temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

5 aylik bebekte gaz olur mu yahu? 2 gundur geceleri hep aglayarak uyaniyor ve saat basi kalkiyor :/ ek gidalara basladik ondan mi yoksa usuttu mu acaba ?
Ek gıdadan olabilir. Bebeğin vücudu besinleri sindirmeye ve tolere etmeye 6. Ay dolduktan sonra başlıyor. Ek gıdayı kesip deneyin derim. Rahatsızlığı geçiyorsa doğması gereken tarihe göre 180 dolunca başlayın ek gıdaya.

Kizlar kac gundur tasinma isleriyle ugrasiyoruz, bebekle tasinmak cok zormus :/ Alp sadece emerek uyudugu icin benden baska kimse uyutamiyo ve benden baska kimse is yapmadigi icin ev su an savas alani gibi :)
Arzustokrasi kuzum bize gel de Alp'e de egitim verelim ben kiyamiyom aglatmaya :)) senin eski halin gibiyiz su an, memeye yapisik halde. Mutluyum aslinda su an yapisik olmaktan ama ise baslayinca nasil uyutcaklar cocugumu diye uzuluyorum.
ohdude canim acaba Mertte dil/dudak bagi mi var bosaltamiyo mu memeyi? Ondan mi tekrarliyor mastit acaba. Cok gecmis olsun ya okudukca icim gidiyo cok zor gercekten. Hastane tipi pompayla sag bari medela cok iyi kiralayabilirsin. Bi de emiyosa emzir bence doktor bana da emzirme dedi ama en iyi oyle bosaliyo. Bi de tomrisin emzirme notlarini okuyabilirsin mastitle ilgili bolumu belki faydasi olur.

Kızlar ben 10 gün sonra tadımlıklara başlamayı düşünüyorum 5,5aylık oluyoruz.Ek gıdaya başlayan var mı?İlk neyle nasıl başladınız?

Helal olsin canim seninki cok ilerlemis senin icin dua ediyorum. Insallah cabucak iyilesirsin. Allah kolayliklar versin tekrar yasatmasin. Melek ogluna da saglik huzur versin canim

Kızlar iyi aksamlar oğlum da balgamlı öksürük başladı farketyım an doktora gittim akciğer filmin cektı sorun yok dedi klamer antibiyotik yazdı bı cok yerde yan etkisinin cok oldugu yazıyor bı yakınım bı kac gun once kullandığım kızarıklık yapmış bebegının yüzünde oğluma iki saat once verdim uyuyor gunduz bu kadar uyumazdı uyku yaparmıkı kullanan arkadaslar varmı

Hatunlar benim saçlar doğumdan sonra acayip dökülmeye başladı hâlâ da devam ediyor....Sizin de öyle mi

Bnm çok tüylenme ol vücudumda saçlarla beraber onlar da döküldü. Ama saç dökülmem azaldı . 5.5 aylık olduk

Aynen öyle tutam tutam gidiyor resmen
Hanimlar siz dogumdan sonra demir hapına ve decavite devam etmediniz mi?ettinizde ona ragmen mi dökülüyor?

Merhaba arkadaslar.benim.kzimda 19 temmuz dogumlu.calisiyorum.3 saatte bir sutumu sagiyorum.4 paket sut birakiyorum birde ise gelirken uyanmadiysa sagip cikiyorum.buyudukce ictigi sut miktarida artiyor veya kalorisi yetmiyor galiba daha cok icmeye basladi.gunde 6 biberon iciyor artik .Oylede olunca mecburen bir ogun mama verecegiz.sizinkiler kac ogun ve nekadar sut iciyor.bu arada ben tattiriyorum ara ara degisik seyler.Doktor onerdi ogun seklinde verme ama tattir dedi

Hanimlar siz dogumdan sonra demir hapına ve decavite devam etmediniz mi?ettinizde ona ragmen mi dökülüyor?
Ben 3 ay devam etti cnm. ona ragmen Birakinca basladi tutam tutam dokulmeye. Degerlerim iyi cikti D vitaminim biraz eksik sadece. Onun icinde gun asiri D vitamini kullaniyorum. Neden bu kadar dokuluyo anlamis degilim

Canim bişey daha aklima takıldı,sen bu akşam 9 ve 11 beslemelerini uykudan uyandırıp mı yapıyorsun?uykulu uykulu memeyi tutuyormu?normalde kendi kalksa anlarimda sen zorla uyandirmana ragmen nasil tutuyor?

Valla aynen yaa depresyona gircem nerdeyse

Ne demek tatlım size faydam olursa ne mutlu bana... Memede uyumasına izin verme canım uyukladiginan memeden al hafif dik pozisyona getir hemen gözünü acar zaten eğer uyanmassa ara ver bi altını değiştir filan öyle devam net emzirmeye.. Uyku uykuyu çekiyor hakkaten uyudukca uyuyasi geliyor iste çocukların hic uyumuyor derken bi bakiyorsun saatinde tik diye uyur hale geliyo iyice düzene girince saat gibi olcak bak gör.. :)

Şöyle el almis birileri yokmudur oralarda öyle birine okut.. Kendinde sürekli oku kuzum kendini.. Meme tas kesince napsin yavrum ememiyordurki.. başka bi doktora daha mi gozuksen kuzum yaa

Eneemmm taşınmak... bebekle hemde... Allah yardimcin olsun bacım valla gebermişindir.. Alpi içine alacak kadar büyük bi sutyen alir arasına sıkıştırıp ise gidip gelirsin artik emzik alıyordu ama alp demi rahat alistirirdin aslında sen memesiz uyumaya nolduda bu kadar memekolik oldu kız benim damat..

Canim bişey daha aklima takıldı,sen bu akşam 9 ve 11 beslemelerini uykudan uyandırıp mı yapıyorsun?uykulu uykulu memeyi tutuyormu?normalde kendi kalksa anlarimda sen zorla uyandirmana ragmen nasil tutuyor?

Tamamen uykusundayken emziriyorum kuzum o zaten kendisi hemen aliyo memeyi dudağına hafifçe dokununca aranmaya basliyo hic konusmuyoruz ses cikarmiyoruz bu saatlerde uyanmamasi icin uyku öğünü yapıyoruz yani.. Tek memeyi emip bırakıyor doyduğu zaman hic bi şekilde ağzını acamassin kitliyo resmen.. Gazını da uyudugu zaman mümkün değil cikarmiyor zaten uykuda emince çok fazla hava yutmazlarmis çıkarmaya gerek yok diyo tracyde..

Ben ek gıda serüvenine tadımlarla başladım. Şuana kadar havuç elma yoğurt tattı. Ayrıca salatalık bazen de ekmek tadıyor:) çok meraklı tatmaya ama yemeyi pek beceremedi henüz

Ben 3 ay devam etti cnm. ona ragmen Birakinca basladi tutam tutam dokulmeye. Degerlerim iyi cikti D vitaminim biraz eksik sadece. Onun icinde gun asiri D vitamini kullaniyorum. Neden bu kadar dokuluyo anlamis degilim

Yok canim ben devamm etmmedim sadece d3 alıyorum
D vitamini hem kendiniz hem bebeginiz ne kullaniyorsunuz?ben bebege devit3 veriyordum,arkadaşin biri o katki maddeli zararli olur falan dedi başka bir marka söyledi

Canim 21 ve 23 de iki kez emzirdim,ne güzel gece 1 e kadar uyudu,bi baktim gece 1 de uyandi,ıkındı falan gaz çıkardi ,kaka yapti uykusu acildi,mecbur altini temizledim,tabi tamamen uyaninca emzirdim,uyuklamaya yakin yataga koyup pşşş pşşş yaptim yarim saatte uyudu. normalde memede sızar kalırdi ama izin vermedim,bilmiyorum iyi mi yaptim?Sonra gece 3 de bi baktim gene gaz çıkarıyo gene uyandibu sefer tok diye beslemedim başladım pışş yapmaya yarim saate yakin gene ugrastim,dilim damagim şişti,migdrm bulaniyo pşşş danher gece böylemi olur ki?genelde bizimki geceleri kaka yapiyo 1 kez

Sutyen fikrini tuttum emzik baslarda aliyodu ama ben vermedim sonradan, meme reddi yapar diye zaten emzirmek icin cok cabaladim cabam bosa gitmesin dedim ama simdi de almiyo artik emzigi :/ ben hem emzik hem uyku arkadasiyim :) yeni eve bi yerleselim de uyku duzeni kascam artik yoksa ben yokken uykusuz kalcak yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…