temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aykiyamam yaa benimki de tepine tepine emiyodu biraz ağlayıp biraz emiyodu bizi cezalandiriyolarmis artık alıştı ama yine arada tutuyor krizi ben eve giriyorum gülücükler saçan çocuk dudağını büküp başlıyo ağlamaya yarım saat kucaklayıp sakinlestiriyorum sonra emiyo arada bir saat memede durduğu oluyo günün acısını çıkarır gibi halbuki mama da içiyor ama emmek ayrı onun için

Dün akşam gıda zehirlenmesi oldum serumlar falan ama toparlayamadım :/ emzirip emzirip yatıyorum kafamı kaldıramıyorum ya ne meret bişeymiş.

Kızlar bebeğinize D vitamini kullanıyor musunuz hala ben bırakalı bir ay oldu unutuyordum sürekli bir şey olmaz değil mi
Devam ediyorum canım doktoruna bazen unuttugumu söyledim haftanın 2 günü unutsanda 5 gün mutlaka ver dedi bu ay gittiğimde ne zamana kadar vereceğimi sorucam birde 4.ayda kan damlasına basliycaz demişti

Devam ediyorum canım doktoruna bazen unuttugumu söyledim haftanın 2 günü unutsanda 5 gün mutlaka ver dedi bu ay gittiğimde ne zamana kadar vereceğimi sorucam birde 4.ayda kan damlasına basliycaz demişti
Ben de devam ediyorum anne sütünde d vit yokmuş sanırım o yüzden bence ek gıdaya geçinceye kadar kullanılır heralde. Formül sütlerde vardır belki.

8 kasım mi canım. Bizim de öyle ya. Allah allah bizim niye düşmüyor acaba ya

Öyle mi. Illaki bisey oluyor demek ki. Çok üzüldüm ya yarın asjmiz bizim de

Bizim zamanimizda yokmus heralde annem de kullanmamis, yeni cikti bu vitamin isleri :) ama eskiden her sey dogaldi simdi yapay. Bi de biz gunese hic cikmiyoruz haftada 1 belki, o yuzden gerekli oldugunu dusunuyorum.
doğru her şey farklı şimdi ben balkona çıkarıyorum arada az güneş görsün diye :)

Ne kadarlık cnm değişmez dediler deniz de hala renkli gözlü. Düzeltme: 3 aylık demişsin zaten :) bizim de 3 ayı geçti.

Ne kadarlık cnm değişmez dediler deniz de hala renkli gözlü. Düzeltme: 3 aylık demişsin zaten :) bizim de 3 ayı geçti.
Deniz kız değil mi :) ay ben kız çocuklarına çok yakıştırıyorum renkli göz :) ben de oğlumun adını Deniz koyacaktım eşim istemedi Mert koydum oda kağan koydu Mert kağan oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…