Çok sağ ol canım.İyi yapmışsın mutlaka boşalt memeyi mastit denen şey kolay da bu apsenin niyeti çok bozuk. İnşallah ya tekrarlamısndan korkuyorum şimdi bu acıyı yaşadım biliyorum tekrar nasıl yaşarım? yok belki de cesaret edemem.
İnşallah son olur canım. Bugün pansuman için açtık ben şok resmen belediye çukuru gibi delik var memede orası kapanır mı? Ne zaman kapanır? Allah bilir. Birde kayınpedrim acilde çalıştığı için ben yapim demiş pansumanı oha dedim meme bu meme :) neyse kendim yaptım sıkıntı olmadı olmaz da inşallah. Şu an oranın ağrısı azaldı ama emzirirken çok güçlük çekiyoruz yenidoğduğu zaman geri döndüm meme ucum yara kalkan takıyorum..ayva çekirdeği.. lansinoh krem.. boşaltmam da lazım pompayla çekerken normalde canım acımaz ama meme ucu yara olduğundan onun acısı çıktı başıma sertlikten bebek zor kavrıyor tam boşaltamıyor. Allah ım şu günler bir geçseydi. Topiğin küçük emrahı benim herhalde dert başımdan eksik olmuyor
Ay aynen canım yaa bebeğime tulum şapka dökülmeyen mama kabı filan aldım türkiyede anasının gözü fiyat.
Trendyoldan alsam ordan bile daha geç gelir. Aslında sıkıntı türkiyede gümrükte işler doğru düzgün yürüse bu kadar bile sürmez :)
Amin canım Öyle valla Rabbim beterinden korusun inşallah yoluna girerrrr Allah ımmmm
11.11 on birinci ayın on biri :) yani on bir kasımda sabahtan alşama kadar aliekspreste deli indirim oluyor herşey neredeyse yarı fiyatı. sepete attık attık bir sürü ürün 11 kasımda aldık kâra geçtik. Kehribar kolye aldım bebeğe bir takım şeyler tekefon kılıfı oyuncak vs. Türkiyede pahalı olup orada uygun olan şeyler. O gün türk sitelerinde de deli indirim oluyor n11de de mesela sudocrem pişik kremi yarı fiyatına inmişti öyle :)