temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hakkınızda hayırlısı olsun canım:) evet allah gücünü de sabrını da verir. Sonuçta şuan da eski hayatımıza göre daha zor ama birşekilde başaçıkıyoruz haber bekliyoruz biz de
Haber verıcem cnm zaten eşim işten donerken ugrayıp sonucları alcak bu sefer de o versın haberı :) soylemedım gebelıge bakcaklar dıye sadece enfeksıyon ıcın kan aldılar dedım :)

Ayy çok heyecanlı bakıp anlar mı acaba? Ya da dr gösterecek mi? Varsa çok gzel olur dr orda söylese
Saglık ocagındakı aıle hekımıne soyleyemedım yanında hasta vardı.ben ebe-hemsıreyle gorusuruyorum gıttıgımde ona soyledım gebelık ve enfeksıyon mu bı bakalım dıye.doktorda sonucları cıkarıp degerlendırır su soyle bu boyle dıye hamılelık varsa soyler muhtmeelen veya dayanamayıp pglen arayıp ogrenırım

Koşturmaca geçiyo zaman canım ben bile diyorum bazen nerdeyim diye :) benim kız iyi yaramaz çok hareketli öksürüyor biraz bugün doktora cikaricam , senin ikizler ne alemde kocaman oldular tabi :)
buyuduler canim şükür gecmis olsun fıstık a bizde bogaz enfeksiyonu var bizimde doktor antibiyotik verdi

buyuduler canim şükür gecmis olsun fıstık a bizde bogaz enfeksiyonu var bizimde doktor antibiyotik verdi
Geçmiş olsun canım biz de bişey çıkmadı mevsimsel olabilir dedi doktor zaten çok arada öksürüyor bazen de numara yapıyo şaka mi ciddi mi çözemedim ki kaloriferler de çok etkiliyor kuruyo herhalde boğazı ne kadar su koysak da buhar makinesi almak lazım

Sagol canim ...buhar makinesini de sağlıklı bulmuyorlar canım ya nemi fazla artırdığı icin

e hadi hayirli olsun o zaman

fly0513 canım belli oldumu sonuç ?
Az once aradım negatıf dedıler enfeksıyonda degıl ilişki üzerınden 12 gun gecmıstı cıkardı heralde olsaydı .sanırım yenı yenı adet oldugum ıcın agrılarım oluyor :) neyse bnde baya alıstırmıstım kendımı adet olayımda bn gıdıp spiral taktırayım macera aramayayım hıc

İstiyorsan eşin de olumluysa sprial taktırıp kendini hırpalama. Hazır değilseniz tabii ki önlem alın.

İstiyorsan eşin de olumluysa sprial taktırıp kendini hırpalama. Hazır değilseniz tabii ki önlem alın.
Ikınci çocugu bn istiyorum biraz daha gec dusunuyordum eşim istemıyor zaten spiral taktırma konusunu konuşmuştuk bu ay için.madem kısmet olmadı bi süre oğlumla ilgilenıp ıkıncı cocuga eşimi ve kndımı hazırlamak daaha iyi olacak sanırım.bu kadar bel agrısı kasık agrısı gebelık sandım ama kist falan sanırım hayırlısı artık :)

Bende o yuzden hep sansli hissediyorum kendimi hosgeldin dünyama
Malesef gelemedım negatıf cıktı sonucum.kısmet degılmış eşimde daha ıstemedıgı ıcın ıkıncı bebek bıraz daha beklıcek :) ben yum gunume denk gelınce acabamı dedım ama demekkı gunu degılmış sanırım daha gec yumurtluyorum :)

Neyse canım olsun hayrlısı herşeyin

Hayırlısı olsun canım:) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…