temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben kasıtlı yapmadığını düşündüğümü ilk paylaşımımda yazdım. Senin bu şekilde hak yüklemenle kendimde bir hak görmüyorum. Ben kötü ya da kırıcı birşey söylemedim. Vicdanım da rahat. Sayfalarca da kendimi açıklamayı düşünmüyorum. Çalışıyorum o kadar vaktim yok ve malum durumdan dolayı uykusuz kaldım. İstemeden de olsa sebep olabileceğin durumları düşünürsen panik olup sana bu kadar ulaşmaya çalışma ve bunları yazma sebebimi anlayacaksın. Alıntıladığın mesajda da yazıyor. “Özel hayat”.

Ayrıca burası benim şahsi sayfam değil. Burda olup olmaman kendi kararındır bana bağlamanı da kabul etmiyorum. Gitmek şahsi kararındır.

Biz de aynı durumdayız, ne buluyosa ağzına götürüyor. Eli zaten hep ağzında :) üstüne örttüğüm örtüyü bile hemen ağzına götürüyor. Benim parmağımı alıyor çevikce, çok komik geliyo :))) Allahım yardımcımız olsun. Biri biter biri başlarmış demek.

Canım, 4.ay aşımızı olduğumuzda bize de verdiler kan ilacını. Benimki de garibim hiç sevmedi tadını da veriyorum mecbur. Giysiye falan bulaşırsa çıkmaz lekesi dediler dikkat etmeye çalışıyorum. Ben de pek kullanmak istemiyordum da kullanmak gerek dedi bi tanıdığımız.

baldan_madam ve ferishhh , kızlar şimdi okudum yazılanları. Ne diyeceğimi bilemedim de yine de yazma ihtiyacı hissettim. İkiniz de birbirinizi kırmak istemediğiniz halde yanlış anlaşılmadan dolayı kırmışınız. İkiniz de üzülmeyin lütfen, gricim sana da sorun olmamıştır umarım.

Teşekkür ederim canım. O kısmını bilemiyorum malesef. Anlasa da söylemezler bana heralde.

Hepimizin arasında 1 2 gün var genel durum böyle demekki atak galiba

canim bebekler cok basit seyleri bile seviyorlar. Mesela plastik seffaf kutunun icine renkli birsey koyup kapat agzini salladikca cingirak gibi hosuna gidiyor. Veya ust uste koyulan renkli kutular hoslarina gidiyor. Onla kule yapip elini carpip devirmesi falan. Agzina surtebilicegi oyuncaklar hoslarina gidiyor. Bu aylarda herseyi agziyla kesfediyorlar.

Teşekkür ederim canım. Boş su şişesinin sesinden çok yararlandık ama dediğin hiç aklıma gelmemişti deneyim hemen :)

evet canim ikinci cocuguma hamileyim suan allahin izniyle.
Tebrik ederim canım, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İlk bebeğin ne kadarlık şimdi. Aralarında ne kadar olacak diye merak ettim de. Biz de ikinci bebeği istiyoruz, arada çok fark olsun istemiyorum. Ama bi taraftan da düşünüyorum çok mu erken diye. Fikir edinmek istedim. :)

Canım bizim 3 aylikken aldığımız bir cingiragi var hem diş kasiyici hem cingirak hem de gülme sesi falan var o zamanlar tutamıyordu sadece bakip duruyordu ama artık tutup oynamaya başladı. Hatta oyun halisina asmistim kopekcigin gözlere bakarak uyuyakalmisti birkaç kere

Bu ilaçtan bize vermediler neden acaba

Sorma güzelim aynı durumdayız yine. Eller sürekli ağızda yetmiyor herşeyi kemirmek istiyor yine meme aşkımız aşırı depreşti. Bi huzursuzluk var bizde de.

He yaaa ayni ayni... Gene atak zamanları anlaşılan... O diş kolyelerinden alacam kesin kararliyim çok ise yariyomus.. Kendime de alacam hatta...

Al bendende o kadar buz gibi ev bugün dahada soğuk hatta dün dolu gibim yada sulu kar gibim bişi yagdi bugün aşıya giderken bi taraflarim dondu resmen napcaz dahada soğuduğu zaman yaa...

Poşet yaaa en güzel oyuncak tutumu kolay sesi cok... Onun dışında ışıklı sesli şeyleri seviyorlar ama iste onlarda tek başına birakmalik değiller önerileri takipteyim bnde.. 6. Aydan sonra yurutec düşünüyorum ben bide zararli diyolar ama hic biseye faydalı dedikleri yok zaten kısa kısa tutulursa zararı olacağını sanmıyorum..

Diş kolyesi şu kehribar olan dimi ben sordum bi dükkana yoktu sadece bileklik vardı onu da koparır diye almadım. Ben de alıcam bulduğumda. Buarada ben de poşet veriyorum baya oynuyo o elinden diğerine alıyor hışır hışır. Su şişeleri favorimiz. Ben çok oyuncak alma tarafı değilim benim de yoktu hep tencere tava oynadım. Hiç almıycam değil de az alırım heralde.

@Cedric_CT canım kütahyadaydin sen değil mi? Bizim burası da buz gibi dün lapa lapa yağdı kar oğlumla ilk kar yağışını izledik hatta Allah'a çok şükür evimiz ısınıyor gene de. Bide bu havalarda hiç dışarı çıkaramayacak mıyız çocukları ya. Ben bugün sıkı sıkı giydirip çıkardım markete gittik geldik azıcık da olsa hava alsın istedim. Hasta olur diye korkuyorum ama çocuğun hava almamasi da kötü kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…