temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Arzustokrasi canım ben bu tracy hogg un kitaplarini almayı düşünüyorum ama şu an 6. Ayin içindeyiz sence bundan sonra da faydası olur mu bu kitaplarin. Yani uyutma düzeni falan uygulanabilir mi hala? Bide blw kitabi almayo düşünüyorum onlarla beraber. Sanırım o da 1 tane var kitap emin değilim. Yani blw için 1 kitap var sanırım

Arzustokrasi canım bir de emzik veriyorsun ya uyuturken onunla uyuduğu zaman ağzından çekiyor musun emzigi yoksa birkaiyorsun onunla mi uyuyor hep

Keşke şu blw ile ılgili bir başlık açan olsa da gitsek 6 ayi bitirmemize az kaldı ben çok endiseliyim bu beslenme konusunda. Ne kadar bilgi varsa hepsini bilmek istiyorum resmen. Nasıl başlayacağım neyle başlayacagim doğru yöntem nedir bilmiyorum be kendime stres yapıyorum sanırım. Facebookta varmış sanırım sayfa ama ben facebook kullanmiyorum o yüzden sanırım kitabi alacağım

Canım ben kitabı okuyorum şuan. Gayet güzel anlatmış. Ama face sayfası çok daha yararlı. Sahte hesap aç başka bir isimle onunla katıl istersen. Videolar linkler bilgiler çok faydalı. Takıldığın yerde post açıp da sorarsın. Listeler de var hangi besinlerle başlayıp hangisiyle devam edeceğin mevsime uygun sebze meyveler. Hangi gıda kaçıncı ayda verilir. Bir de en güzeli bir sürü tarif paylaşıyorlar

Ben de okuyorum şuan blw kitabını ama yinede aklıma takılan yerler oluyo.10 gün sonra filan başlayacağım ekgıdaya.Bi başlık açaak bencede güzel olur

Canım kitap 1 tane var değil mi yoksa seri falan var mı? Bide adı ne facebookta o sayfanın canim :)

Ben de okuyorum şuan blw kitabını ama yinede aklıma takılan yerler oluyo.10 gün sonra filan başlayacağım ekgıdaya.Bi başlık açaak bencede güzel olur
Bu akşam açmayı düşünüyorum cabım. Çınar uyuyunca. Etiketlerim sizi yoplaşırız orda da

Canım kitap 1 tane var değil mi yoksa seri falan var mı? Bide adı ne facebookta o sayfanın canim :)
1 tane canım. Blw türkiye. Ama girişteki soruları doğru cevaplamayınca almıyırlar. Sınavı geçmen lazım ona göre

Kesinlikle faydası olur kuzum zaten gelişime gore öneriler var WC eğitimi 3 yaşına kadar davranış sorunlarına filan değinmiş bende daha okumadim oraları ama şöyle üstten bi baktım tutar bu yöntemler bu arada nette arastirirsan set halinde olanı al bence DVDleride varmış bulamıyorum ben o DVDleri tek satilmiyo galiba kahroluyorum resmen istiyorum o dvdleri banenesi sirf onlar için bidaha kitap alasim var yaa.. blw yi bende alacağım sanırım bide tariflerin olduğu kitaplar çıkmış öyle gördüm sanki.. Ay bizim bebislerimiz büyüdüler de ek gidalarami baslicaklar yaaa

Arzustokrasi canım bir de emzik veriyorsun ya uyuturken onunla uyuduğu zaman ağzından çekiyor musun emzigi yoksa birkaiyorsun onunla mi uyuyor hep

Uyuduğu zaman kendi atıyor çoğu zaman atmassa ve gevşek bulursam ben çekip alıyorum ama bazen yapışıyor ona emziği çekince kafada beraberinde geliyo öyle olunca bırakıyorum

baldan_madam canım nasılsın? Çınar kuzu nasıl oldu, inşallah daha iyidir. Tekrar geçmiş olsun, Allahım büyük düğününü de görmeyi nasip etsin. Blw ile ilgili başlık açacam demişsin, açtın mı? Açtığında beni de etiketlersen sevinirim :)
Tatlı annişler, herkese benden selam

teşekkür ederim canım daha iyi çok şükür acılı ağrılı günler bitti :) dikişler kaldı bitek ama huzursuzluk yapmıyor.
sen nasılsın? kuzucuk nasıl? konuyu şimdi açtım linkini paylaştım yukarıda :) kaç gün kaldı sizin?

Tamam canım, teşekkürler link için :) sevindim çınarın iyi olmasına da. Daha da iyi olur inşallah.
Benim minnak kuzum da iyi çok şükür, arada bi huy değiştiriyoruz, huysuzluk yapıyoruz da olacak o kadar. Biz 155 günlük olduk teyzesi, bir ay kadar zamanımız kaldı, şimdiden okuyup fikir edineyim istiyorum. Sağlıcakla büyütelim kuzuları inşallah

inşallah canım :) huy değişme hepsinde var saati saatini tutmuyor bizimkinin de :) az kalmış sizin de :)

Ayyy ne güzel benimkinin dişi çıkmış gibi sevindim vallaaa

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Grubumuzun ilk dişi de geldi ben bile duygulandım şuan

Bende face kullanıyordum bkw sayfası için açtım tek arkadaşım eşim ve emzirme sanatı ve blw gerçekten faydali bir sayfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…