- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.081
Maşallah, Allahım hayırlı ömürler nasip etsin canımPambıkk kızımmm
Bizimkinde sivilce gibi küçücük bir iz oldu ama kabuk olmadı tutmadı mı kimacaba?Canım bir ara kızarmıştı ama sonra hiç dikkatimi çekmedi. Ben de merak ettim şimdi bak uyumasa bakardımama kabuğun düşmesi normal. Hemşire bize kızarıp yara olacak kabuk tutacak kabuğu düşüp izi kalacak demişti. İyileşmiş sizinki. Hadi geçmiş olsun
Canım benimm, geçmiş olsun. İyi ki vücudun tepki vermiş de kusarak çıkarmışın. Allahım şifa versin, dikkat et kendineKizlar dun besin zehirlenmesi gecirdimbozuk makarna yemisim, geceden yapmistim buzdolabina koymayi unutmusum, oglen de yiyivereyim dedim Alp izin vermiyo yemek yapmama zaten, sonrasi fena oldu. Kusa kusa icim cikti neyse ki midemi yikamadilar, serumla hallettik ve yine antibiyotik kullanmak zorunda kaliyorum tabi o kotu oldu yavrusuma siz de dikkat edin yediklerinize bundan sonra yemekleri gunluk yapip yicem
Bu arada T Titizz1 dun kan degerlerime baktilar hemoglobin 14.4 cikti ust sinir 16.5 mus. Benim hep 9 10 olurdu son zamanlarda yukselsin diye hep kirmizi et yedim faydasi oldu sanirim. Simdi hiic usumuyorum bu havada kisakollu ustune mont giyip cikiyorum cok supermis boyle yasamak :) senin de 14 demistin ya sanki, benim normalmis yani..sende gelismeler neler? Bir sonuc cikti mi?
Aynen canım, benim bebişimde de küçücük bi kırmızılık var. Ne iltihaplanma ne kabuk hiçbiri yok. Ben de bi sorun mu var diye düşündüm de umarım yoktur.Bizimkinde sivilce gibi küçücük bir iz oldu ama kabuk olmadı tutmadı mı kimacaba?
Aman bi sorun olmasın da, ben de bi yerde okumuştum bi şüphe duyuyosanız verem savaşta test yapıyorlar diye de ben de kuzumu götürmek istememiştim açıkcası, kan alıp canını acıtacaklar diye. Doktor sorun olmaz diyosa doğrudur, içimi rahatlattın canım sağol.
Senin calisma saatin azmis canim, okulda 10 da sagsan onu ertesi gun icirsen de olur depolamana gerek yok bence.Ben 8:30 da gidip 12de geleceğim sence sağıp depolayayım mı?Gitmeden emzirsem 10 gibi araöğün alsa geriye 2saat kalıyo bizimki şubatta 8.ayına gircek
Rica ederim canım. Ebe yara olcak falan dedi biz de hemen olacak sandık 3. Ay kontrolünde dr a sormuştuk öyle demişti. Açıkcası mikrobun içine benim de götüresim yok hiç. Kızarıklık olduğuna göre tutmuştur diye düşünüyorum. Dr a bir gittiğinde sen de sor bakalım ne diyecek.Aman bi sorun olmasın da, ben de bi yerde okumuştum bi şüphe duyuyosanız verem savaşta test yapıyorlar diye de ben de kuzumu götürmek istememiştim açıkcası, kan alıp canını acıtacaklar diye. Doktor sorun olmaz diyosa doğrudur, içimi rahatlattın canım sağol.
Yani canım biz 6 ay içindeyiz 1 ay falan oldu kabuk düşeli şu an hala kırmızı. Çocuktan çocuğa değişiyordur bence. Mesela bizim de izi çook geç belirginleşti bende evham yapmıştım o zamanCok çabuk düştü gibi geldi kabugu bana ondan biraz evham yaptim ebemiz özellikle tembih etmisti surtmeyin kabuğu kaldirmayin diye.. kanamadi ama kipkirmizi olmuş
Kizlar dun besin zehirlenmesi gecirdimbozuk makarna yemisim, geceden yapmistim buzdolabina koymayi unutmusum, oglen de yiyivereyim dedim Alp izin vermiyo yemek yapmama zaten, sonrasi fena oldu. Kusa kusa icim cikti neyse ki midemi yikamadilar, serumla hallettik ve yine antibiyotik kullanmak zorunda kaliyorum tabi o kotu oldu yavrusuma siz de dikkat edin yediklerinize bundan sonra yemekleri gunluk yapip yicem
Bu arada T Titizz1 dun kan degerlerime baktilar hemoglobin 14.4 cikti ust sinir 16.5 mus. Benim hep 9 10 olurdu son zamanlarda yukselsin diye hep kirmizi et yedim faydasi oldu sanirim. Simdi hiic usumuyorum bu havada kisakollu ustune mont giyip cikiyorum cok supermis boyle yasamak :) senin de 14 demistin ya sanki, benim normalmis yani..sende gelismeler neler? Bir sonuc cikti mi?
ylık kilo artışı nasıl? Bir göğüsten günlük 80 cc çok az benim şahsi fikrim. Çünkü o sadece bir öğün olabilir. Öteki de aynı sütü üretiyorsa bebeğinin kilo alması durur diye düşünüyorum. Tüm bunlara rağmen kilo alıyorsa sıkıntı yoktur.Kızlar oğlum bir haftadır kaka yapmadı, aklım hep bu çocuk doymuyor diyor ama öyle açlık ağlaması filanda yok yarın bir tartacağım. Mama vermiyorum sol göğsümü sağıyorum günde toplasak 80 cc filan süt çıkıyor onu veriyorum bir de sağ göğsümü emziriyorum, sizce mama vermeki miyim ? Canım çok sıkkın bu konuda, iyi de olamadım bir. Elektrijli pompa aldım canımı çok acıtıyor
Canım bebimki de 4ay 9 günlük oturtmuyorum. Bence benimki hazır değil bebekler kendi karar veriyormuş oturmaya hemşiresi de 6. Ay da destekli oturttur demişti. Onu bekliyorumHatunlar siz bebisleri kucağa yada destekle oturtmaya ne zaman basladiniz biz 4bucuk aylik oldukbaldan_madam C Chen31 ohdude elmol
Canım ben bir aydır kucakta hafif oturur gibi tutuyordum. Dr 4. Ay muayenede destekli oturmaya hazır kucakta hafif hafif oturtabilirsiniz demişti ama ben oturtmamıştım. 5. Aya gelince artık oturtmayınca sinirleniyordu kucakta oturtmaya başladım ufak ufak. Bir haftadır da mama sandalyesinde arkası yatık şekilde oturtuyorum. Kendi yönlendiriyor zaten hareketleriyle.Hatunlar siz bebisleri kucağa yada destekle oturtmaya ne zaman basladiniz biz 4bucuk aylik oldukbaldan_madam C Chen31 ohdude elmol