temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

benim oglumda kac gundur öyle elleri ağzına götürüyordu ama bu sıralar daha çok goturuyo çok huysuz emzik emerken issiriyo ağzına bişey verince issiriyo agliyo hiç birşey yokken sürekli emmek istiyo emerkende bizim için çok erken ama daha 3.5 aylik

Valla bu gece de uyuyamayacak bizimki. Resmen ağzını sıkıyor kıt kıt ses geliyor cenesinden. Bende daha vardır diye düşünüyorum ama nette 3-4 aylikken çıkaranlar olduğunu okudum. Yarın doktora gidebiliriz gene böyle olursa

Önceden beri elleri hep agzindaydi ama şu 2 gündür çok farklı. Çığlık ata ata ağlıyor bizimki.

KIzlar günaydın. Şimdiki sorum biraz ilginç ve biraz da komik doğumdan sonra saç tipi değişen var mı aramızda? Benim dipten çıkan saçlarım dalgalı çıkmaya başladı. Dipten bir 5-6 cm kadar kısmı dalgalı dalgalı. Annemin saçları da düzmüş doğumdan sonra dalgalı olmuş. Benimki de öyle oluyor sanırım çok saçma geldi bu durum bana. Siz de bir değişiklik var mı?

bunu deniyim canim sevdiremedim tibbi mamayii surekli agliyorlardi uyumuyorlardi

Kolları soğuk olmuyor mu aslında benimki badiyle çok mutlu yüzünden belli oluyor ama bacakları kolları buz gibi oluyor giydiriyorum iyice sıkı sıkı coraplarida pantolonun üstüne çekiyorum oh mis
Altina uzun kollu badi giydirince terliyolar canim yarim kollu citcitli giydiriyorum

Hic duymadim canim oyle bir sey ilgincmis, keske benimkinde duze donusse :)) benimki hala ayni, sadece cok dokuluyor.

bunu deniyim canim sevdiremedim tibbi mamayii surekli agliyorlardi uyumuyorlardi
Benim ilk kızım da sürekli yaptığım bi mamaydi 7 8 aydan sonra içine yarım muz eziyordum çok severek yerdi şeker katma sakin ya pekmezle yada böyle muza tatlandirabilirain bide ozellikle pekmezi ilidiktan sonra kat çünkü pekmez sıcakken yada piserken kattığın zaman kansorejen madde üretebiliryor tekrar pistigi icin

Hic duymadim canim oyle bir sey ilgincmis, keske benimkinde duze donusse :)) benimki hala ayni, sadece cok dokuluyor.
Benimde öyleydi canım. Dr gittim biraürü vitamın verdi. Bir de watsons da organics diye bir şampuan var onu tavsiye ettiler. Üç haftadır ilaç ve şampuan kullanıyorum iyi geldi baya.

Arkadaşlar ya benm kız sürekli ağlak. Bu durumda olan var mı? Dr bişeyi yok dedi. İşte paranox diye bi fitil verdi. Ağrı kesici ateş düşürücü. Ama sürekli ağlak. Doğduğndan beri böyle . Şöyle dursun bi yatsın yok. Onu geçtim kucakta bile sürekli bişylerle oyalamm gerek

Canım doğduğundan beri öyleyse neden fitil verdi onu anlayamadım

Hanimlar bugün kontrolumuz vardi bingildagi kapanmaya başlamış benim kızın basta cok korktum acikcasi ama kafa büyümesi normal dedi inşallah sıkıntı yaşamayız..
Kehribar kolyeyi sordum disi için doktorumuzda tavsiye etti takanlarin aileleri salya sorununun kesildiğini soyluyolarmis alın dedi.. dişi içinde krem yazdi çok ağrısının olduğunu düşündüğünüz zaman sürün rahatlatır filenin içinede armut elma gibi sert şeyler koyup eline verebilirsiniz dişini kasisin yiyemez nasılsa dedi..
Kan hapı vermediler bize ne şahlık ocağı ne doktorumuz herkese baslaniyomu o unutmus mudur ki

Canım paranoxun rahatlatıcı etkisi var o yüzden doktorlar yazabiliyor bazen
Anladım cnm rahatlasın bebiş. Benim bebeğimin de boynunda atopik dernatit çıktı ya böyle kızarık üzer pullu. Kortizonlu ilaç verdi doktor ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. Yarın bir doktora daha danışacağım.

Bebeğin kaç aylık oldu canım? Ek gıdaya başladınız mı? Elma ya da armut verebilirsiniz diyince merak ettim de.benim kızımda çok salya akıtıyor ve kulağını şiddetle çekiyor dis yerleri belli de

Yanlız değilsin doğdu doğal i öyle benim kuzum ayakta dolaştır yere koyma beni diyir sırtı yere dehince basıyor çığlığı

nasıl bişey cnm benim oğlumda da cıktı bişey yanağında daha götürmedim kırmızı sert ve üstü pullu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…