-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.621
Bizim doktor da aynısını söyledi gerekirse başlarız dediMerhabalar, sağlık ocağından bize de kan damlası vermişlerdi, fakat doktorumuz kullanmamıza izin vermedi. 6.ayda kan testi yapıp ona göre başlayacağız, şimdi verme dedi. Sende doktoruna danış istersen.
Anladım canım. Teşekkür ederim en iyisi kitabını almak sanırım:)[/QUOTE
Ben aldım kitabı iki hafta oldu hala okumaya başlayamadım fırsat olmuyor bir göz attım ama güzel tarifler var evde labne yapımı filan
bizim evin sıcaklığı 23 ,24,25 derce civarı tutuyorum hep 22 dercede üşüyor 26 da terliyor. Uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu badi altına polar kilotlu çorap ve kalın olmayan pijema giydiriyorum. Üstüne bir de kalın çorap giyiyor. Bence sende kilotlu çorap giydir ya ayaktan alır soğuğu ya sırttan ya da ciğerlerden. Ben yorgana geçeli bir ay oldu çok kalın ağır bir yorgan değil ama yün yorgan. Uykudan uyanınca mutlaka yelek giydir annesi üşümesin daha küçükler annesiKızlar sabah uyandığında bebegimin burnu tikaniyor bu üşüdüğünden mi oluyor yada gece sicakliyor mu evimiz 22 derecede nem 55te bir citcitli badi birde alt ust pijama giyiyor corapla yatiyor kalın bebek battaniyesi ortuyorum bazende ilaveten ince bir battaniye daha örtüyorum o zaman coraplarini cikariyorum sapka eldiven hic takmiyorum.geçenlerde soğuk almisti 10gunde zor gecti bugün yine burnu tıkalı yine hapsiriyor ve kakasi yesil geldi. siz neler yapiyorsunuz evinizin sıcaklığını kaç derecede tutuyorsunuz ideali 19-22dereceymis ama ben usuyorum
Ya gerçekten ayıp ama yaa. Burda yeri geliyor eşlerimizle ilişkimize kadar yazıyoruz paylaşıyoruz. Amerikanın keşfi değil bu yani. Beni bulduysan da keşke özelden yazsaydın ve bu kadar uyarıma rağmen yorumun duruyor. Ve üstte yorum yapan bütün arkadaşlarıma bildirim gitti yorumunu okudular. Gerçekten pes yani.ferishhh bildirim gelmiyor mu? Messengerdan yazdım burdan yazdım özel mesaj attım. Ama hala yorumun duruyor. Hesabımı ifşa ettin ve ben yorumunu silemiyorum. LÜTFEN YORUMUNU BİRAN ÖNCE SİLERMİSİN?
Canım hayırdır facebookta mı olduYa gerçekten ayıp ama yaa. Burda yeri geliyor eşlerimizle ilişkimize kadar yazıyoruz paylaşıyoruz. Amerikanın keşfi değil bu yani. Beni bulduysan da keşke özelden yazsaydın ve bu kadar uyarıma rağmen yorumun duruyor. Ve üstte yorum yapan bütün arkadaşlarıma bildirim gitti yorumunu okudular. Gerçekten pes yani.ferishhh
Evet. Bir grupta paylaşımının altına yorum yapmiş gri pengueni buldum sanırım diye. Ondan önce yorum yapan arkadaşlarım var ve hepsi biliyor kk da olduğumu. Açık açık yazmış yani nikimi. Üstelik o yorum yapınca hepsine bildirim gitti. Üç saattir duruyor yorumu okumayan kalmadı. Tabiiki kötü niyetli değildir ama düşünmesi gerekirdi. Nikler tanınmamak için var.Canım hayırdır facebookta mı oldu
Hayirdir ins ne oldu bu kadar panik yaptın belki bilerek yapmamistir gerçi bu grupta bende en çok seni merak ediyorum ama belki istemezsin diye hiç bu konu da bişey yazmadimYa gerçekten ayıp ama yaa. Burda yeri geliyor eşlerimizle ilişkimize kadar yazıyoruz paylaşıyoruz. Amerikanın keşfi değil bu yani. Beni bulduysan da keşke özelden yazsaydın ve bu kadar uyarıma rağmen yorumun duruyor. Ve üstte yorum yapan bütün arkadaşlarıma bildirim gitti yorumunu okudular. Gerçekten pes yani.ferishhh
Evet. Bir grupta paylaşımının altına yorum yapmiş gri pengueni buldum sanırım diye. Ondan önce yorum yapan arkadaşlarım var ve hepsi biliyor kk da olduğumu. Açık açık yazmış yani nikimi. Üstelik o yorum yapınca hepsine bildirim gitti. Üç saattir duruyor yorumu okumayan kalmadı. Tabiiki kötü niyetli değildir ama düşünmesi gerekirdi. Nikler tanınmamak için var.
İNS düzeltir canim uzulme
Hıı anladım haklısın tabi canım bu site her şeyi özgürce konuşabildiğimiz bir site belki de bu yüzden bu kadar girip konuşmak istiyoruz. annemize anlatmadığımız şeyleri yazıyoruz buraya kv dedikodusu yapıyoruz, belki düşünemedi arkadaş kötü niyetli yapmamıştır ama yorumunu silmeli yinede. Burada herkes birbirini merak ediyordur belki ama birbirimizi tanısak bu kadr rahat muhabbet edip sıkıntılarımızı paylaşmazdık bence.Evet. Bir grupta paylaşımının altına yorum yapmiş gri pengueni buldum sanırım diye. Ondan önce yorum yapan arkadaşlarım var ve hepsi biliyor kk da olduğumu. Açık açık yazmış yani nikimi. Üstelik o yorum yapınca hepsine bildirim gitti. Üç saattir duruyor yorumu okumayan kalmadı. Tabiiki kötü niyetli değildir ama düşünmesi gerekirdi. Nikler tanınmamak için var.
Aynen canim ben de gruplardan burda sizlerden ogreniyorum, cogumuzun ilk bebegi cogumuz tecrubesisiz, insallah her seyin en iyisini buluruz bebisler icin :)Aynn canım en fazla tok tutar faydası oldugunu düşünmüyorum sağdan soldan duyduklarım ıste sorayım dedim ınsan tecrübesiz olunca herseye kulak veriyor ya bebegım için önce sağlıklı besinlerle tanışması en doğrusu
Dünya hali; herşeyi geç, ben ölmüş olabilirdim şuan. Bu kadar bilerek yapmışım gibi kendi kendini yemene hem çok şaşırdım hemde üzüldüm cidden. Hadi ben bi eşşeklik ettim düşünemedim gizli kalma çabanı, madem sende keşke silseydin direk paylaşımını komple kimseye ifşa olmazdın. Bana sorucak olursanda asıl sana pes... dünya hali demeden yazdıklarına gerçekten pes... sen grubu önerdiğine bnde girdiğime gireceğime bin pişman oldum .....Ya gerçekten ayıp ama yaa. Burda yeri geliyor eşlerimizle ilişkimize kadar yazıyoruz paylaşıyoruz. Amerikanın keşfi değil bu yani. Beni bulduysan da keşke özelden yazsaydın ve bu kadar uyarıma rağmen yorumun duruyor. Ve üstte yorum yapan bütün arkadaşlarıma bildirim gitti yorumunu okudular. Gerçekten pes yani.ferishhh
Paylaşım silmek yasak ve gruptan atılma nedeni. Yorumunu silmeyi denedim ancak silinmiyor silmek için yönetici olmak gerekiyor. Öncelikle kötü niyetle yapmadığımı düşündüğümü mesajımda da belirttim. Farkındaysan burada eşlerimizle cinsel hayatlarımıza kadar konuşuyoruz. Ben bunları en yakın arkadaşlarımla bile konuşan bir insan değilim. Ve bu mesajlarımızı üye olmayanlar dahil görebiliyor. Yeri geliyor kv ile ilgili sıkıntılarımızı paylaşıyoruz. O grupta benim kocamda var ve sandalye ile ilgili yorumları takip ediyor. Böyle bir duruma sebebiyet verdikten sonra bana pes demen gerçekten takdire şayan. Hele konuyu ölüme bağlamış olmana diyecek birşey bulamıyorum. Senin hesabını açık kullanıyor olman bunu düşünememenin gerekçesi olamaz. Ben burda oğlumun resmini bile eklemedim. Takip ettiğin için bildiğini düşünüyorum. Demekki ben kendimi göstermek istemiyorum. Kaldı ki hesabımı neden gizli tutmak istediğim konusunda kimseyi ikna etmek ya da bunları açıklamak zorunda değilim. Nick kullanmanın amacı ortaya çıkış nedeni kimliği gizlemektir. Gizlemek istemesem adımı yazar profilime de senin yaptığın gibi kendi resmimi koyardım. Demekki istemiyorum. Benim bir seneden fazla zamandır kullandığım 2750 tane mesaj attığım bir hesap bu. İfşa olması tabiiki sinirlerimi bozdu. Burda daha fazla bu konu ile ilgili konuşup burdaki anneleri de meşgul etmek ya da sıkmak istemiyorum. Uzatmayalım.Dünya hali; herşeyi geç, ben ölmüş olabilirdim şuan. Bu kadar bilerek yapmışım gibi kendi kendini yemene hem çok şaşırdım hemde üzüldüm cidden. Hadi ben bi eşşeklik ettim düşünemedim gizli kalma çabanı, madem sende keşke silseydin direk paylaşımını komple kimseye ifşa olmazdın. Bana sorucak olursanda asıl sana pes... dünya hali demeden yazdıklarına gerçekten pes... sen grubu önerdiğine bnde girdiğime gireceğime bin pişman oldum .....
Dukan birasini duymadim canim ama yesilcay onermiyolar, duzenli icersen sutunde azalma oluyormus.Kızlar dukan birası diye bir şey var. Yeşilçay soda limon üçlüsü karşımına deniyor. Ben bunu içsem sütüme olumsuz etki eder mi? Ya da yeşilçay içmem de bir sakınca var mı?
bu yorumuna kadar sıkıntı yok ama burda benim dünyadan haberim yokken bana sallayıp durmuşsun. Ayıp yaptığımı söylemişsin. Bulduysan buldun diye samimiyetsizce eleştirmişsin. Asıl kimin yaptığı ayıp sence ? Ben bilmeden bi hata yapmışım, sen gözgöre göre kalp kırıyosun ? Hangisi ayıp ?Ya gerçekten ayıp ama yaa. Burda yeri geliyor eşlerimizle ilişkimize kadar yazıyoruz paylaşıyoruz. Amerikanın keşfi değil bu yani. Beni bulduysan da keşke özelden yazsaydın ve bu kadar uyarıma rağmen yorumun duruyor. Ve üstte yorum yapan bütün arkadaşlarıma bildirim gitti yorumunu okudular. Gerçekten pes yani.ferishhh