- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.261
Aa teşekkür ederim bu çok iyi fikirmişÇok geçmi
Bence astronot tulumu iyi dusunmussun arabada ince giydirip terletmessen dışarıya çıkınca terli olmadığı için hasta olmaz diye düşünüyorum.arabadan inmeden önce kapıları biraz açıp sonra disaririya çıkarsanız direk sıcak soğuk olmamış olur diye düşündüm canım..
Sağol cnm İnş. Paylaşacağım burda.Canım yeni okuyabildim mesajını. Kesinlikle kendini üzmüyorsun. Şuan bence tek sorun eşinle arandaki soğukluk. Onu da düzeltmek senin elinde. Haklı bile olsan annesine karşı seni öyle görmek zoruna gitmiş olabilir. Sen alttan al o soğuk uzaksa sen yanaş. Bir şekilde arayı düzelt. O kadına istediğini verme. Bak aklı olan görüyor zaten. Abisi nasıl desteklemiş seni. Eşin de anlayacaktır. Sen aranı düzeltmeye bak o kadın kalsın dışarda.
Ameliyatlar için de üzülmemeye çalış. Ben burda adını gördükçe dua ediyorum size. Ameliyat zamanı da yaz bize hepimiz taze anneyiz dualarımız daha makbuldür dua ederiz size. Allahın izniyle çok güzel olur herşey tüm sıkıntıları unutursunuz.
Canim mesajını şimdi gördüm.oğlum hala oksuruyo biz atibiyotik bide oksuruk sorubu kullanmak zorunda kaldık yavrum cok kötü oksuruyo hala devam ediyo rabbim sizede sifa versin iyi olursunuz inssallahBiz de ayni durumdayiz canim bugun gittik doktora cok fazla oksuruyodu. Grip olmus kotu bir virusten dedi, oksuruk surubu verdi bi de burun damlasi verdi. Acik havaya cikar dedi. Kimseye opturtme dedi. Insallah gecer seninki de benimki de :/
Ne demek canim arkadaşların dediği gibi atkida çok önemli bebekler hemen ağızlarından kapiyolar soğuğu. ..Gule gule gidin inssallah şimdiden hayirli yolculuklar.Aa teşekkür ederim bu çok iyi fikirmiş
Ay canim sok oldum okuyunca o nasil bir insanmis ya. Esin de annesinin ne mal oldugunu biliyordur ama anne sonucta napsin atsa atamaz satsa satamaz. Sen esinle araniza girmesine izin verme. Sogukluk gecer bir sure sonra. Aman uzak dursun oyle insanlar ya yuvalarimizdan :/Kızlar iki gün önce kv ile acaip bir kavga ettik. Oğlum kucağındayken bir elinde meyve bıçağı bir elinde meyve kesip yiyor bebek de Allaha emanet duruyor kucağında ikaz ettim yanlış dedim tehlikeli dedim gülüyor ögkelendim. Normalmiş alışırsam ben de becerebilirmişim. Kucağından hışımla aldım oğlumu. Sana çocuk bırakmam bir daha dedim çok sinirlendim. Üsteliyor bir de ne var ki ben böyle büyüttüm diyor. Ben istemiyorum diyorum bana yaptığı hatayı sabunuyor. Biraz sert çıktım ya ooo delirdi açtı ağzını terbiyesizce hayasızca bana aileme saldırmaya başladı. En son tehditler ev bnm çocuk bnö babası bnm eşya bnm defol gite döndü olay aradım eşimi bağırdım. Al bu kadını götür bırdan delircem dedim. Hemen geldi odada ne konuştularsa kv çıktı üzerime saldırmaya çocuğu kucağımdan almaya kalktı bebek korktu ağladı ben delirdim. Kocam davsessizce izledi bizi ben de açtım ağzımı kovdum bunu. İnat etti iki saat salonda oturdu gitmedi. Eşim sonra götürfü onu. Eşim iki gğndür bana soğuk çocuğu seviyor susuyor erkenden uyuyor eve geç geliyor mutsuz. Kv şeytanı ne yaptı etti yine yuvamıza nifak soktu gitti. Bnm yavrum hasta ben iyi değilim gözümden sakınıyorum üzerine titriyorum ameliyatlar olacak aklıma m yüreğim her gün tirtir titriyor sinirlerim hergün gergin ztn. Bir de bu kötülük tohumu elen kadının çocuğumu sahiplenişi beni iyice yıprstıyor. Onu affetmiyorum eşinle boşanmam için uğraşıyor. Gerçekten dile getirdi bunu. Pis niyetli kafın bütün gücüyle yıkıcılığı ile uğraşıyor. Kuskanıyor beni ailemi. İnsan geliniyle yarışmaz kilomla yüzümle kıyafetlerimle uğraşıyor. Güzellik görecelidir ama gğzel sayılırım onu bike o kadar kıskanıyor ki bana güzel diyen herkesin bir zmnlar bende gözü olduğunu söylüyor eşimin tanında. Kadınsa oğluna yeğenine düşünüyor felan diyor. Sürekli uğraşıyor kavga arasında sen iyi bilirsin sürtmeleri diyor sürtük demeye çalışıyor sadece anemlere gittiğim için amcamoğullarıyla aynı binadayız onlarla yakıştırıyor. Ahlaksız bir kafın. Eşim de artık ikinizden de tiksiniyorum dedi. Bize bunu ikinci defa yapıyor. Bıktım artık çocuğu bahane edip yüzsüzce tekrar hayatımıza girip bizi birbirimize karşı nefret ettirecek. İnsan istemese de meselelerden etkileniyor. Normalde eşimle sorunumuz yok
Teşekkür ederiz canım amin :)Çok geçmiş olsun mesajınızı okuyunca cok uzuldum.dualrim sizinle uzmeyin kendinizi allahim korusun yavrunuzu...
Altıyı bitirip 7 ye girerken 6 aylık oluyor ya bebiş o zaman yapıyorlar canım. Bizim 16.06 doğum 15.12 de aşı yaptılar. Ne zaman doluyor 6. Ayınız?Bu 6. Ay aşıları 6. Ayin içinde yapilmasi gerekiyor değil mi mantiken. Biz bu ayin sonunda 6 ayi bitiriyoruz ama bir sonraki aşı tarihimiz 8 ocak. Bir yanlışlık yapılmış olabilir mi yoksa normal mi bilemedim sizin tarihler nasıl
Allah biliyor cnm kimin yüreğinden be geçtiğini. Yuvamdan elini çekecek artık inşallah. Eşim biran önce birşeyler yapmalı yoksa bizi daha çok üzer. Çocuğum için üzülmemeye çalışıyorum.Ay canim sok oldum okuyunca o nasil bir insanmis ya. Esin de annesinin ne mal oldugunu biliyordur ama anne sonucta napsin atsa atamaz satsa satamaz. Sen esinle araniza girmesine izin verme. Sogukluk gecer bir sure sonra. Aman uzak dursun oyle insanlar ya yuvalarimizdan :/
Oglusunun ameliyatlari da cok guzel gecer insallah. Sikma canini. Sen iyi ol ki bebisinin yaninda olup onu koru destek ol. Alp hasta oldu diye ben kendimi o kadar uzdum ki sonra kendim hasta oldum. E kim bakicak o zaman cocuga? Hemen toparladim kendimi artik. Sen de iyi ol oglusun icin. O kv ni de Allaha havale et. Ah nedir bu kvlerden cekilenler ya.
29 aralıkta doluyor canım. Senin tam 6 ay bitiminde olmuş bizimki 6yi 10 gün geçiyorAltıyı bitirip 7 ye girerken 6 aylık oluyor ya bebiş o zaman yapıyorlar canım. Bizim 16.06 doğum 15.12 de aşı yaptılar. Ne zaman doluyor 6. Ayınız?
Bizimki gibi yani tamam o zaman normal demek ki:)Bizim 6. Ay aralık 26. Da doluyor. Ocak ilk haftasında yaptırcam aşısını. 26 Haziran’da doğdu.
:) insan bi der ki sen nasılsın nasıl geçti yolculuk der. Laf sokmaya az kaldıBeter ol diyeydin
Yaaa gerçekten mi :) o kadar tuhaf ve soğuk ve de gereksiz bir gurur var ki sanıyorum ki bi onlar böyle canım Allah yardımcımız olsun :)cnm
aynı benimkiler
Bence agiz aradi yolculuk kötü demeni bekledi:) insan bi der ki sen nasılsın nasıl geçti yolculuk der. Laf sokmaya az kaldı
Yaaa ama ya çok mantıklı ve çok fenasın kız :) ama bizim gurur abidesi benim duruma bakmıyor genelde ya baktığını görürsem hiç olacak iş mi :))) yapam dur cicili bicili teyzesinin aldığı üstü ile :)Bence agiz aradi yolculuk kötü demeni beklediben senin yerinde olsam cektigim videoyu whatshap a durum yaparım
Keşke kv yi boşayabilsek defolsun o nasıl bir anne yaa hiç mi evladının yuvasını mutluluğunu torununu düşünmez. ahh ah elden ayaktan düşünce gelinim de gelinim der de yüzüne bakan olmaz, kvye çare pek yok da kuzum inşallah eşinle iyi olursunuz önemli olan o kv ne dersen ters teper o kıskanır hep. Benimki de kıskanıyor ve gerçekten belli de ediyorlar, birşey beğense bile o beğenmedi diye çıkar ağzından, hiç üzülme. Yavruna konsantre olKızlar iki gün önce kv ile acaip bir kavga ettik. Oğlum kucağındayken bir elinde meyve bıçağı bir elinde meyve kesip yiyor bebek de Allaha emanet duruyor kucağında ikaz ettim yanlış dedim tehlikeli dedim gülüyor ögkelendim. Normalmiş alışırsam ben de becerebilirmişim. Kucağından hışımla aldım oğlumu. Sana çocuk bırakmam bir daha dedim çok sinirlendim. Üsteliyor bir de ne var ki ben böyle büyüttüm diyor. Ben istemiyorum diyorum bana yaptığı hatayı sabunuyor. Biraz sert çıktım ya ooo delirdi açtı ağzını terbiyesizce hayasızca bana aileme saldırmaya başladı. En son tehditler ev bnm çocuk bnö babası bnm eşya bnm defol gite döndü olay aradım eşimi bağırdım. Al bu kadını götür bırdan delircem dedim. Hemen geldi odada ne konuştularsa kv çıktı üzerime saldırmaya çocuğu kucağımdan almaya kalktı bebek korktu ağladı ben delirdim. Kocam davsessizce izledi bizi ben de açtım ağzımı kovdum bunu. İnat etti iki saat salonda oturdu gitmedi. Eşim sonra götürfü onu. Eşim iki gğndür bana soğuk çocuğu seviyor susuyor erkenden uyuyor eve geç geliyor mutsuz. Kv şeytanı ne yaptı etti yine yuvamıza nifak soktu gitti. Bnm yavrum hasta ben iyi değilim gözümden sakınıyorum üzerine titriyorum ameliyatlar olacak aklıma m yüreğim her gün tirtir titriyor sinirlerim hergün gergin ztn. Bir de bu kötülük tohumu elen kadının çocuğumu sahiplenişi beni iyice yıprstıyor. Onu affetmiyorum eşinle boşanmam için uğraşıyor. Gerçekten dile getirdi bunu. Pis niyetli kafın bütün gücüyle yıkıcılığı ile uğraşıyor. Kuskanıyor beni ailemi. İnsan geliniyle yarışmaz kilomla yüzümle kıyafetlerimle uğraşıyor. Güzellik görecelidir ama gğzel sayılırım onu bike o kadar kıskanıyor ki bana güzel diyen herkesin bir zmnlar bende gözü olduğunu söylüyor eşimin tanında. Kadınsa oğluna yeğenine düşünüyor felan diyor. Sürekli uğraşıyor kavga arasında sen iyi bilirsin sürtmeleri diyor sürtük demeye çalışıyor sadece anemlere gittiğim için amcamoğullarıyla aynı binadayız onlarla yakıştırıyor. Ahlaksız bir kafın. Eşim de artık ikinizden de tiksiniyorum dedi. Bize bunu ikinci defa yapıyor. Bıktım artık çocuğu bahane edip yüzsüzce tekrar hayatımıza girip bizi birbirimize karşı nefret ettirecek. İnsan istemese de meselelerden etkileniyor. Normalde eşimle sorunumuz yok
Canım sen ikeanın mama sandalyesini almıştın değil miKızlar ebebek te indirim günleri başlamış yine haberiniz olsun. Mama sandalyesi almayanlar için de joie düşünen varsa 24 ünde %24 indirim varmış joie de.
Eki Görüntüle 2082201
Yaaa ama ya çok mantıklı ve çok fenasın kız :) ama bizim gurur abidesi benim duruma bakmıyor genelde ya baktığını görürsem hiç olacak iş mi :))) yapam dur cicili bicili teyzesinin aldığı üstü ile :)
Yaa kıyamam sana da bebeğe de insanda annelik vicdanı olunca böyle oluyor, şimdiniyi heralde bebekk canım benim de en çok korktuğum şeydir..Kızlar oglumu arada bizim yatak geniş diye oraya koyup hemen lavaboya gidip geliyordum bugün de yaptım hemen elimi yikayip gelecektim yuvarlana yuvarlana düşmüş yataktan hemen kucagima aldim sustu ama ben hala ağlıyorum nasil böyle biseye sebep oldum çok sinirliyim kendime. Size tavsiyem 2 sn bile koltik yatak vs bir yerde birakmayin sakın. Doktora gittik muayenede bir sıkıntı yok denildi hemen röntgene almiyorlarmis radyasyondan dolayı. 2 saat gözet hareketlerinde farklılık hissedersen bakalim dediler. Çok üzgünüm kendimi affedemiyorum