- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 34
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.521
Biz şimdi aynı durumda yız bebeğim 84 günlük bir kaç gündür aynı gece uykuları da çok bölünmeye başladı saat başı uyanıyo sizin bebek zamanla düzeldi mıya hanımlar bebeğim 86 günlük oldu bugün nedense bu aralar akşam uyutmak icn yatağına koyduğumda çığlık çığlığa ağlıyor yatistirana kdr neler çekiyorum normalde çok ağlayan bir bebek de değil üç gündür gündüz de düzgün uyumuyor gece de dalamıyor bir türlü var mı sizde sıkıntı?
Bizim 4 ayımız bitti doktormz artk oturtablrsnz dedi tabi destkli. Yani kucağımda artık oturtuyorumKızlar bebişler ne zaman oturacak ne zaman diş çıkaracak var mı dişi çıkan bebek. Oğlum arada bağırıyor dişin sancısı mı vuruyor acaba ağlamıyor ama bağırıyo sürekli de eli ağzında emzirirken bile
Biz 3,5 ayız ben de başladım destekli oturtmayaBizim 4 ayımız bitti doktormz artk oturtablrsnz dedi tabi destkli. Yani kucağımda artık oturtuyorum
Nasil oturtuyorsun canim baya oturma pozisyonunda mi yoksa egimli mi? Yani 90 derece dik mi duruyor yoksa arkana yaslanip egiklik sagliyo musun?Bizim 4 ayımız bitti doktormz artk oturtablrsnz dedi tabi destkli. Yani kucağımda artık oturtuyorum
düzeldi cnm şimdi 119 günlük tekrar öyle bir durumdayız büyüme ataklari sanirimBiz şimdi aynı durumda yız bebeğim 84 günlük bir kaç gündür aynı gece uykuları da çok bölünmeye başladı saat başı uyanıyo sizin bebek zamanla düzeldi mı
Beşinci aya girdi yani di mi canımBizim 4 ayımız bitti doktormz artk oturtablrsnz dedi tabi destkli. Yani kucağımda artık oturtuyorum
Bizimde 3,5 aylık valla bir oturtasım var ki anlatamam :) doktor mu dedi sana bebeğin erkek miydi canım erkek bebekleri geç oturtun filan diyenler var ne alak bilmyorumBiz 3,5 ayız ben de başladım destekli oturtmaya
Benim 40 çıkar çıkmaz oldum.. ve düzenli oluyorum her ay.. hamilelik öncesinden tek farkı artık adet ağrılarım olmuyor hiç.Ben lohusaliktan sonra hic olmadim, olacakmisim gibi de gelmiyor o kadar unutmusum ki :)
Canım bu elini ağzına götürme normal diye biloyorum. Bizimki ayaklarını almaya başladı. Doktorumuz kendini öyle taniyacak demişti. Diş için daha erken diye biliyorum ama belli de olmaz tabiKızlar bebişler ne zaman oturacak ne zaman diş çıkaracak var mı dişi çıkan bebek. Oğlum arada bağırıyor dişin sancısı mı vuruyor acaba ağlamıyor ama bağırıyo sürekli de eli ağzında emzirirken bile
Biz 4 buçuk ayligiz canım. Yaklaşık 2 haftadır dönüyor bizimkiKızlar günaydın biz 121 günlüğüz henüz dönme emareleri yok sizinkilerde var mı varsa kaç günlükken başladı
Ne güzel ya maşallah. Benim de ağrım kesilmiş olsa keşke. Normal doğum mu yaptınızBenim 40 çıkar çıkmaz oldum.. ve düzenli oluyorum her ay.. hamilelik öncesinden tek farkı artık adet ağrılarım olmuyor hiç.
Canim biz de 120 gunluguz, 3 aylikkenden beri donuyor oglum ama cani isterse :) simdilerde daha sık donmeye basladi. Yuz ustu egzersizi yaptir gunde 3 4 kere o zaman daha rahat doner.Kızlar günaydın biz 121 günlüğüz henüz dönme emareleri yok sizinkilerde var mı varsa kaç günlükken başladı
Ya ben doktra gitmedn başlamştm hatta 1 hafta öncesnden tam 4 te dra gidince artık oturablr demşti. Bildiğn ben oturrken o da kucağmda oturuyor. Dik de oluyo hafif eğilimlide. Ama şöyle söylym dik şeklde uzun tutmuyorm. Yani ara ara yapıyzNasil oturtuyorsun canim baya oturma pozisyonunda mi yoksa egimli mi? Yani 90 derece dik mi duruyor yoksa arkana yaslanip egiklik sagliyo musun?
Tam dik oturtmaya korkuyorum da ben bisey olur diye :)
Yok cnm doktor söylemedi öyle bişey ama zaten artık kocaman bir bebek olduğu için başka türlü tutamıyorum ki:/ yani bebek emzirme pozisyonunda durmuyor bana dönük belli bir süre duruyor hep etrafı izlemek istediği için o pozisyonda tutmak zorunda kalıyorumBizimde 3,5 aylık valla bir oturtasım var ki anlatamam :) doktor mu dedi sana bebeğin erkek miydi canım erkek bebekleri geç oturtun filan diyenler var ne alak bilmyorumbaldan_madam canım çınar ne zaman oturmaya başladı?
Canım 4. Ay kontrolünde dr kucağınızda yavaş yavaş oturtabilirsiniz demişti kısa sürelerle. Öyle yapıyoruz o da dik değil eğimli. Bir de ellerinden tutunca kalkmaya bayılıyor. Oyun yaparken oturtuyoruz beş on saniye. Onun dışında oturtmadım çünkü 7 hafta erken doğduğu için gelişimi geriden geliyor. Aslında şuan üç aylık sayılıyor. Mesela şuan kendi kendine dönemiyor da henüz. O yüzden temkinli ilerliyoruz.Bizimde 3,5 aylık valla bir oturtasım var ki anlatamam :) doktor mu dedi sana bebeğin erkek miydi canım erkek bebekleri geç oturtun filan diyenler var ne alak bilmyorumbaldan_madam canım çınar ne zaman oturmaya başladı?