temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim ben de supheleniyorum, emerken ust dudagi disa donuk oluyor mu senin oglunun? Benimki ice donuk tutuyor ben zorla disa donduruyorum, dudak bagi olanlar oyle tutarmis memeyi. Bi kbb uzmanina gostermek lazim.
Yani içe doğru da tutmuyor ama dışa doğru da tutmuyor normal tutuyor ama bugün dudağını actim4 baktım çok önde o bağ.

Kızlar adet durumlarınız ne alemde, ben 40ımın bitiminde bi oldum ondan sonra 25 gün sonra bidaha oldum 2 3 gün sürdü ondan sonra tık yok 1.5 aydır olmuyorum

Canim ben de supheleniyorum, emerken ust dudagi disa donuk oluyor mu senin oglunun? Benimki ice donuk tutuyor ben zorla disa donduruyorum, dudak bagi olanlar oyle tutarmis memeyi. Bi kbb uzmanina gostermek lazim.
Canım o şekilde açtırma varsa kanayabilir. Bizim dil bağı kanamıştı öyle. Bir de bildiğim kadarıyla çocuk cerrahi bakıyor ona. Kendi dr bakar varsa onlara yönlendirir. İnşallah yoktur.

Hahaha tmm bakayim Eslem hanim kimi begenecek.. Yalniz sizin ogluslar begencekmi benim kızı o var bide.. Az balık etli olabiliriz haaa yada dana etli bilemedim

Kızlar adet durumlarınız ne alemde, ben 40ımın bitiminde bi oldum ondan sonra 25 gün sonra bidaha oldum 2 3 gün sürdü ondan sonra tık yok 1.5 aydır olmuyorum

Lohusalik 30 gun sürdü daha tik yok bende... damla bile gelmedi ya...

Benim arada bir iki damla kan geliyor onu adetten mi saymak gerekiyor acaba? Devamı yok..

Arkadaşlar 15.haftada atak haftası var mı, benim kız maşallah ne güzel toparlamışken iki akşamdır yok yere ciyak ciyak ağlıyo zoraki ağladığo öyle belli ki :/
Var çok zor durumdayız devamlı acıkma ve uyanma modunda. Düzenimiz şaştı resmen..

Canım o şekilde açtırma varsa kanayabilir. Bizim dil bağı kanamıştı öyle. Bir de bildiğim kadarıyla çocuk cerrahi bakıyor ona. Kendi dr bakar varsa onlara yönlendirir. İnşallah yoktur.
Cok zorlayarak yapmiyorum canim ama bazen tutamiyor duzgunce anlamadim neden. Kbb teshis koyuyor cocuk cerrahi mudahale ediyor diye biliyorum ama bi cocuk doktorumuza sorayim bakalim. Gerci belirli bi cocuk doktorumuz da yok malesef surekli degistiriyorum duzgun birini bulamadim.

Benim su an adet donemim kizlar 4 ay sonra oldum . Birde benim oglum kaka yapamiyor bikac gundur oneriniz varmi. 4 ay bu tur problemler oluyor dedi ebe . Saglik ocagindan 4.ay asilarimizi da olduk. Bayadir giremiyorum valla kusura bakmayin firsatim olmuyo iki cocukla

Bugün 17 kasım dünya prematüre günü hayata tutunan minik mucizeler
Evet bugün prematüre farkındalık günü. Bizim bebeklerimizin günü. Ben çok şükür onların yaşadığı zorlu kuvöz süreçlerini yaşamadım. Ama yine de çok zor prematüre annesi olmak. Sürekli tedirginlik insanların değişik yorumları hastalık korkusu. Allah tüm prematüre bebeklere ve ailelerine yardım etsin.
beyazyalan bugün benden çok senin günün canım. Kutlu olsun. Allah yaşadıklarını hiç görmemişe çevirsin inşallah kaan nasıl? Sen nasılsın?

Kızlar bebişler ne zaman oturacak ne zaman diş çıkaracak var mı dişi çıkan bebek. Oğlum arada bağırıyor dişin sancısı mı vuruyor acaba ağlamıyor ama bağırıyo sürekli de eli ağzında emzirirken bile

Nasılsı nız arkadaşlar hamilelik sürecinden sonra giremedim çok yoruldum oğlum üç aylık olacak artık gece nerde ise saat başı uyanıyo gündüz unutmakta zorla nıyorum kendı kendıne bır kaç dakika duruyo sonra başlıyo ağlamaya kucağa alınca susuyo varmı benim gibi olan uyku eğitimi için artık destek almayı düşünüyorum çalışmaya başlayınca bu şekilde çok zor la nı rım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…