temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Biz şimdi aynı durumda yız bebeğim 84 günlük bir kaç gündür aynı gece uykuları da çok bölünmeye başladı saat başı uyanıyo sizin bebek zamanla düzeldi mı

Bizim 4 ayımız bitti doktormz artk oturtablrsnz dedi tabi destkli. Yani kucağımda artık oturtuyorum

Bizim 4 ayımız bitti doktormz artk oturtablrsnz dedi tabi destkli. Yani kucağımda artık oturtuyorum
Nasil oturtuyorsun canim baya oturma pozisyonunda mi yoksa egimli mi? Yani 90 derece dik mi duruyor yoksa arkana yaslanip egiklik sagliyo musun?
Tam dik oturtmaya korkuyorum da ben bisey olur diye :)

Kızlar günaydın biz 121 günlüğüz henüz dönme emareleri yok sizinkilerde var mı varsa kaç günlükken başladı

Canım bu elini ağzına götürme normal diye biloyorum. Bizimki ayaklarını almaya başladı. Doktorumuz kendini öyle taniyacak demişti. Diş için daha erken diye biliyorum ama belli de olmaz tabi

Benim 40 çıkar çıkmaz oldum.. ve düzenli oluyorum her ay.. hamilelik öncesinden tek farkı artık adet ağrılarım olmuyor hiç.
Ne güzel ya maşallah. Benim de ağrım kesilmiş olsa keşke. Normal doğum mu yaptınız

Kızlar günaydın biz 121 günlüğüz henüz dönme emareleri yok sizinkilerde var mı varsa kaç günlükken başladı
Canim biz de 120 gunluguz, 3 aylikkenden beri donuyor oglum ama cani isterse :) simdilerde daha sık donmeye basladi. Yuz ustu egzersizi yaptir gunde 3 4 kere o zaman daha rahat doner.
Dun gece yataginda yuz ustu donmus hatta sok oldum korktum bogulcak diye. Allahtan reflu yatagiydi, ust kismi bogulma onleyici yastiklar gibi delikli ama yine de dikkat etmek lazim artik.

Nasil oturtuyorsun canim baya oturma pozisyonunda mi yoksa egimli mi? Yani 90 derece dik mi duruyor yoksa arkana yaslanip egiklik sagliyo musun?
Tam dik oturtmaya korkuyorum da ben bisey olur diye :)
Ya ben doktra gitmedn başlamştm hatta 1 hafta öncesnden tam 4 te dra gidince artık oturablr demşti. Bildiğn ben oturrken o da kucağmda oturuyor. Dik de oluyo hafif eğilimlide. Ama şöyle söylym dik şeklde uzun tutmuyorm. Yani ara ara yapıyz

Kızlar benim sorum daha farklı olacak:) Bebişleriniz varken nasıl ev işi yapıyosunuz?Ben bu,ev işlerine bi türlü yetişemiyorum akşam yapayım diyorum bir tarafım eşinle vakit geçirsene diyor bi tarafım amann otur dinlen diyor gün boyu bişey yapmasam da bebiş beni yoruyor.Akşama pertim çıkıyor.Fikir verin bana

Yok cnm doktor söylemedi öyle bişey ama zaten artık kocaman bir bebek olduğu için başka türlü tutamıyorum ki:/ yani bebek emzirme pozisyonunda durmuyor bana dönük belli bir süre duruyor hep etrafı izlemek istediği için o pozisyonda tutmak zorunda kalıyorum

Canım 4. Ay kontrolünde dr kucağınızda yavaş yavaş oturtabilirsiniz demişti kısa sürelerle. Öyle yapıyoruz o da dik değil eğimli. Bir de ellerinden tutunca kalkmaya bayılıyor. Oyun yaparken oturtuyoruz beş on saniye. Onun dışında oturtmadım çünkü 7 hafta erken doğduğu için gelişimi geriden geliyor. Aslında şuan üç aylık sayılıyor. Mesela şuan kendi kendine dönemiyor da henüz. O yüzden temkinli ilerliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…