1 ben bile isteye bir duruma sebebiyet vermedim. Farkettiğim an mesajlarını, şaşkınlıkla hemen sildim. Tmm anlıyorum seni nerden bilebilirdinki olan oldu artık diyecrğin yerde kalp kırmaya devam ediyosun.
2 konuyu ölüme bağlamadım, onuda öfkeyle okuyup anlamışsın. Ben eğer ölmüş olsaydım bunca öfkeni boşyere yaşamış olacaktın. Benden habersiz günahımı almaya devam edecektin. Neolduğunu anlamaya çalışıp kendin için bi çare bulmak yerine.
3 hesabının gizliliği ile ilgili ikna olmak benimde umrumda değil. Hatta kimsenin değil. Kendini gizli tutmak isteyeceğini düşünmemiş olmam sana anormal gelsede bence çok normal. Benimdr takdir edersinki bi hayatım var. Kim neydi diye aklımda tutmamış olmamla beni çok büyük yanlış yapmışım gibi suçlayamazsın.
4 aslında olan çok basitti. “Sanırım gri pengueni buldum” yazarken aslında samimiyetten yazmıştım. Sanki hani hiç ummamığın bi memlekette hemşehrini görmek gibi bişeydi o an benim için. Ama gördüğüme sevinmemi burnumdan getirdin.
5 aslında tek bi açıklama bile yapmadan kızlar hepiniz hakkınızı helal edin deyip çekip gidecektim ama son yazdığını okudukça sanki bilmek düşünmek zorundaymışım, düşünmediğim için çok suçluymuşum gibi yazman beni zıvanadan çıkardı. Ne saygı ne anlayış ne mütevazilik görmediğim birine karşı neden ezilip büzüleyimki dedim. Tekrar söylüyorum bilmeden böyle bi duruma yol açtığım için hala çok şaşkın ve üzgünüm ama kesinlikle senin bu tavrını haketmiyorum.
6
Ya gerçekten ayıp ama yaa. Burda yeri geliyor eşlerimizle ilişkimize kadar yazıyoruz paylaşıyoruz. Amerikanın keşfi değil bu yani. Beni bulduysan da keşke özelden yazsaydın ve bu kadar uyarıma rağmen yorumun duruyor. Ve üstte yorum yapan bütün arkadaşlarıma bildirim gitti yorumunu okudular. Gerçekten pes yani.
ferishhh
bu yorumuna kadar sıkıntı yok ama burda benim dünyadan haberim yokken bana sallayıp durmuşsun. Ayıp yaptığımı söylemişsin. Bulduysan buldun diye samimiyetsizce eleştirmişsin. Asıl kimin yaptığı ayıp sence ? Ben bilmeden bi hata yapmışım, sen gözgöre göre kalp kırıyosun ? Hangisi ayıp ?
7 şimdi ister sayfalarca açıklama yap, haklı olduğunu göstermek adına kaç kere istersen yaz paylaş umrumda değil. Durduk yere bi insanın kalbini kırmış olmanın vicdanı seninle olucak nasıl olsa. Geceden beridir her uyandığımda yazdıkların aklıma geldikçe üzüldüm durdum, hakkıma girmiş olduğunu aklından çıkarma. Bide şimdi artık yaptğımı unuttum, hiç haketmeden karşılaştığım tavıra üzülüyorum. Kendi kendime üzülüp duracağıma içimi döker rahatlarım dedim, iyikide yapmışım.
8 kızlar ilk önce istemeden yaptığımı düşünmeyi seçenleriniz olmuş, hepinizden allah razı olsun belkide burda birbirimize hissettiğimiz yakınlıktan içtenlikten böyle düşündünüz. Teşekkür ederim. Keşke sende benden bi ses çıkana kadar alıntıladığım mesajını yazmadan bekleseydin, ayıbı mayıbı ortaya karıştırmadan hiç mevzu uzamadan kalp kırmadan kapansaydı konu.
9 kızlar hepiniz hakkınızı helal edin, çok şey konuştuk paylaştık, bidaha buraya uğramak istemiyorum maalesef.....