- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.381
156 gunlukler canim yani 5ay 6gunluk oluyorlar sanirimKaç aylıklar canım seninkiler bende tattırmaya başladım meyvelerden yoğurttan filan
Minik çınar imiz dogdugunda ne kadar guclu oldugunu kanitladi masallah..inaniyorum yine atlatcak cabucaksağolun kızlar. akşama kadar hastanedeydik. Ateş bir düşüyor bir çıkıyor. Gece saatbaşı alarm kurdum yatarken hiç ateş yoktu dörtte birşey yoktu beşe doğru bir kalktım 40.5 ateş. Deliriyordum resmen görünce hemen ilaç verip soydum duşa soktuk. 39 a düştü sonra da sürekli bezler falan düşürdük. Çok zor ve riskliymiş bu ateş işi. İlk defa ateşleniyor çınar. 40.5 görünce çok korktuk.
Bıngıldak için de takip edicez dedi. Yarın yine kontrolü var.
Allah razı olsun hepinizden. Etiketleyemedim tek tek.
Çok geçmiş olsunsağolun kızlar. akşama kadar hastanedeydik. Ateş bir düşüyor bir çıkıyor. Gece saatbaşı alarm kurdum yatarken hiç ateş yoktu dörtte birşey yoktu beşe doğru bir kalktım 40.5 ateş. Deliriyordum resmen görünce hemen ilaç verip soydum duşa soktuk. 39 a düştü sonra da sürekli bezler falan düşürdük. Çok zor ve riskliymiş bu ateş işi. İlk defa ateşleniyor çınar. 40.5 görünce çok korktuk.
Ya evet ama ben psikolojik olarak kilolarımı falan biseye baglamak istiyorum sanırım o yüzden olmak istiyorumBen de olmadım 144 günlüğüz çok iyiyim böyle yaa :)
Ben bebek arabasının tekerleklerini silip ona oturtuyorum. Ben nereye o oraya :) eline de oyuncak bişey veriyorum. Arada konuşuyorum onla arada şarkı söylüyorum arada dans ediyorum. Bildiğin deli gibiyim yani :))) ama işe yarıyoHatunlar siz yemek yada evisi yapmak icin bebekleri nasil oyaliyorsunuz özellikleuykusu cok olmayan bebis annelerine soruyorum
Allahim tez zamanda sifa versin insallah... dualarim sizinle...sağolun kızlar. akşama kadar hastanedeydik. Ateş bir düşüyor bir çıkıyor. Gece saatbaşı alarm kurdum yatarken hiç ateş yoktu dörtte birşey yoktu beşe doğru bir kalktım 40.5 ateş. Deliriyordum resmen görünce hemen ilaç verip soydum duşa soktuk. 39 a düştü sonra da sürekli bezler falan düşürdük. Çok zor ve riskliymiş bu ateş işi. İlk defa ateşleniyor çınar. 40.5 görünce çok korktuk.
Hahahaha ben de aynı :))))Ben bebek arabasının tekerleklerini silip ona oturtuyorum. Ben nereye o oraya :) eline de oyuncak bişey veriyorum. Arada konuşuyorum onla arada şarkı söylüyorum arada dans ediyorum. Bildiğin deli gibiyim yani :))) ama işe yarıyo
Ben kan ilacı vermeye başlayınca baktım çocuk ikidebir kaka yapiyor bir de verince çok çırpınıyor vermedim artık sağlık ocagi başlatmıştı doktorumuz gerek görmedi verme dedi.Bizimki de hep kusuyor bir hafatdır vermedim bi çocuk doktoruna sorup öyle veririm ya da vermem canım benim oğlan her türlü o damlanın tadını anlıyor çıkarıyor
Maşallah cnm biz de aynı zaman ve aynı kilodayız ama zaten 6 ay bitene kadar ek gıday geçilmiyor ki zorunlu bişey olmadığı sürece hatta onda bile formül mama öneriyorlar. 6 ay bitince de tadımlar ve yavaş yavaş beslenme başlayacak.Kızlar lütfen biseyler yazın bana . Simdi sütum çok iyi ve yarıyor da . Oğlum 5 aylik 9 kg. Hemen ek gıdaya geçmek istemiyorum içebildigi kdr anne sütü alsin istiyorum yaniliyor muyum acaba?
Bebeklerin 6 ay dolana kadar annesütünden başka hiçbirşeye ihtiyacı yok. Ama ek gıdaya muhakkak geçilmesi gerekiyor. En geç 7 aylıkken çünkü çiğneme refleksi gelişiyor ve bazı bitamin ve protein içeren gıdalara ihtiyacı olacak. Uzmanlar da başlnması gerektiğini söylüyorlar. Ztn 6 ay dolunca bebek kendi istiyorKızlar lütfen biseyler yazın bana . Simdi sütum çok iyi ve yarıyor da . Oğlum 5 aylik 9 kg. Hemen ek gıdaya geçmek istemiyorum içebildigi kdr anne sütü alsin istiyorum yaniliyor muyum acaba?
Geçmiş olsun rabbim şifa versin yavruna çok üzüldümKızlar selam. Bizim bızdık gece ateşlendi düşüremedik bir de kusma olunca dr geldik. Sabahtan beri hastanedeyiz. Ateş düşmüyor. Bir de bıngıldağında şişlik var. Dr ateşten ağlamaktan olabilir takip edicez dedi. İnmezse belinden sıvı alacaklarmış çok korkuyorum dua edin bize
Benziyoruz o zaman seninleBen bebek arabasının tekerleklerini silip ona oturtuyorum. Ben nereye o oraya :) eline de oyuncak bişey veriyorum. Arada konuşuyorum onla arada şarkı söylüyorum arada dans ediyorum. Bildiğin deli gibiyim yani :))) ama işe yarıyo
Çok doğru yapıyorsun canım. Maşallah sütüne. Oğlunun kilosu da gayet iyiKızlar lütfen biseyler yazın bana . Simdi sütum çok iyi ve yarıyor da . Oğlum 5 aylik 9 kg. Hemen ek gıdaya geçmek istemiyorum içebildigi kdr anne sütü alsin istiyorum yaniliyor muyum acaba?
Sağol canım. İnşallah hepsi iyi olur bebeklerimizin.baldan_madam geçmiş olsun cnm. Atlatmanıza sevindim. İnsan yavrusu hasta olunca karmakarışık duygular yaşıyor bütün herşey içiçe geçiyor. Hepsi sağlıklı olsun bebeklerin
Düşe kalka hasta olup iyileşe iyileşe büyüyecekler. Tekrarı olmasın inşallah. Biz de 6 ay aşısını olacağız çarşamba. Bizimkinr çok ateş ve hastalık yapıyor aşı. Şimdiden stres altındayım.
Seninkine de maşallah cnm 180 günu dikkate alacağım inş ve sanki eskisi gibi doğal besin kalmış da biz de heyecanlanıyoruz boş yere zaten yedirecgomiz her şey hormonlu. Organik diye satılanlar bile malum.Çok doğru yapıyorsun canım. Maşallah sütüne. Oğlunun kilosu da gayet iyidoğması gereken tarihe göre 180 günü doldurmadan geçme derim ek gıdaya. Sindirim sistemi için zararlıymış. Çınar mama ile beslenmesine rağmen biz düzeltilmiş 6 ay bekleyeceğiz. Şuan 6.5 aylık geçmedik daha.