- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.321
Aykiyamam yaaCanım biraz zorlanmışlar. Ama yine de ilk gün için iyi. Sadece küsmüş bana yüzüme bakmadı gidince
Yarım gün çalışırken annemle idare edicez sonra bakıcı düşünüyoruz bakalım. Sağol canım.
Gerçekten zor. Bizimki de küsmüş banayüzüme bakmadı resmen normalde beni görünce gülücükler kahkahalar havada uçuşurdu. Şimdi yarım saat trip yedim
Yaptırdım canım ateş olmadı bizde. Ama huzursuz aşıdan beri hiç bir gece uyumadı tam. Bütün düzeni bozuldu. İlk iki gün de ağlama huzursuzluk vardı çok.
Devam ediyorum canım doktoruna bazen unuttugumu söyledim haftanın 2 günü unutsanda 5 gün mutlaka ver dedi bu ay gittiğimde ne zamana kadar vereceğimi sorucam birde 4.ayda kan damlasına basliycaz demiştiKızlar bebeğinize D vitamini kullanıyor musunuz hala ben bırakalı bir ay oldu unutuyordum sürekli bir şey olmaz değil mi
Ben de devam ediyorum anne sütünde d vit yokmuş sanırım o yüzden bence ek gıdaya geçinceye kadar kullanılır heralde. Formül sütlerde vardır belki.Devam ediyorum canım doktoruna bazen unuttugumu söyledim haftanın 2 günü unutsanda 5 gün mutlaka ver dedi bu ay gittiğimde ne zamana kadar vereceğimi sorucam birde 4.ayda kan damlasına basliycaz demişti
Dün akşam gıda zehirlenmesi oldum serumlar falan ama toparlayamadım :/ emzirip emzirip yatıyorum kafamı kaldıramıyorum ya ne meret bişeymiş.
Dün akşam gıda zehirlenmesi oldum serumlar falan ama toparlayamadım :/ emzirip emzirip yatıyorum kafamı kaldıramıyorum ya ne meret bişeymiş.
Mantarlı et sote yedim dışarda hem de bildiğim bi restoranda zaten hiç sindirememişim. Kafamı kaldıramıyorum:/ Çok saol cnm.Cok geçmiş olsun hangi gidadan zehirlendin
Ben kullanıyrm canım. Doktorum ilk 6 ay kesin dedi. 1 yıl içinde tavsiye ederim dediKızlar bebeğinize D vitamini kullanıyor musunuz hala ben bırakalı bir ay oldu unutuyordum sürekli bir şey olmaz değil mi
Yani ben tereyağı çok kullanırdım. Ara verdik ona alışınca zor oldu ama yaptık artık:))Onlarıtüketmemek de çok zor hemen hemen herşeyin içinde süt margarin varsağolcanım deneyeceğim
8 kasım mi canım. Bizim de öyle ya. Allah allah bizim niye düşmüyor acaba yaBizim bıgün bir dikiş daha düştü her alt açışta biraz zeytinyağı ve batikonu döküyorum çok şükür iyi.
Bizimde 4. Ay aşısı 8 ekimde. Elmasli anlatınca korktum. Ateşi çıkınca hemen calpol vericem
Öyle mi. Illaki bisey oluyor demek ki. Çok üzüldüm ya yarın asjmiz bizim deCanım biraz zorlanmışlar. Ama yine de ilk gün için iyi. Sadece küsmüş bana yüzüme bakmadı gidince
Yarım gün çalışırken annemle idare edicez sonra bakıcı düşünüyoruz bakalım. Sağol canım.
Gerçekten zor. Bizimki de küsmüş banayüzüme bakmadı resmen normalde beni görünce gülücükler kahkahalar havada uçuşurdu. Şimdi yarım saat trip yedim
Yaptırdım canım ateş olmadı bizde. Ama huzursuz aşıdan beri hiç bir gece uyumadı tam. Bütün düzeni bozuldu. İlk iki gün de ağlama huzursuzluk vardı çok.
doğru her şey farklı şimdi ben balkona çıkarıyorum arada az güneş görsün diye :)Bizim zamanimizda yokmus heralde annem de kullanmamis, yeni cikti bu vitamin isleri :) ama eskiden her sey dogaldi simdi yapay. Bi de biz gunese hic cikmiyoruz haftada 1 belki, o yuzden gerekli oldugunu dusunuyorum.
Ne kadarlık cnm değişmez dediler deniz de hala renkli gözlü. Düzeltme: 3 aylık demişsin zaten :) bizim de 3 ayı geçti.tünaydın kızlar 3 aylık kontrolü vardı bugün bebişin her şey normale döndü çok şükür. Göz muayenesini aile hekimim yaptı, iki dakikasını almadı. bu saatten sonra göz rengi değişmez dediler, 40 yıl düşünsem renkli gözlü çocuğum olacağı aklıma gelmezdi
Deniz kız değil mi :) ay ben kız çocuklarına çok yakıştırıyorum renkli göz :) ben de oğlumun adını Deniz koyacaktım eşim istemedi Mert koydum oda kağan koydu Mert kağan oldu :)Ne kadarlık cnm değişmez dediler deniz de hala renkli gözlü. Düzeltme: 3 aylık demişsin zaten :) bizim de 3 ayı geçti.
Yok canım benimki de erkek :)Deniz kız değil mi :) ay ben kız çocuklarına çok yakıştırıyorum renkli göz :) ben de oğlumun adını Deniz koyacaktım eşim istemedi Mert koydum oda kağan koydu Mert kağan oldu :)
Hem deniz hem renkli gözlü maşallah :)Yok canım benimki de erkek :)
Ayy allah yardımcınız olsun inşallah kolay atlatırsınız. Bizim de haftaya 2. Doz rota var şimdiden korkusu sardı ilki çok zor geçmişti bizim.Öyle mi. Illaki bisey oluyor demek ki. Çok üzüldüm ya yarın asjmiz bizim de