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkMalesef gelemedımnegatıf cıktı sonucum.kısmet degılmış eşimde daha ıstemedıgı ıcın ıkıncı bebek bıraz daha beklıcek :) ben yum gunume denk gelınce acabamı dedım ama demekkı gunu degılmış sanırım daha gec yumurtluyorum :)
Artık bi dahaki kışaHayırlısı olsun canım:) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
aaa olmadi bak simdi :) şaka bi yana hayirli neyse öyle olsun canımArtık bi dahaki kışaben adet olayım önlemımı alırım