- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.501
Yani içe doğru da tutmuyor ama dışa doğru da tutmuyor normal tutuyor ama bugün dudağını actim4 baktım çok önde o bağ.Canim ben de supheleniyorum, emerken ust dudagi disa donuk oluyor mu senin oglunun? Benimki ice donuk tutuyor ben zorla disa donduruyorum, dudak bagi olanlar oyle tutarmis memeyi. Bi kbb uzmanina gostermek lazim.
Sağol canım benim :))Canim bebegin cok tatli masallah
Benimde aynı canımKızlar adet durumlarınız ne alemde, ben 40ımın bitiminde bi oldum ondan sonra 25 gün sonra bidaha oldum 2 3 gün sürdü ondan sonra tık yok 1.5 aydır olmuyorum
Canım o şekilde açtırma varsa kanayabilir. Bizim dil bağı kanamıştı öyle. Bir de bildiğim kadarıyla çocuk cerrahi bakıyor ona. Kendi dr bakar varsa onlara yönlendirir. İnşallah yoktur.Canim ben de supheleniyorum, emerken ust dudagi disa donuk oluyor mu senin oglunun? Benimki ice donuk tutuyor ben zorla disa donduruyorum, dudak bagi olanlar oyle tutarmis memeyi. Bi kbb uzmanina gostermek lazim.
sen benim oğluşumu bir göster yine de vallahi benden ala kaynana bulazmaz. öğlene kadar uyusa onla uyurum bi iş yaptırmam kalk kız gezelim der koluna girer gezerim çok uyumluyumdur. bakma sen 26 yaşında olduğuma ruhum 10 yaşında bile değil :)
Kızlar adet durumlarınız ne alemde, ben 40ımın bitiminde bi oldum ondan sonra 25 gün sonra bidaha oldum 2 3 gün sürdü ondan sonra tık yok 1.5 aydır olmuyorum
Var çok zor durumdayız devamlı acıkma ve uyanma modunda. Düzenimiz şaştı resmen..Arkadaşlar 15.haftada atak haftası var mı, benim kız maşallah ne güzel toparlamışken iki akşamdır yok yere ciyak ciyak ağlıyo zoraki ağladığo öyle belli ki :/
Ben lohusaliktan sonra hic olmadim, olacakmisim gibi de gelmiyor o kadar unutmusum ki :)Kızlar adet durumlarınız ne alemde, ben 40ımın bitiminde bi oldum ondan sonra 25 gün sonra bidaha oldum 2 3 gün sürdü ondan sonra tık yok 1.5 aydır olmuyorum
Cok zorlayarak yapmiyorum canim ama bazen tutamiyor duzgunce anlamadim neden. Kbb teshis koyuyor cocuk cerrahi mudahale ediyor diye biliyorum ama bi cocuk doktorumuza sorayim bakalim. Gerci belirli bi cocuk doktorumuz da yok malesefCanım o şekilde açtırma varsa kanayabilir. Bizim dil bağı kanamıştı öyle. Bir de bildiğim kadarıyla çocuk cerrahi bakıyor ona. Kendi dr bakar varsa onlara yönlendirir. İnşallah yoktur.
Primanin premature bezi reklamini ne zaman gorsem agliyorum, Allah premature ailelerine sabir versin, hemen buyusun minnaklar insallahBugün 17 kasım dünya prematüre günü hayata tutunan minik mucizeler
Al benden de o kadarBen lohusaliktan sonra hic olmadim, olacakmisim gibi de gelmiyor o kadar unutmusum ki :)
Evet bugün prematüre farkındalık günü. Bizim bebeklerimizin günü. Ben çok şükür onların yaşadığı zorlu kuvöz süreçlerini yaşamadım. Ama yine de çok zor prematüre annesi olmak. Sürekli tedirginlik insanların değişik yorumları hastalık korkusu. Allah tüm prematüre bebeklere ve ailelerine yardım etsin.Bugün 17 kasım dünya prematüre günü hayata tutunan minik mucizeler
Canım benim 5 ay bitecek hala tık yokKızlar adet durumlarınız ne alemde, ben 40ımın bitiminde bi oldum ondan sonra 25 gün sonra bidaha oldum 2 3 gün sürdü ondan sonra tık yok 1.5 aydır olmuyorum
Aynı durumdayim ya. Sanki camasirimda görsem ilk olduğum çocukluk zamanımi yaşayacak gibi hissediyodum o derece uzak geliyor bana artıkBen lohusaliktan sonra hic olmadim, olacakmisim gibi de gelmiyor o kadar unutmusum ki :)