temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aa teşekkür ederim bu çok iyi fikirmiş

Sağol cnm İnş. Paylaşacağım burda.

Biz de ayni durumdayiz canim bugun gittik doktora cok fazla oksuruyodu. Grip olmus kotu bir virusten dedi, oksuruk surubu verdi bi de burun damlasi verdi. Acik havaya cikar dedi. Kimseye opturtme dedi. Insallah gecer seninki de benimki de :/
Canim mesajını şimdi gördüm.oğlum hala oksuruyo biz atibiyotik bide oksuruk sorubu kullanmak zorunda kaldık yavrum cok kötü oksuruyo hala devam ediyo rabbim sizede sifa versin iyi olursunuz inssallah

Ay canim sok oldum okuyunca o nasil bir insanmis ya. Esin de annesinin ne mal oldugunu biliyordur ama anne sonucta napsin atsa atamaz satsa satamaz. Sen esinle araniza girmesine izin verme. Sogukluk gecer bir sure sonra. Aman uzak dursun oyle insanlar ya yuvalarimizdan :/
Oglusunun ameliyatlari da cok guzel gecer insallah. Sikma canini. Sen iyi ol ki bebisinin yaninda olup onu koru destek ol. Alp hasta oldu diye ben kendimi o kadar uzdum ki sonra kendim hasta oldum. E kim bakicak o zaman cocuga? Hemen toparladim kendimi artik. Sen de iyi ol oglusun icin. O kv ni de Allaha havale et. Ah nedir bu kvlerden cekilenler ya.

Bu 6. Ay aşıları 6. Ayin içinde yapilmasi gerekiyor değil mi mantiken. Biz bu ayin sonunda 6 ayi bitiriyoruz ama bir sonraki aşı tarihimiz 8 ocak. Bir yanlışlık yapılmış olabilir mi yoksa normal mi bilemedim sizin tarihler nasıl

Altıyı bitirip 7 ye girerken 6 aylık oluyor ya bebiş o zaman yapıyorlar canım. Bizim 16.06 doğum 15.12 de aşı yaptılar. Ne zaman doluyor 6. Ayınız?

Allah biliyor cnm kimin yüreğinden be geçtiğini. Yuvamdan elini çekecek artık inşallah. Eşim biran önce birşeyler yapmalı yoksa bizi daha çok üzer. Çocuğum için üzülmemeye çalışıyorum.

Bence agiz aradi yolculuk kötü demeni bekledi ben senin yerinde olsam cektigim videoyu whatshap a durum yaparım
Yaaa ama ya çok mantıklı ve çok fenasın kız :) ama bizim gurur abidesi benim duruma bakmıyor genelde ya baktığını görürsem hiç olacak iş mi :))) yapam dur cicili bicili teyzesinin aldığı üstü ile :)

Keşke kv yi boşayabilsek defolsun o nasıl bir anne yaa hiç mi evladının yuvasını mutluluğunu torununu düşünmez. ahh ah elden ayaktan düşünce gelinim de gelinim der de yüzüne bakan olmaz, kvye çare pek yok da kuzum inşallah eşinle iyi olursunuz önemli olan o kv ne dersen ters teper o kıskanır hep. Benimki de kıskanıyor ve gerçekten belli de ediyorlar, birşey beğense bile o beğenmedi diye çıkar ağzından, hiç üzülme. Yavruna konsantre ol

valla ben abartirim laf sokar gibi gulerim ondan sonra gorumcen ne zaman gelirsiniz bile der merak ve hasetten

Yaa kıyamam sana da bebeğe de insanda annelik vicdanı olunca böyle oluyor, şimdiniyi heralde bebekk canım benim de en çok korktuğum şeydir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…