temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim kızda öyle bas bas bağırıyo çok tatlı oluyoo :)) Hele omzuma aldığımda bitane simli kazağım var ona bakıp bakıp çığlık atıyo gülüyo, annesi kurban olur onu verene :))

Yatır kaldir bugun çok zor oluyorçok agladi,canim cok sıkıldı her uyuma öncesi yarım saat agladibende agladim,kac günde alışır bu rutine canim yaa

Hatunlar benim saçlar doğumdan sonra acayip dökülmeye başladı hâlâ da devam ediyor....Sizin de öyle mi

Canim cok gecmis olsun insallah ciddi birsey yoktur. Haberdar et gelismelerden. Kan degerlerin dusugu zarar da fazlasinin zarar olacagi aklina gelmiyor insanin.

Ben yarim saate iki uç dakika kala tepesine dikiliyorum kuzum hafif kipirdanmaya başladığı an pispisliyorum yüzünü ortuyorum geri siziyor iki gündür.. Tamamen uyanınca imkânsız yarim saatten evvel uyumuyor benimde o yuzden tam uyanmadan yetişmek gerek sanırım.. Bi sefer 20 dakika sora gittim yatağından bile kaldırdım o kadar uyandırmaya çalıştım yatağına koyar koymaz devam etti uyumaya ahada ise yaradı dedim 10 dakka sora gene kalktı ya la... olayı yanlış anlamış olduğumu farkederek bu şekilde yapmaya başladım 28. Dakika hafif pispis sora baya derin bi uyku...

Canım bu kitabin serileri var galiba hangisini okuyorsun sen hepsini aldin mi

Yeni annelere mucize çözümler bide bebek bakım sorunlarına mucize çözümler var kuzum diğer kitaplarını da alacam bayiliyorum üslubuna ve tavsiyelerine... Bebek bakım sorunları olanda 3 yasa kadar önerileri var wc egitimine kadar alacaksaniz onu alin derim..

Benim kızda öyle bas bas bağırıyo çok tatlı oluyoo :)) Hele omzuma aldığımda bitane simli kazağım var ona bakıp bakıp çığlık atıyo gülüyo, annesi kurban olur onu verene :))

bende çok sevimli buluyordum basta ama sesin yüksekliği arttıkça kulak cirimlamaga başladı valla beynim ziniliyor kız...

Yatır kaldir bugun çok zor oluyorçok agladi,canim cok sıkıldı her uyuma öncesi yarım saat agladibende agladim,kac günde alışır bu rutine canim yaa

Oyy kiyamam kuzuma.. Çok zor oluyor katlanmak ağlamalarına ama onun için yapıyorsun bunu uyumayı öğrendiğinde çok daha kaliteli uyuyacak çok daha mutlu bi bebek olacak bunu düşünerek sabret kuzum genelde 3. Günden sonra baya bi yol katetmis olunuyor..

Hatunlar benim saçlar doğumdan sonra acayip dökülmeye başladı hâlâ da devam ediyor....Sizin de öyle mi

Ayy hemde nasil vallahi kemoterapi alan kanser hastaları gibiyim tutam tutam geliyo resmen hala nasıl kel kalmadim hayret diyorum... gobegimdeki tüylerde döküldü tek tesellim bu ayni performansi vücudumuzdaki diğer tüylerden de bekleriz inşallah...

Bnm çok tüylenme ol vücudumda saçlarla beraber onlar da döküldü. Ama saç dökülmem azaldı . 5.5 aylık olduk

Kızlar bir haftadır iğne yedim o kadar mama verdim oğluma doktor boşaltmadı apseyi antibiyotik verdi ama şu an resmen başa döndüm ağrıdan duramıyorum ben ne hata yapıyorum ya böyle oluyor ağlayarak emzirme moduna geri döndüm hayır sol meme resmen meme olmaktan çıktı dörtgen oldu köşeleri var sertlikten bir de kıpkırmızı oldu. Sağ meme de tık yok

Canim benim cok gecmis olsun. Allahim tez zamanda sifa versin. Tekrar gostermesin insallah. Ben eger gece boyu tek memeden emzirirsem ki bunun uyukladigim icin farketmedigimden oldugunu dusunuyorum diger gogusun ozellikle alt kismi taslasmaya basliyor. Sabah emerken acayip agriyo o gogus. Ben de daha fazla sertlesmeden once iyice emziriyorum sonra sagiyorum hemen sertlik gecmiyo ama hatta bazen aksama kadar suruyo. Aksama kadar a agirlikli sert gogsumden veriyorum siklikla da sagmaya calisiyorum. Geciyo. Hi bi de sicak havluyla kompres yapiyorum kanallar rahat acilsin diye.
Senin durum epey ilerlemis dr un ne dedi tavsiyeleri olmadi mi canim? bosalt dedi mi? Sagarken de cok acir Allah sabir versin cnm dualarim seninle cok cabuk iyilesirsin umarim

Gece beslemesi yapiyormusun canim?tracy ye göre aksam 7,5 ta cocuk uyuyacak,10 veya 11 gibi bi uyku ögünü verilecek sonra sabah 7 e kadar vurup kafayi yatacak,çok ütopik degilmi?seninki sadece meme mi emiyor yoksa mamada veriyor musun?bütün gece hic uyanmadan uyuyabiliyor mu?
Birde gunduz bebegimi emziriyorum toplamda 15-20 dakika anca emiyor sadece anne sütü aliyor,mama vermiyorum,1 saat uyanik kaliyo,aglamaya başlayinca uyutmaya götürüyorum o sürec epey ağlamakli,genelde yarim saat uyuyor geri uyaniyor ,o noktada tekrar uyutmak cok daha zor,onun yerine ben kendime göre uyarlamaya yapsam uyutmadan uyanik emme saatini beklesek olmazmiki?ilk günden iyice bocaladim keşke tracy buralarda olsaydida sorsaydik

Son düzenleme:
Hastane tipi pompayla hastanede bi sagsalar,onlar daha iyi çekiyo diyolar,off gece gece yaşadiklarim aklima geldi cok zor anliyorum seni ,Allahim yardimcin olsun

Bugün 4.ay aşımız var yine stres sardi beni a dostlar :/
Cnm ben de çok stres yapmıştım ama bu sefer hiçbirşey olmadı çok şükür. Hatta rotanın ikinci dozunu bile yaptırdım. İnşallah siz de sorunsuz atlatırsınız. Ben annemi bile çağırmıştır gece kalsın diye ama sabaha kadar uyumuştu yavrucak :)

Canım aslında benşm ilk iki aşıda da hiçbi sıkıntı olmadı ama ne bileyim her defasında yinede insan korkuyor

Canim cok gecmis olsun insallah ciddi birsey yoktur. Haberdar et gelismelerden. Kan degerlerin dusugu zarar da fazlasinin zarar olacagi aklina gelmiyor insanin.
Bende ilk defa duydum canım. Düşüklüğü anemi olduğu gibi yüksekliğine de polisitemi diyorlar. Burada da o bölüm bir tek tipta varmış randevu almaya çalışıyoruz bakalım. Gelismelerden haberdar ederim canim

Kuzum ben saat 20de kızı yatiriyorum o yüzden depoyu 19 21 23 saatlerinde dolduruyorum.. Tracy bu yöntemle acikmadan 6 7 saat uyuyabileceklerini söylüyor yani buda sabah 5 6 gibi beslemek anlamına geliyor ki aynen de o saatlerde uyanmaya çalışıyor benim kız hemen emziriyorum ve siziyor 8 dede zorla uyandiriyorum eğer gece 3 4 gibi uyanirsa emzik veriyorum emzirmiyorum.. Aynen bende sadece anne sütü veriyorum.. Bide tracy saatlerden çok akronimin siralamasinin surekliliginden bahsediyor yani memede uyudu ay yerine koyayim uyusun yavrucak yok 10 dakka bile olsa aktivite yapıp öyle yatır diyor ki uykuyu beslenmeyle ilişkilendirmesin.. 3 saatte bi ayni sıralama devam etmeli erken uyanirsa ilk tekrar uyutmaya çalışıyorum ama beslenme saatine yarim saat 15 dakika filan kaldıysa kaldiriyorum ama hemen meme vermiyorum yine saatini bekliyorum sakin vakit geçirmeyi öneriyo tracyde zaten.. simdik basta saatlere birebir uymaliymisiz önemli olan başlangıçta onun bioritmini bu rutin programa uydurmak olduğundan daha sonra onun işaretleriyle hareket etmeliymisiz.. Bu arada bizim emme suremiz tam olarak 7 dakika 8 olmuyor o derece ve 4 saatte bi emen çocuk için çok kısa bi sure gibi geliyor ama doyuyor çocuk demekkisi her beslenmede de bir meme veriyorum sadece bazen sütüm az olduğunda ikisinide gömüyor... Emzirdikten sonra en az bir buçuk saat geçmeli yatirman için aglamasinin sebebi uyku değilde sıkılmış olması da olabilir bi süre kucağında ona sarıl ninni soyle gözlerinin küçülmesi esneme vs. uyku işaretleri vermeye basladiginda yatağına koy erken yatirdigin içinde ağlıyor olabilir..

ohdude kuzum bitmedi bi turlu çilen ne çektin ya içim gidiyor senin halini düşündükçe Rabbim şifa versin.. Bişi dicem nazara geliyor olmayasın sen ya bi okuttur kendini güzel süte çok nazar değer derler bizde.. Soyledim mi daha once hatirlamiyorum ama doktor bile benim adama kadindada çocukta da çok nazar var okutun gecer demisti..
Pist millet ordan arkadaşınıza en azından 3 ihlas bi fatiha gönderin şifa olsun bu annecige...

5 aylik bebekte gaz olur mu yahu? 2 gundur geceleri hep aglayarak uyaniyor ve saat basi kalkiyor :/ ek gidalara basladik ondan mi yoksa usuttu mu acaba ?

Canim Allah razi olsun,uzun uzun ayrintili şekilde cevap verdigin için,dediklerine uyucam,birde şöyle bir sorun var 1,5 saat uyuduktan sonra zorla uyandiriyorum ,agzine meme verir vermez bizimki gene sızıyo,zorla emzirip gazini çıkarıyorum oyun halısına koyuyorum ,ordada uyukluyo,gözünü açamaz oldu bebenormalde gunduzleri hep uyaniktir,adami 15 dakika zor uyutursun ama şimdi böyle yapiyo,zamanla düzelirmi ki

Çok sağol canım ya valla bende nazarı düşündüm hep okutturyorum önüme gelene başka kime okutmam lazım acaba bilmiyorum ki kimin nazarı değiyor öyle herkesin içinde mememi çıkarıpta emzirmedim. ne yapsam bilemiyorum bebekte doymuyor bence kakasını günde iki üç kez yapan oğlum üç gündür kaka yapmıyo

Hastane tipi pompayla hastanede bi sagsalar,onlar daha iyi çekiyo diyolar,off gece gece yaşadiklarim aklima geldi cok zor anliyorum seni ,Allahim yardimcin olsun
Amin kuzum ya Öyle bir kolaylık olsa doktor söylerdi kaldı ki Yine bu sabah kendimi doktorda buldum bir şey yapmadı iki gün ara ile emzir dedi cuma gününe kadar antibiyotiğe devam edeceğim apseye dönüşürse boşaltcam dedi lohusaların yüzdendoksanında olur antibiyotikle geçer ama seninki ağır geçiyor dedi.sol koltukaltım bile ağrıyor kolumu arkaya atamıyorm bebeği kucağıma alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…