temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım nasıl peki sen yokken ağlıyor muymuş? Ben az önce yazdım ama 1,5 saat sürdü ayrılık yine çılgınca ağladı, geldim ama tam gelmeden önce susturabilmişler, iyi bi gelişme yani. Böyle böyle alıştırıcam. Çınar nasıl durmuş mu?

Evet cnm ama en iyi kesinlikle anne yetiştirirmiş onu çok net anladım.
Orası öyle canım ya kayınvalidem çocuk tutmasını bile bilmiyor hatta geçen gün çocuğu iki bacağın arasında sıkıştırmış tutmaya çalışırken annem söyledi ben görmedim Ben de Bebeğii otutturduğunu gördüm Uyardım zaten eşimi de o büyütmemiş kayınvalidemin anneannesi büyütmüş Çokta yadırgamıyorum bir şey bilmiyor .Sen bebeğini bakıcıya mı bırakacaksın Yoksa annen kayınvalden filan mı bakacak. Yani herkes aynı olamaz ama her zaman anneanne daha iyi bakar kayınvalideye göre

Kızlar bebeğinize D vitamini kullanıyor musunuz hala ben bırakalı bir ay oldu unutuyordum sürekli bir şey olmaz değil mi

Kızlar bebeğinize D vitamini kullanıyor musunuz hala ben bırakalı bir ay oldu unutuyordum sürekli bir şey olmaz değil mi
Saglik ocagi surekli kesinlikle kullan diyor canim ben de bazi gunler unutuyorum ama devam ediyorum. Devit kullaniyorduk onda paraben varmis diye wellcare e basladik 3 4 haftadir.

Ay canim ya hayirli olsun mu desem ne desem bilemedim keske hic calismak zorunda olmasak uzuun bir izin verseler de ben de yillik izinlerimi kullandim araliga kadar, sonrasinda napicam bilmiyorum
Bakici mi bakiyor yoksa anne/kv mi? Ben ona bile karar veremedim henuz.

Ah ah kıyamam ben bir buçuk aydır her sabah böyleyim çok zor Her eve geldiğimde beni görünce dudağını büküp başlıyo ağlamaya sarılıp emisip sakinlesiyoruz sonra oyun uyku yemek derken akşam oluyor hafta nasıl bitiyo anlamıyorum

Anladım canım bizim hala düşmedi sadece biri çözüldü gibi o da ip sarkik duruyor öyle

Kaçıncı gün pembe kırmızılık geçti cnm? Biim bugün 8. Gün bitti rengi hala pembe kırmızı gibi. Ama artık bez değiştirirken hiç problem yaratmıyor.
Canım artık geçer kirmizilim tam olarak kaçıncı gun geçti bilemiyorum. Ara ara kenarlari kizarip duzeliyordu şu an normale döndü sadece dikişleri var

Ah canım benim ya çok korktum sende böyle anlatınca of ya. Tam biseyi hadi atlattık diyorum sonra tekrar bisey çıkıyor. Allahım gözyaşlarını gostermesin bize. Çok stres oldum. Var mi 4. Ey asilarini yaptırıp böyle çok sorun yaşamayan

baldan_madam canım sen 4. asilarini yaptırdin mı bizimkinden öndesiniz diye aklima sen geldin yaptirmissinizdir diye. Nasıl çok sıkıntılı mi geçti sizin de

Saglik ocagi surekli kesinlikle kullan diyor canim ben de bazi gunler unutuyorum ama devam ediyorum. Devit kullaniyorduk onda paraben varmis diye wellcare e basladik 3 4 haftadir.
Yaa öyle mi unutmayım o zaman bana saçma geliyor biraz da annem dört kardeşimle birlikte banada kullanmadı d vitamini

Canım artık geçer kirmizilim tam olarak kaçıncı gun geçti bilemiyorum. Ara ara kenarlari kizarip duzeliyordu şu an normale döndü sadece dikişleri var
Bizim bıgün bir dikiş daha düştü her alt açışta biraz zeytinyağı ve batikonu döküyorum çok şükür iyi.
Bizimde 4. Ay aşısı 8 ekimde. Elmasli anlatınca korktum. Ateşi çıkınca hemen calpol vericem

Kızlar üç aylık olduk ben lazere başladım bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum inşAllah

Yaa öyle mi unutmayım o zaman bana saçma geliyor biraz da annem dört kardeşimle birlikte banada kullanmadı d vitamini
Bizim zamanimizda yokmus heralde annem de kullanmamis, yeni cikti bu vitamin isleri :) ama eskiden her sey dogaldi simdi yapay. Bi de biz gunese hic cikmiyoruz haftada 1 belki, o yuzden gerekli oldugunu dusunuyorum.

sekerimbuz & 39+1 Emin Efe 04.08.2027

Canım biraz zorlanmışlar. Ama yine de ilk gün için iyi. Sadece küsmüş bana yüzüme bakmadı gidince

Yarım gün çalışırken annemle idare edicez sonra bakıcı düşünüyoruz bakalım. Sağol canım.

Gerçekten zor. Bizimki de küsmüş bana yüzüme bakmadı resmen normalde beni görünce gülücükler kahkahalar havada uçuşurdu. Şimdi yarım saat trip yedim

baldan_madam canım sen 4. asilarini yaptırdin mı bizimkinden öndesiniz diye aklima sen geldin yaptirmissinizdir diye. Nasıl çok sıkıntılı mi geçti sizin de
Yaptırdım canım ateş olmadı bizde. Ama huzursuz aşıdan beri hiç bir gece uyumadı tam. Bütün düzeni bozuldu. İlk iki gün de ağlama huzursuzluk vardı çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…