- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.041
Aynen tembel paşa bunlarAy işte oğlan aynı benimki. iyi zamanına denk gelirse bi 15 sn falan çabalıyo bu oğlanlar tembel mi çıktı ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen tembel paşa bunlarAy işte oğlan aynı benimki. iyi zamanına denk gelirse bi 15 sn falan çabalıyo bu oğlanlar tembel mi çıktı ne
Demeki sadece benim cevremde degil bu tiplerden biraz rahatladim bana da azcik azcik peynir ver diyen oldu ev ziyaretine gittigim komsum hihi dedim gectim. Hatta birisi benim kizin 40i yeni cikmisti teyzem aci biber tursusunun suyundan tattirdi simdi hic yemek ayirt etmiyo deyince gozlerim faltasi gibi aayrildi ama yine de bisey demedim sabirli insanim vesselamCanım hiiiç kafana takma rahat ol ne diyorlarsa hee de geç.Eskiden ben de sinirimden ölüyodum söylenenlere şimdi he he diyorum.Hem kafam rahat hem karşı taraf kırılmıyo.Misal geçenlerde annemlerin gününe gittim o çok bilmiş teyzelerden biri ne dese beğenirsin?Sen bu çocuğa accık accık yemeklerin sularından ver.Kafamdaki tüm tüyler attı ama he tamam dedim geçtim.Sen annesin bebeğin için en iyisini sen bilirsin.Gerisi fasa fiso.Hem pimpirikliysen bile kendi çocuğuna pimpirikleniyosun onlara ne?
insallah canim ☺Bende polar batraniyemizi sereyim soyle sere serpe yuvarlanalimYaptır canım. Ben iki gündür yaptırıyorum. Yere kalınca polar serdim üstünde beraber yuvarlanıyoruz :) inşallah işe yarar :)
Doğru söylüyorsun canım. Ben de çok takılmıyorum onu yaptı bunu yapmadı diye aslında. Prematüre bebeklerde nörolojik sorunlar gelişebiliyormuş. Ondan dolayı herkes dönüyor ediyor yazınca tedirgin oldum. Yoksa her bebek farklı kimi bazısını erken yapar bazısı geç. O anlamda sorun etmiyorum. Dediğin gibi cts dr a sorayım içim rahat etsin. Teşekkür ederim:)
Canım sen ikizlere nasıl başa.cıkıyorsun?? Valla cok merak ediyorum. tek çocuk bile o kadar yoruyor kii bi daha yapar mıyım bilemiyorum.. Sabahtan akşama bir koşturmaca yemek temizlik bebek bakımı . Bende mi bir sıkıntı var arkadaşlar yoksa herkes böyle mi??Canim cocuktan cocuga fark var bizimkiler ikiz oldugu halde farklilar mesela kiz cok az yana donebilio yüzüstü yatiriyorum kafasini dik tutuyo yorulunca yana dönüp eline bakio oglan da tık yok yüzüstü yatiriyorum 5saniye sonra feryat figan
canim benim kv vardi ben sadece bebeklere baktim...kendi sacimi bile firsat bulup toplayamiyorum tum gun pijamayla geziyorum evde dusa gece tam olarak uyuduklarinda giriyorum zira benim bebeklerin gündüz uykusu yok sürekli sallamam gerekiyor tracy nin uyku metodunu cok istiyorum uygulamak ama ikiz olunca nasil yaparim bilemedim simdi kv de yok aksam 8/9gibi uyuyo benim minikler islerimi o ara yaparim diye düşündüm bakalim ne olucakCanım sen ikizlere nasıl başa.cıkıyorsun?? Valla cok merak ediyorum. tek çocuk bile o kadar yoruyor kii bi daha yapar mıyım bilemiyorum.. Sabahtan akşama bir koşturmaca yemek temizlik bebek bakımı . Bende mi bir sıkıntı var arkadaşlar yoksa herkes böyle mi??
Alıcaz canım yakında henüz seçmedik :)Gerçekten mi?ayy kıyamam kuzuya:) Aldınız mı peki mama sandalyesi?Bİzimki daha tam dik oturamıyor oyüzden daha almadık biz.
Acı biber turşusu mu pardon da yuhh artıkDemeki sadece benim cevremde degil bu tiplerden biraz rahatladim bana da azcik azcik peynir ver diyen oldu ev ziyaretine gittigim komsum hihi dedim gectim. Hatta birisi benim kizin 40i yeni cikmisti teyzem aci biber tursusunun suyundan tattirdi simdi hic yemek ayirt etmiyo deyince gozlerim faltasi gibi aayrildi ama yine de bisey demedim sabirli insanim vesselam
Canım faydası oldu mu bilmiyorum da izim kanepe biraz eğimli altını orada değiştiriyordum eğimden dolayı pat dönüyordu sürekli öyle alıştı bence şu an 5 ayına bir hafta kaldı yaklaşık 1 aydır da yerde dönüyor yuvarlanıyor. Eğimli bir yerde dene istersenKızlar bebekleri karşılaştırmak doğru değil biliyorum ama acaba ben eksik birşeyler mi yapıyorum kaygısına kapıldım. Bizim çınar oğlan hiç dönmüyor. Sadece dün denemek için yüzüstü yatırdım yuvarlandı bir kere. Yüzüstü durmayı hiç sevmiyor. Sırtüstü koyunca da dönmedi hiç. Yatarken yarım mekik kalkıyor ama dönme hiç yok. Sizinkiler ne durumda? Acaba ben eksik birşey mi yapıyorum neler yapıyorsunuz gün içinde? Daha erken mi yoksa dr a sormalı mıyım bunu? Cts günü 6 aylık olacak. Doğuma göre de 4 aylık şuan yaklaşık.
41. Haftada sezeryan ile doğduKaç haftalık doğduğunu da yazar mısın canım bu mesajı alıntılayarak.
Melis venüs 11.07
Maşallah çok erken başlamış canım. Ben de yerde oynatıyorum bir iki gündür. Yüzüstüden sırtüstü dönüyor uğraşırsa. Ama sırtüstü koyunca dönemiyor hiç. Tahminim ayaklarını kaldırmayı beceremediği için dönemiyor :) eğimli de deneyim canım sağolCanım faydası oldu mu bilmiyorum da izim kanepe biraz eğimli altını orada değiştiriyordum eğimden dolayı pat dönüyordu sürekli öyle alıştı bence şu an 5 ayına bir hafta kaldı yaklaşık 1 aydır da yerde dönüyor yuvarlanıyor. Eğimli bir yerde dene istersen
Allah kolaylık versin canım büyüdüklerinde de cok güzel olurcanim benim kv vardi ben sadece bebeklere baktim...kendi sacimi bile firsat bulup toplayamiyorum tum gun pijamayla geziyorum evde dusa gece tam olarak uyuduklarinda giriyorum zira benim bebeklerin gündüz uykusu yok sürekli sallamam gerekiyor tracy nin uyku metodunu cok istiyorum uygulamak ama ikiz olunca nasil yaparim bilemedim simdi kv de yok aksam 8/9gibi uyuyo benim minikler islerimi o ara yaparim diye düşündüm bakalim ne olucak
Amin canim inşallah :) tek tesellim buyumeleri zatenAllah kolaylık versin canım büyüdüklerinde de cok güzel olur
Bizimki ayaklarını tutmayı altımı değiştirirkrn öğrendi canım. Hatta ilk dönme çabalarını ayaklarından tutup destek alarak yapıyordu. O yüzden dediğin doğru ayaklarını tutsun başlar hemen dönmeye :)Maşallah çok erken başlamış canım. Ben de yerde oynatıyorum bir iki gündür. Yüzüstüden sırtüstü dönüyor uğraşırsa. Ama sırtüstü koyunca dönemiyor hiç. Tahminim ayaklarını kaldırmayı beceremediği için dönemiyor :) eğimli de deneyim canım sağol
Canim asi demisken bebeklerimin aşı izi yeni cikmisti daha ve dün banyo yaptirirken kabugu gitmis bisey olur mu acaba cinarda nasıl olduKızlar daha yaptıran yoktur ama randevu alırken söylemişlerdir belki ebeler. 6. Ay aşısından sonra da banyo yasak mı? Ona göre ayarlıycaz banyo iki günde bir yapıyoruz normalde.
Canım bir ara kızarmıştı ama sonra hiç dikkatimi çekmedi. Ben de merak ettim şimdi bak uyumasa bakardım ama kabuğun düşmesi normal. Hemşire bize kızarıp yara olacak kabuk tutacak kabuğu düşüp izi kalacak demişti. İyileşmiş sizinki. Hadi geçmiş olsunCanim asi demisken bebeklerimin aşı izi yeni cikmisti daha ve dün banyo yaptirirken kabugu gitmis bisey olur mu acaba cinarda nasıl oldu