temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

elmol elmol senin süt iznin günde 1.5 saatti diye hatırlıyorum. Hamile ve emziren kadınlar günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bir yönetmelik var. Ona göre de yarım saat vermeleri gerekiyor bilgin olsun. Bizim işyerindekiler 2 saat kullanıyorlar günde. Sen de bir araştır istersen canım.
Canım zaten 8 saatten 1.5 saat az çalışıyorum yani 6.5 saat oluyor bide yarım saat verilmez hoş şuan 1.5 saati bile haftada bir iki gün ancak kullanıyorum üstelik devlet kurumundayim yoğunluktan :KK43:

Canım zaten 8 saatten 1.5 saat az çalışıyorum yani 6.5 saat oluyor bide yarım saat verilmez hoş şuan 1.5 saati bile haftada bir iki gün ancak kullanıyorum üstelik devlet kurumundayim yoğunluktan :KK43:
Ben de devlet kurumundayım. O şekilde uyguluyorlar. O izin üzerine 1.5 saat süt iznini veriyorlar. Bu şekilde uygulandığı için aklıma sen geldin söyleyeyim dedim. Sen daha iyi bilirsin.

Canım bir ara kızarmıştı ama sonra hiç dikkatimi çekmedi. Ben de merak ettim şimdi bak uyumasa bakardım:KK48: ama kabuğun düşmesi normal. Hemşire bize kızarıp yara olacak kabuk tutacak kabuğu düşüp izi kalacak demişti. İyileşmiş sizinki. Hadi geçmiş olsun :KK51:
Uyaninca bak sen :) cok sagol canim iyilesmistir inşallah

cnm ben de öğretmenim ise başlayacağım benim de tutmuyor biberonu ne yapacağız kaşıkla etkili olur mu ki
Kaşıkla çok zor oldu canım içirmesi.Kaşığı da bilmediğinden ağzını açmadı sütün yarısı dışa yarısıağzına gitti.Beni düşündürüyo bu konu.o_OBen 2.dönem başlayacağım canım sen de mi 2.dönem başşayacaksın?Sütünü sağıp buzluğa atacak mısın?

Ben de devlet kurumundayım. O şekilde uyguluyorlar. O izin üzerine 1.5 saat süt iznini veriyorlar. Bu şekilde uygulandığı için aklıma sen geldin söyleyeyim dedim. Sen daha iyi bilirsin.
Sağol canım ama nasıl oluyo ki ? Ben hamileyken de yarım gün kullanamadım neyse de şimdi bebek olunca her yolu bakıyorum süt izni olunca zaten 6.5 saat çalışma süresi benim çalıştığım kurum ona da kulp bulur, yarım gün ve üç saatten bile yarralanamadim

Canim asi demisken bebeklerimin aşı izi yeni cikmisti daha ve dün banyo yaptirirken kabugu gitmis bisey olur mu acaba cinarda nasıl oldu
Bizimkide kabuk bağladı düştü oldu bayağı hatta kanamıştı bile. Şu an hala kızarık banyo yaptırırken dikkat ediyorum ben hala canım

Kaşıkla çok zor oldu canım içirmesi.Kaşığı da bilmediğinden ağzını açmadı sütün yarısı dışa yarısıağzına gitti.Beni düşündürüyo bu konu.o_OBen 2.dönem başlayacağım canım sen de mi 2.dönem başşayacaksın?Sütünü sağıp buzluğa atacak mısın?
daha hiç süt sagip koymadım buzluğa evt ben de ikinci dönem başlarım ins. görümceler o zamana kdr ek gıdaya da geçersin sağma dediler ama inş pişman olmam. bebişim istahli.

Bizimkide kabuk bağladı düştü oldu bayağı hatta kanamıştı bile. Şu an hala kızarık banyo yaptırırken dikkat ediyorum ben hala canım
Cok çabuk düştü gibi geldi kabugu bana ondan biraz evham yaptim ebemiz özellikle tembih etmisti surtmeyin kabuğu kaldirmayin diye.. kanamadi ama kipkirmizi olmuş

Kizlar dun besin zehirlenmesi gecirdim :KK43: bozuk makarna yemisim, geceden yapmistim buzdolabina koymayi unutmusum, oglen de yiyivereyim dedim Alp izin vermiyo yemek yapmama zaten, sonrasi fena oldu. Kusa kusa icim cikti neyse ki midemi yikamadilar, serumla hallettik ve yine antibiyotik kullanmak zorunda kaliyorum tabi o kotu oldu yavrusuma :KK43: siz de dikkat edin yediklerinize bundan sonra yemekleri gunluk yapip yicem :KK43:
Bu arada T Titizz1 dun kan degerlerime baktilar hemoglobin 14.4 cikti ust sinir 16.5 mus. Benim hep 9 10 olurdu son zamanlarda yukselsin diye hep kirmizi et yedim faydasi oldu sanirim. Simdi hiic usumuyorum bu havada kisakollu ustune mont giyip cikiyorum cok supermis boyle yasamak :) senin de 14 demistin ya sanki, benim normalmis yani..sende gelismeler neler? Bir sonuc cikti mi?

Kizlar dun besin zehirlenmesi gecirdim :KK43: bozuk makarna yemisim, geceden yapmistim buzdolabina koymayi unutmusum, oglen de yiyivereyim dedim Alp izin vermiyo yemek yapmama zaten, sonrasi fena oldu. Kusa kusa icim cikti neyse ki midemi yikamadilar, serumla hallettik ve yine antibiyotik kullanmak zorunda kaliyorum tabi o kotu oldu yavrusuma :KK43: siz de dikkat edin yediklerinize bundan sonra yemekleri gunluk yapip yicem :KK43:
Bu arada T Titizz1 dun kan degerlerime baktilar hemoglobin 14.4 cikti ust sinir 16.5 mus. Benim hep 9 10 olurdu son zamanlarda yukselsin diye hep kirmizi et yedim faydasi oldu sanirim. Simdi hiic usumuyorum bu havada kisakollu ustune mont giyip cikiyorum cok supermis boyle yasamak :) senin de 14 demistin ya sanki, benim normalmis yani..sende gelismeler neler? Bir sonuc cikti mi?
Geçmiş olsun canım. Geceden öğlene bu havada bozulmaz ki allah allah. Bununla geçmiş olsun.

Sağol canım ama nasıl oluyo ki ? Ben hamileyken de yarım gün kullanamadım neyse de şimdi bebek olunca her yolu bakıyorum süt izni olunca zaten 6.5 saat çalışma süresi benim çalıştığım kurum ona da kulp bulur, yarım gün ve üç saatten bile yarralanamadim
Öyle bir eğilimleri varsa kulp bulurlar canım. Allah yardımcın olsun.

Ben de öyle yani yarım gün oluyo_Okul başlayana kadar 7.ayı biticek benim kızımın.Sağıp bırakmaya gerek olmaz mı?
Canim ben ogretmen degilim ama universitedeyim ogretmen sayilirim :) ben de 2. donem baslicam 5 subatta baslicak donemimiz, oglum 6.5 aylik olcak. 4 gun 8.30-14.30 arasi iste olcam. Sagmaya basladim ben 2 gundur. Zaten surekli emdigi icin cok az cikiyo butun gun 80 - 90 biriktebiliyorum. Ek gida tadimlik olcagi icin sagmak lazim bence.

Canim ben ogretmen degilim ama universitedeyim ogretmen sayilirim :) ben de 2. donem baslicam 5 subatta baslicak donemimiz, oglum 6.5 aylik olcak. 4 gun 8.30-14.30 arasi iste olcam. Sagmaya basladim ben 2 gundur. Zaten surekli emdigi icin cok az cikiyo butun gun 80 - 90 biriktebiliyorum. Ek gida tadimlik olcagi icin sagmak lazim bence.
Ben 8:30 da gidip 12de geleceğim sence sağıp depolayayım mı?Gitmeden emzirsem 10 gibi araöğün alsa geriye 2saat kalıyo bizimki şubatta 8.ayına gircek

Pambıkk kızımmm

Eklentiler

• IMG_20171212_210110595.jpg
    IMG_20171212_210110595.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 55
Canım bir ara kızarmıştı ama sonra hiç dikkatimi çekmedi. Ben de merak ettim şimdi bak uyumasa bakardım:KK48: ama kabuğun düşmesi normal. Hemşire bize kızarıp yara olacak kabuk tutacak kabuğu düşüp izi kalacak demişti. İyileşmiş sizinki. Hadi geçmiş olsun :KK51:[/QUOTE
@elifsami ve baldan_madam, kızlar bana da hemşire kızaracak yara olacak ve kabuk düşecek demişti. Benim en son baktığımda sadece ufak bi kızarıklık vardı öyle kabuk bağlayıp atacak bişey gibi değil. Bizim aşının gidişatında bi terslik mi var acaba.
@Elifsami, senin bebiş ne kadarlıktı. Benimki 5 ay 10 günlük, aşı yerinin öyle olması sence normal mi?

X