Ne demek tatlım size faydam olursa ne mutlu bana... Memede uyumasına izin verme canım uyukladiginan memeden al hafif dik pozisyona getir hemen gözünü acar zaten eğer uyanmassa ara ver bi altını değiştir filan öyle devam net emzirmeye.. Uyku uykuyu çekiyor hakkaten uyudukca uyuyasi geliyor iste çocukların hic uyumuyor derken bi bakiyorsun saatinde tik diye uyur hale geliyo iyice düzene girince saat gibi olcak bak gör.. :)
Şöyle el almis birileri yokmudur oralarda öyle birine okut.. Kendinde sürekli oku kuzum kendini.. Meme tas kesince napsin yavrum ememiyordurki..
başka bi doktora daha mi gozuksen kuzum yaa
Eneemmm taşınmak... bebekle hemde...
Allah yardimcin olsun bacım valla gebermişindir.. Alpi içine alacak kadar büyük bi sutyen alir arasına sıkıştırıp ise gidip gelirsin artik
emzik alıyordu ama alp demi rahat alistirirdin aslında sen memesiz uyumaya nolduda bu kadar memekolik oldu kız benim damat..
Tamamen uykusundayken emziriyorum kuzum o zaten kendisi hemen aliyo memeyi dudağına hafifçe dokununca aranmaya basliyo hic konusmuyoruz ses cikarmiyoruz bu saatlerde uyanmamasi icin uyku öğünü yapıyoruz yani.. Tek memeyi emip bırakıyor doyduğu zaman hic bi şekilde ağzını acamassin kitliyo resmen.. Gazını da uyudugu zaman mümkün değil cikarmiyor zaten uykuda emince çok fazla hava yutmazlarmis çıkarmaya gerek yok diyo tracyde..