temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhabalar, sağlık ocağından bize de kan damlası vermişlerdi, fakat doktorumuz kullanmamıza izin vermedi. 6.ayda kan testi yapıp ona göre başlayacağız, şimdi verme dedi. Sende doktoruna danış istersen.
Bizim doktor da aynısını söyledi gerekirse başlarız dedi

ferishhh ferishhh bildirim gelmiyor mu? Messengerdan yazdım burdan yazdım özel mesaj attım. Ama hala yorumun duruyor. Hesabımı ifşa ettin ve ben yorumunu silemiyorum. LÜTFEN YORUMUNU BİRAN ÖNCE SİLERMİSİN?

Kızlar sabah uyandığında bebegimin burnu tikaniyor bu üşüdüğünden mi oluyor yada gece sicakliyor mu evimiz 22 derecede nem 55te bir citcitli badi birde alt ust pijama giyiyor corapla yatiyor kalın bebek battaniyesi ortuyorum bazende ilaveten ince bir battaniye daha örtüyorum o zaman coraplarini cikariyorum sapka eldiven hic takmiyorum.geçenlerde soğuk almisti 10gunde zor gecti bugün yine burnu tıkalı yine hapsiriyor ve kakasi yesil geldi. siz neler yapiyorsunuz evinizin sıcaklığını kaç derecede tutuyorsunuz ideali 19-22dereceymis ama ben usuyorum
bizim evin sıcaklığı 23 ,24,25 derce civarı tutuyorum hep 22 dercede üşüyor 26 da terliyor. Uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu badi altına polar kilotlu çorap ve kalın olmayan pijema giydiriyorum. Üstüne bir de kalın çorap giyiyor. Bence sende kilotlu çorap giydir ya ayaktan alır soğuğu ya sırttan ya da ciğerlerden. Ben yorgana geçeli bir ay oldu çok kalın ağır bir yorgan değil ama yün yorgan. Uykudan uyanınca mutlaka yelek giydir annesi üşümesin daha küçükler annesi

ferishhh ferishhh bildirim gelmiyor mu? Messengerdan yazdım burdan yazdım özel mesaj attım. Ama hala yorumun duruyor. Hesabımı ifşa ettin ve ben yorumunu silemiyorum. LÜTFEN YORUMUNU BİRAN ÖNCE SİLERMİSİN?
Ya gerçekten ayıp ama yaa. Burda yeri geliyor eşlerimizle ilişkimize kadar yazıyoruz paylaşıyoruz. Amerikanın keşfi değil bu yani. Beni bulduysan da keşke özelden yazsaydın ve bu kadar uyarıma rağmen yorumun duruyor. Ve üstte yorum yapan bütün arkadaşlarıma bildirim gitti yorumunu okudular. Gerçekten pes yani. :KK12: ferishhh ferishhh

Ya gerçekten ayıp ama yaa. Burda yeri geliyor eşlerimizle ilişkimize kadar yazıyoruz paylaşıyoruz. Amerikanın keşfi değil bu yani. Beni bulduysan da keşke özelden yazsaydın ve bu kadar uyarıma rağmen yorumun duruyor. Ve üstte yorum yapan bütün arkadaşlarıma bildirim gitti yorumunu okudular. Gerçekten pes yani. :KK12: ferishhh ferishhh
Canım hayırdır facebookta mı oldu

Canım hayırdır facebookta mı oldu
Evet. Bir grupta paylaşımının altına yorum yapmiş gri pengueni buldum sanırım diye. Ondan önce yorum yapan arkadaşlarım var ve hepsi biliyor kk da olduğumu. Açık açık yazmış yani nikimi. Üstelik o yorum yapınca hepsine bildirim gitti. Üç saattir duruyor yorumu okumayan kalmadı. Tabiiki kötü niyetli değildir ama düşünmesi gerekirdi. Nikler tanınmamak için var.

Hayirdir ins ne oldu bu kadar panik yaptın belki bilerek yapmamistir gerçi bu grupta bende en çok seni merak ediyorum ama belki istemezsin diye hiç bu konu da bişey yazmadim

Evet. Bir grupta paylaşımının altına yorum yapmiş gri pengueni buldum sanırım diye. Ondan önce yorum yapan arkadaşlarım var ve hepsi biliyor kk da olduğumu. Açık açık yazmış yani nikimi. Üstelik o yorum yapınca hepsine bildirim gitti. Üç saattir duruyor yorumu okumayan kalmadı. Tabiiki kötü niyetli değildir ama düşünmesi gerekirdi. Nikler tanınmamak için var.
Faryemus Faryemus

Hıı anladım haklısın tabi canım bu site her şeyi özgürce konuşabildiğimiz bir site belki de bu yüzden bu kadar girip konuşmak istiyoruz. annemize anlatmadığımız şeyleri yazıyoruz buraya kv dedikodusu yapıyoruz, belki düşünemedi arkadaş kötü niyetli yapmamıştır ama yorumunu silmeli yinede. Burada herkes birbirini merak ediyordur belki ama birbirimizi tanısak bu kadr rahat muhabbet edip sıkıntılarımızı paylaşmazdık bence.

Aynn canım en fazla tok tutar faydası oldugunu düşünmüyorum sağdan soldan duyduklarım ıste sorayım dedim ınsan tecrübesiz olunca herseye kulak veriyor ya bebegım için önce sağlıklı besinlerle tanışması en doğrusu
Aynen canim ben de gruplardan burda sizlerden ogreniyorum, cogumuzun ilk bebegi cogumuz tecrubesisiz, insallah her seyin en iyisini buluruz bebisler icin :)

Kızlar dukan birası diye bir şey var. Yeşilçay soda limon üçlüsü karşımına deniyor. Ben bunu içsem sütüme olumsuz etki eder mi? Ya da yeşilçay içmem de bir sakınca var mı?

baldan_madam baldan_madam canım benim, telefonumdaki whtsapp dışındaki hiçbi uygulamamın bildirimi açık değildir benim, özdeye ninni dinlettiğim için. Bu yüzden yazdığın hiçbişey ben açmadan bana ulaşmadı. İnan yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım. Böylesine sıkıntı yaratacak bişeye yol açacağım aklıma bile gelmedi. Ki nick gizlidir kuralını ben yapmadığım için başkasının yapacağınıda akıl etmedim hiç. Benim resmime kadar herşeyim apaçık. Başkası gizli kalmak istetecektr diye düşünemedim. Kusuruma bakma lütfen. Gerçekten hala şaşkınım. İnşallah bi aksilik olmaz benim yüzümden.

Dünya hali; herşeyi geç, ben ölmüş olabilirdim şuan. Bu kadar bilerek yapmışım gibi kendi kendini yemene hem çok şaşırdım hemde üzüldüm cidden. Hadi ben bi eşşeklik ettim düşünemedim gizli kalma çabanı, madem sende keşke silseydin direk paylaşımını komple kimseye ifşa olmazdın. Bana sorucak olursanda asıl sana pes... dünya hali demeden yazdıklarına gerçekten pes... sen grubu önerdiğine bnde girdiğime gireceğime bin pişman oldum .....

Dünya hali; herşeyi geç, ben ölmüş olabilirdim şuan. Bu kadar bilerek yapmışım gibi kendi kendini yemene hem çok şaşırdım hemde üzüldüm cidden. Hadi ben bi eşşeklik ettim düşünemedim gizli kalma çabanı, madem sende keşke silseydin direk paylaşımını komple kimseye ifşa olmazdın. Bana sorucak olursanda asıl sana pes... dünya hali demeden yazdıklarına gerçekten pes... sen grubu önerdiğine bnde girdiğime gireceğime bin pişman oldum .....
Paylaşım silmek yasak ve gruptan atılma nedeni. Yorumunu silmeyi denedim ancak silinmiyor silmek için yönetici olmak gerekiyor. Öncelikle kötü niyetle yapmadığımı düşündüğümü mesajımda da belirttim. Farkındaysan burada eşlerimizle cinsel hayatlarımıza kadar konuşuyoruz. Ben bunları en yakın arkadaşlarımla bile konuşan bir insan değilim. Ve bu mesajlarımızı üye olmayanlar dahil görebiliyor. Yeri geliyor kv ile ilgili sıkıntılarımızı paylaşıyoruz. O grupta benim kocamda var ve sandalye ile ilgili yorumları takip ediyor. Böyle bir duruma sebebiyet verdikten sonra bana pes demen gerçekten takdire şayan. Hele konuyu ölüme bağlamış olmana diyecek birşey bulamıyorum. Senin hesabını açık kullanıyor olman bunu düşünememenin gerekçesi olamaz. Ben burda oğlumun resmini bile eklemedim. Takip ettiğin için bildiğini düşünüyorum. Demekki ben kendimi göstermek istemiyorum. Kaldı ki hesabımı neden gizli tutmak istediğim konusunda kimseyi ikna etmek ya da bunları açıklamak zorunda değilim. Nick kullanmanın amacı ortaya çıkış nedeni kimliği gizlemektir. Gizlemek istemesem adımı yazar profilime de senin yaptığın gibi kendi resmimi koyardım. Demekki istemiyorum. Benim bir seneden fazla zamandır kullandığım 2750 tane mesaj attığım bir hesap bu. İfşa olması tabiiki sinirlerimi bozdu. Burda daha fazla bu konu ile ilgili konuşup burdaki anneleri de meşgul etmek ya da sıkmak istemiyorum. Uzatmayalım.

Kızlar dukan birası diye bir şey var. Yeşilçay soda limon üçlüsü karşımına deniyor. Ben bunu içsem sütüme olumsuz etki eder mi? Ya da yeşilçay içmem de bir sakınca var mı?
Dukan birasini duymadim canim ama yesilcay onermiyolar, duzenli icersen sutunde azalma oluyormus.

Kızlar günaydın. Bebişlere oyuncak aldınız mı hiç? Uyku dışındaki zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz? Oyun halısı yetmiyor artık bize. Oyun oynamak istiyor sürekli. Dün birkaç parça oyuncak verdim ilgisini çekti ama ayına uygun olmadığı için pek başaramadı. 6 aya yönelik oyuncaklar alayım diyorum hsonu. Sizin aldığınız denediğiniz bebeğin sevdiği oyuncaklar var mı? Yoksa mağazaya gidip sorarak alıcam. :KK64:

1 ben bile isteye bir duruma sebebiyet vermedim. Farkettiğim an mesajlarını, şaşkınlıkla hemen sildim. Tmm anlıyorum seni nerden bilebilirdinki olan oldu artık diyecrğin yerde kalp kırmaya devam ediyosun.
2 konuyu ölüme bağlamadım, onuda öfkeyle okuyup anlamışsın. Ben eğer ölmüş olsaydım bunca öfkeni boşyere yaşamış olacaktın. Benden habersiz günahımı almaya devam edecektin. Neolduğunu anlamaya çalışıp kendin için bi çare bulmak yerine.
3 hesabının gizliliği ile ilgili ikna olmak benimde umrumda değil. Hatta kimsenin değil. Kendini gizli tutmak isteyeceğini düşünmemiş olmam sana anormal gelsede bence çok normal. Benimdr takdir edersinki bi hayatım var. Kim neydi diye aklımda tutmamış olmamla beni çok büyük yanlış yapmışım gibi suçlayamazsın.
4 aslında olan çok basitti. “Sanırım gri pengueni buldum” yazarken aslında samimiyetten yazmıştım. Sanki hani hiç ummamığın bi memlekette hemşehrini görmek gibi bişeydi o an benim için. Ama gördüğüme sevinmemi burnumdan getirdin.
5 aslında tek bi açıklama bile yapmadan kızlar hepiniz hakkınızı helal edin deyip çekip gidecektim ama son yazdığını okudukça sanki bilmek düşünmek zorundaymışım, düşünmediğim için çok suçluymuşum gibi yazman beni zıvanadan çıkardı. Ne saygı ne anlayış ne mütevazilik görmediğim birine karşı neden ezilip büzüleyimki dedim. Tekrar söylüyorum bilmeden böyle bi duruma yol açtığım için hala çok şaşkın ve üzgünüm ama kesinlikle senin bu tavrını haketmiyorum.
6
bu yorumuna kadar sıkıntı yok ama burda benim dünyadan haberim yokken bana sallayıp durmuşsun. Ayıp yaptığımı söylemişsin. Bulduysan buldun diye samimiyetsizce eleştirmişsin. Asıl kimin yaptığı ayıp sence ? Ben bilmeden bi hata yapmışım, sen gözgöre göre kalp kırıyosun ? Hangisi ayıp ?
7 şimdi ister sayfalarca açıklama yap, haklı olduğunu göstermek adına kaç kere istersen yaz paylaş umrumda değil. Durduk yere bi insanın kalbini kırmış olmanın vicdanı seninle olucak nasıl olsa. Geceden beridir her uyandığımda yazdıkların aklıma geldikçe üzüldüm durdum, hakkıma girmiş olduğunu aklından çıkarma. Bide şimdi artık yaptğımı unuttum, hiç haketmeden karşılaştığım tavıra üzülüyorum. Kendi kendime üzülüp duracağıma içimi döker rahatlarım dedim, iyikide yapmışım.
8 kızlar ilk önce istemeden yaptığımı düşünmeyi seçenleriniz olmuş, hepinizden allah razı olsun belkide burda birbirimize hissettiğimiz yakınlıktan içtenlikten böyle düşündünüz. Teşekkür ederim. Keşke sende benden bi ses çıkana kadar alıntıladığım mesajını yazmadan bekleseydin, ayıbı mayıbı ortaya karıştırmadan hiç mevzu uzamadan kalp kırmadan kapansaydı konu.
9 kızlar hepiniz hakkınızı helal edin, çok şey konuştuk paylaştık, bidaha buraya uğramak istemiyorum maalesef.....

X