temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hatunlar siz bebisleri kucağa yada destekle oturtmaya ne zaman basladiniz biz 4bucuk aylik olduk

Canim bilmiyorum ki kiziminki mesela kabuk baglamamis oğlumda kabuk olmus oda düşmüş iste

Bizimkinde sivilce gibi küçücük bir iz oldu ama kabuk olmadı tutmadı mı kimacaba?

Canım benimm, geçmiş olsun. İyi ki vücudun tepki vermiş de kusarak çıkarmışın. Allahım şifa versin, dikkat et kendine

E ebruu05 canım bizim de öyle. Dr sorun olmayacağını söyledi yara olmasa bile tutmuştur dedi.
@elmaslı sorun olacağını sanmıyorum ama emin olmak isterseniz verem savaşa götürebilirsiniz bir test yapıp anlıyorlar ama gerek yok demişti dr bize.

Aman bi sorun olmasın da, ben de bi yerde okumuştum bi şüphe duyuyosanız verem savaşta test yapıyorlar diye de ben de kuzumu götürmek istememiştim açıkcası, kan alıp canını acıtacaklar diye. Doktor sorun olmaz diyosa doğrudur, içimi rahatlattın canım sağol.

Rica ederim canım. Ebe yara olcak falan dedi biz de hemen olacak sandık 3. Ay kontrolünde dr a sormuştuk öyle demişti. Açıkcası mikrobun içine benim de götüresim yok hiç. Kızarıklık olduğuna göre tutmuştur diye düşünüyorum. Dr a bir gittiğinde sen de sor bakalım ne diyecek.

Kızlar oğlum bir haftadır kaka yapmadı, aklım hep bu çocuk doymuyor diyor ama öyle açlık ağlaması filanda yok yarın bir tartacağım. Mama vermiyorum sol göğsümü sağıyorum günde toplasak 80 cc filan süt çıkıyor onu veriyorum bir de sağ göğsümü emziriyorum, sizce mama vermeki miyim ? Canım çok sıkkın bu konuda, iyi de olamadım bir. Elektrijli pompa aldım canımı çok acıtıyor

Cok çabuk düştü gibi geldi kabugu bana ondan biraz evham yaptim ebemiz özellikle tembih etmisti surtmeyin kabuğu kaldirmayin diye.. kanamadi ama kipkirmizi olmuş
Yani canım biz 6 ay içindeyiz 1 ay falan oldu kabuk düşeli şu an hala kırmızı. Çocuktan çocuğa değişiyordur bence. Mesela bizim de izi çook geç belirginleşti bende evham yapmıştım o zaman

• Canım öncelikle çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize ben bayadır hemotolojiye gide gele yoruldum. 16 üstündeydi canım 3. Tahlilimde sonra tekrar emin olmak için baktılar 15.5 e düştü. Doktor tam sınıra düşmüş kendiliğinden düşme eğilimi var biraz bekleyip öyle karar verelim kan boşaltmaya dedi. Ama bence 2 haftada birçok kez tahliller yüzünden düştü değerim çünkü ağrılarım hala şiddetli bir çözüm bulamadık hala... İlaç da kullanamazmışım emzirmekten dolayı. Sonuç şu ki sonuç yok ağrılarım şiddetle devam ediyor 1 ay sonra tekrar bakılacak canım. Bir de değerlerin sınırları hakkında herkes farklı aralıklar söylüyor ama som doktorum başhekimdi

A
ylık kilo artışı nasıl? Bir göğüsten günlük 80 cc çok az benim şahsi fikrim. Çünkü o sadece bir öğün olabilir. Öteki de aynı sütü üretiyorsa bebeğinin kilo alması durur diye düşünüyorum. Tüm bunlara rağmen kilo alıyorsa sıkıntı yoktur.
Bnm ilk başlarda o kadar geliyordu mama takviyesi yapıyordum. Sonra bebeğim kilo almaya başladı mama bıraktık sadece anne sütü verdik. Normal kilo aldı.

Hatunlar siz bebisleri kucağa yada destekle oturtmaya ne zaman basladiniz biz 4bucuk aylik olduk baldan_madam C Chen31 ohdude elmol
Canım ben bir aydır kucakta hafif oturur gibi tutuyordum. Dr 4. Ay muayenede destekli oturmaya hazır kucakta hafif hafif oturtabilirsiniz demişti ama ben oturtmamıştım. 5. Aya gelince artık oturtmayınca sinirleniyordu kucakta oturtmaya başladım ufak ufak. Bir haftadır da mama sandalyesinde arkası yatık şekilde oturtuyorum. Kendi yönlendiriyor zaten hareketleriyle.

ohdude canım sağarak çıkan miltar bir ölçü değil. Bebek çıkandan çok daha fazlasını emebilir. Günde 80 cc süt çıksa sence durur mu o bebek sürekli huzursuz olur ağlar. Önemli olan çişli bezleri onda azalma var mı? Varsa doymuyordur. Bir de dediğin gibi kilosuna bak. Ona göre karar ver. Sağdığın sütü baz alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…