- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.641
Ben kasıtlı yapmadığını düşündüğümü ilk paylaşımımda yazdım. Senin bu şekilde hak yüklemenle kendimde bir hak görmüyorum. Ben kötü ya da kırıcı birşey söylemedim. Vicdanım da rahat. Sayfalarca da kendimi açıklamayı düşünmüyorum. Çalışıyorum o kadar vaktim yok ve malum durumdan dolayı uykusuz kaldım. İstemeden de olsa sebep olabileceğin durumları düşünürsen panik olup sana bu kadar ulaşmaya çalışma ve bunları yazma sebebimi anlayacaksın. Alıntıladığın mesajda da yazıyor. “Özel hayat”.1 ben bile isteye bir duruma sebebiyet vermedim. Farkettiğim an mesajlarını, şaşkınlıkla hemen sildim. Tmm anlıyorum seni nerden bilebilirdinki olan oldu artık diyecrğin yerde kalp kırmaya devam ediyosun.
2 konuyu ölüme bağlamadım, onuda öfkeyle okuyup anlamışsın. Ben eğer ölmüş olsaydım bunca öfkeni boşyere yaşamış olacaktın. Benden habersiz günahımı almaya devam edecektin. Neolduğunu anlamaya çalışıp kendin için bi çare bulmak yerine.
3 hesabının gizliliği ile ilgili ikna olmak benimde umrumda değil. Hatta kimsenin değil. Kendini gizli tutmak isteyeceğini düşünmemiş olmam sana anormal gelsede bence çok normal. Benimdr takdir edersinki bi hayatım var. Kim neydi diye aklımda tutmamış olmamla beni çok büyük yanlış yapmışım gibi suçlayamazsın.
4 aslında olan çok basitti. “Sanırım gri pengueni buldum” yazarken aslında samimiyetten yazmıştım. Sanki hani hiç ummamığın bi memlekette hemşehrini görmek gibi bişeydi o an benim için. Ama gördüğüme sevinmemi burnumdan getirdin.
5 aslında tek bi açıklama bile yapmadan kızlar hepiniz hakkınızı helal edin deyip çekip gidecektim ama son yazdığını okudukça sanki bilmek düşünmek zorundaymışım, düşünmediğim için çok suçluymuşum gibi yazman beni zıvanadan çıkardı. Ne saygı ne anlayış ne mütevazilik görmediğim birine karşı neden ezilip büzüleyimki dedim. Tekrar söylüyorum bilmeden böyle bi duruma yol açtığım için hala çok şaşkın ve üzgünüm ama kesinlikle senin bu tavrını haketmiyorum.
6
bu yorumuna kadar sıkıntı yok ama burda benim dünyadan haberim yokken bana sallayıp durmuşsun. Ayıp yaptığımı söylemişsin. Bulduysan buldun diye samimiyetsizce eleştirmişsin. Asıl kimin yaptığı ayıp sence ? Ben bilmeden bi hata yapmışım, sen gözgöre göre kalp kırıyosun ? Hangisi ayıp ?
7 şimdi ister sayfalarca açıklama yap, haklı olduğunu göstermek adına kaç kere istersen yaz paylaş umrumda değil. Durduk yere bi insanın kalbini kırmış olmanın vicdanı seninle olucak nasıl olsa. Geceden beridir her uyandığımda yazdıkların aklıma geldikçe üzüldüm durdum, hakkıma girmiş olduğunu aklından çıkarma. Bide şimdi artık yaptğımı unuttum, hiç haketmeden karşılaştığım tavıra üzülüyorum. Kendi kendime üzülüp duracağıma içimi döker rahatlarım dedim, iyikide yapmışım.
8 kızlar ilk önce istemeden yaptığımı düşünmeyi seçenleriniz olmuş, hepinizden allah razı olsun belkide burda birbirimize hissettiğimiz yakınlıktan içtenlikten böyle düşündünüz. Teşekkür ederim. Keşke sende benden bi ses çıkana kadar alıntıladığım mesajını yazmadan bekleseydin, ayıbı mayıbı ortaya karıştırmadan hiç mevzu uzamadan kalp kırmadan kapansaydı konu.
9 kızlar hepiniz hakkınızı helal edin, çok şey konuştuk paylaştık, bidaha buraya uğramak istemiyorum maalesef.....
Biz de aynı durumdayız, ne buluyosa ağzına götürüyor. Eli zaten hep ağzında :) üstüne örttüğüm örtüyü bile hemen ağzına götürüyor. Benim parmağımı alıyor çevikce, çok komik geliyo :))) Allahım yardımcımız olsun. Biri biter biri başlarmış demek.Canım dün doktordaydım daha baktı diş mi Yok ama erken başlarmış kaşınmaya bazen. Hatta boğazına baktığı çubuklar var ya onla dişini kaşıdık ay mest oldu resmen çocuk. Bizimki de büyük oyuncakları haliyle minnak ağzına sokamıyor ve deliriyor. Hadi bakalım gaz kaka bitti güzel güzel eğlendik birazcık derken diş başladııııı hepimize hayırlı olsun yeni mevzu :)
Canım, 4.ay aşımızı olduğumuzda bize de verdiler kan ilacını. Benimki de garibim hiç sevmedi tadını da veriyorum mecbur. Giysiye falan bulaşırsa çıkmaz lekesi dediler dikkat etmeye çalışıyorum. Ben de pek kullanmak istemiyordum da kullanmak gerek dedi bi tanıdığımız.kızlar acil cevaplar mısınız bugin 4.ay aşımızı olduk kan ilacı verdiler iğrenç ötesi bişey baya da midesini bulandirdi kiyafetlerine falan bulaştırdı salyasiyla beraber açıkçası ben hiç kullanmak istemiyorum sizler ne durumdasınız?
Teşekkür ederim canım. O kısmını bilemiyorum malesef. Anlasa da söylemezler bana heralde.baldan_madam ve ferishhh , kızlar şimdi okudum yazılanları. Ne diyeceğimi bilemedim de yine de yazma ihtiyacı hissettim. İkiniz de birbirinizi kırmak istemediğiniz halde yanlış anlaşılmadan dolayı kırmışınız. İkiniz de üzülmeyin lütfen, gricim sana da sorun olmamıştır umarım.
Hepimizin arasında 1 2 gün var genel durum böyle demekki atak galibaKombi demeyin bana55 te yanıyor ev anca 22 derece oldu ben bu kış bin lira faturayı görürüm muhtemelen.. Bu ay 224 geldi daha şimdiden bu miktarı gorduysek kara kışı düşünemiyorum...
Hatunlar bu diş çıkarma dönemi mi geldi noldu birden bilmiyorum bugün kızım her zamankinden daha fazla salya akitip bulduğu her yeri kemirdi yarimsar saat uyuyup uyanıp ağladı ve geri uyumadi etini kopartiyorum sanki hatunun öyle agliyor.. Daha da içler acısı olanı bende ağlarken babasının kucağında giki çıkmadı ya la çocuğun...Yarinda aşımız var yandık... Herşey harika giderken nasıl oluyoda boyle birden b.ka sarıyor anlayamıyorum..
Ya öylemiymiş sanırım ödem attığı için vücuttaki su oranı azalıyor dolayısıyla sütte azalıyor ondan heralde sağol canımDukan birasini duymadim canim ama yesilcay onermiyolar, duzenli icersen sutunde azalma oluyormus.
hamile mısınız yeniden
Kızlar günaydın. Bebişlere oyuncak aldınız mı hiç? Uyku dışındaki zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz? Oyun halısı yetmiyor artık bize. Oyun oynamak istiyor sürekli. Dün birkaç parça oyuncak verdim ilgisini çekti ama ayına uygun olmadığı için pek başaramadı. 6 aya yönelik oyuncaklar alayım diyorum hsonu. Sizin aldığınız denediğiniz bebeğin sevdiği oyuncaklar var mı? Yoksa mağazaya gidip sorarak alıcam.
Teşekkür ederim canım. Boş su şişesinin sesinden çok yararlandık ama dediğin hiç aklıma gelmemişti deneyim hemen :)canim bebekler cok basit seyleri bile seviyorlar. Mesela plastik seffaf kutunun icine renkli birsey koyup kapat agzini salladikca cingirak gibi hosuna gidiyor. Veya ust uste koyulan renkli kutular hoslarina gidiyor. Onla kule yapip elini carpip devirmesi falan. Agzina surtebilicegi oyuncaklar hoslarina gidiyor. Bu aylarda herseyi agziyla kesfediyorlar.
Tebrik ederim canım, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İlk bebeğin ne kadarlık şimdi. Aralarında ne kadar olacak diye merak ettim de. Biz de ikinci bebeği istiyoruz, arada çok fark olsun istemiyorum. Ama bi taraftan da düşünüyorum çok mu erken diye. Fikir edinmek istedim. :)evet canim ikinci cocuguma hamileyim suan allahin izniyle.
Canım bizim 3 aylikken aldığımız bir cingiragi var hem diş kasiyici hem cingirak hem de gülme sesi falan var o zamanlar tutamıyordu sadece bakip duruyordu ama artık tutup oynamaya başladı. Hatta oyun halisina asmistim kopekcigin gözlere bakarak uyuyakalmisti birkaç kereKızlar günaydın. Bebişlere oyuncak aldınız mı hiç? Uyku dışındaki zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz? Oyun halısı yetmiyor artık bize. Oyun oynamak istiyor sürekli. Dün birkaç parça oyuncak verdim ilgisini çekti ama ayına uygun olmadığı için pek başaramadı. 6 aya yönelik oyuncaklar alayım diyorum hsonu. Sizin aldığınız denediğiniz bebeğin sevdiği oyuncaklar var mı? Yoksa mağazaya gidip sorarak alıcam.
Bu ilaçtan bize vermediler neden acabaCanım, 4.ay aşımızı olduğumuzda bize de verdiler kan ilacını. Benimki de garibim hiç sevmedi tadını da veriyorum mecbur. Giysiye falan bulaşırsa çıkmaz lekesi dediler dikkat etmeye çalışıyorum. Ben de pek kullanmak istemiyordum da kullanmak gerek dedi bi tanıdığımız.
Bu ilaçtan bize vermediler neden acaba[/QUO
Sağlık ocağındaki hemşirelere bi sor canım, bizim hemşiremiz 4 aylık bebeklere başlıyoruz dedi bana.
Sorma güzelim aynı durumdayız yine. Eller sürekli ağızda yetmiyor herşeyi kemirmek istiyor yine meme aşkımız aşırı depreşti. Bi huzursuzluk var bizde de.
Kizlar ben agustostan beri kombi yakiyorummasallah sizin oralar sicak heralde, kisin da cok sorun olmaz ne guzel.
Bugun kar yagdi hatta hafiften buraya, basladi soguk cilemiz. Insallah hastaliksiz atlatiriz.
N NatureraArzustokrasi bizimki de tuttugunu kemiriyor, buyuk oyuncaklari agzina sokamayinca sinirden deliriyor parmaklarimi tutup agzina sokmaya calisiyor hep. Dis mi geliyor dersiniz
Kızlar günaydın. Bebişlere oyuncak aldınız mı hiç? Uyku dışındaki zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz? Oyun halısı yetmiyor artık bize. Oyun oynamak istiyor sürekli. Dün birkaç parça oyuncak verdim ilgisini çekti ama ayına uygun olmadığı için pek başaramadı. 6 aya yönelik oyuncaklar alayım diyorum hsonu. Sizin aldığınız denediğiniz bebeğin sevdiği oyuncaklar var mı? Yoksa mağazaya gidip sorarak alıcam.
Diş kolyesi şu kehribar olan dimi ben sordum bi dükkana yoktu sadece bileklik vardı onu da koparır diye almadım. Ben de alıcam bulduğumda. Buarada ben de poşet veriyorum baya oynuyo o elinden diğerine alıyor hışır hışır. Su şişeleri favorimiz. Ben çok oyuncak alma tarafı değilim benim de yoktu hep tencere tava oynadım. Hiç almıycam değil de az alırım heralde.He yaaa ayni ayni... Gene atak zamanları anlaşılan... O diş kolyelerinden alacam kesin kararliyim çok ise yariyomus.. Kendime de alacam hatta...
Al bendende o kadar buz gibi ev bugün dahada soğuk hatta dün dolu gibim yada sulu kar gibim bişi yagdi bugün aşıya giderken bi taraflarim dondu resmen napcaz dahada soğuduğu zaman yaa...
Poşet yaaa en güzel oyuncak tutumu kolay sesi cok... Onun dışında ışıklı sesli şeyleri seviyorlar ama iste onlarda tek başına birakmalik değiller önerileri takipteyim bnde.. 6. Aydan sonra yurutec düşünüyorum ben bide zararli diyolar ama hic biseye faydalı dedikleri yok zaten kısa kısa tutulursa zararı olacağını sanmıyorum..
aynı zmaanda bu gurupta doğum yapanlardan biri mısınız?evet canim ikinci cocuguma hamileyim suan allahin izniyle.