- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.021
Canım hiiiç kafana takma rahat ol ne diyorlarsa hee de geç.Eskiden ben de sinirimden ölüyodum söylenenlere şimdi he he diyorum.Hem kafam rahat hem karşı taraf kırılmıyo.Misal geçenlerde annemlerin gününe gittim o çok bilmiş teyzelerden biri ne dese beğenirsin?Sen bu çocuğa accık accık yemeklerin sularından ver.Kafamdaki tüm tüyler attı ama he tamam dedim geçtim.Sen annesin bebeğin için en iyisini sen bilirsin.Gerisi fasa fiso.Hem pimpirikliysen bile kendi çocuğuna pimpirikleniyosun onlara ne?Kızlar nasılsınız? Kafayı yiycem ben yaaaa ! Ben mi abartıyorum çevremizde ki çok bilmiş insanları. Birine patlıycam yakındır valla kimseyi kırmakta istemiyorum ama ne bu ya.. ne insanlar var eminim aramızda da var çok pimpirikli çok çok hassas davranan inanın o kadar hassasta davranmıyorum ama birsürü laf işitiyorum eleştiri yiyorum etrafımdan.. sadece bebeğime bilinçlenerek bakmaya çalışıyorum. Evet annelerimiz bizi büyütmüşler tecrübeleri var elbette ama herkesin her bildiği doğru mu Allah aşkına çocuk büyüttüler diye kendilerini herşeyin en iyisini bilen kişi ilan ediyorlar.. eşimin teyzeleri olsun en ufak bişeyde bu kadar pipiriklenme bilmem ne iyide ben çocuğumla ilgileniyorum ya bunun adı artık pimpirik olmuş. Ablam çok kibar yetiştirme, her ağladığında alma, anne sütü ile beraber mama da ver bak nasıl kilo alıyo diyo.. kimisi doktora sen ne bakıyorsun diyo ama en ufak birşeyde doktora koşuyo.. Eşimin bayan yaşça da büyük arkadaşları var malum ek gıdaya az kaldı ya fikir alayım dedim salaklık bende ek gıda için önereceğiniz birşey var mı almam gereken dedim. Anaaam ne kadar abartıyormuşum ne olacakmış cezvede yapsam bile olurmuş.. ben diyorum ki yüzünden öpmüyoruz başından falan öpebiliriz neler neler ben böyle yaparsam bebeğim sevgisiz büyürmüş yanlışmış pişman olurmuşum ve güzellikle değil eleştirirce konuşuyorlar sanki birtek senin çocuğun var sadece sen doğurdun der gibi davranıyorlar.. bence doğru değil bi bebeği yüzünden ağzından öpmek sevgi bu şekilde gösterilmiyo sadece diyorum. Bebekler bizden gelen virüslerle hastalıkla baş edebilecek kadar güçlü değiller diyorum. Eee böyle bağışıklık kazanır diyorlar. Ya ben böyle büyütüyorum biraz saygı! Yeminle cinlerim tepeme çıktı. Hani çok pipiriklensem tmm diycem ama ben korumaya çalışıyorum ve bilinçli bi şekilde yetiştirmek istiyorum. Ne yapmalıymışım biliyor musunuz? Saldım çayıra mevlam kayıra
Yardımmmm ;(